TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bende canim

Kızlarrrr sabah sabah mutlu ettiniz beni umut oldunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz sizinle darısı bana benim test tarihi 2 Mayıs

Kizlar canlar cuma.oldum transfer ayaklrm cok usuo ve hic belirti.yok yaa kendmi.bi garip hisediyorum 2 denemem nolur tutunsun hepmzn bebisleriii

Ya kızlar inanılmaz bulantı başladı bende bugün. Sabah bulantıyla uyandım. Akşam üstü yemek yaparken de kavrulmuş soğan kokusundan içim dışıma çıktı Daha hamileliğin başında böylenolursa yandım ben. Ne iyi gelir bu bulantılara? İlaç kullanmak istemiyorum

Cnm arkdsm hep nane kokluyodu.yemek yaparken iyi olurmu blmiyrom

Daha 2.günüm ufak bi batma oldu ama doktor bunlar olası şeyler ilaçlardan olur diye söylemişti hiçbir şey hissetmiyorum nötr ve aşırı rahatim Buda korkutmuyor değil aslında
Bende ayni cnm yaaaa al.bendende okdr korkuom bazen ama nasl sabretcm.blmiom ;( 3 gun.embrysmu cnm

Oglusumunannesii bu postun pozitif oranı çok yüksek sanki yada banamı öyle geldi şimdiye kadar negatif çok az oldu sanki bi liste yapsakmı hamişler listesi inşallah darısı isteyen herkesin başına

Bende ayni cnm yaaaa al.bendende okdr korkuom bazen ama nasl sabretcm.blmiom ;( 3 gun.embrysmu cnm
Valla ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmeyerek anı yaşamaya çalışıyorum canım elimden geldiği kadar .Benim 5.gün embriyosu bugün 2.günüm ufak batma dışında hiçbir şey yok örgü yapmaya başladım vakit geçsin diye harika ise yarıyor kafanı dağıtacak birşey bul tatlım. Senin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün peki

Tatlm.ne guzel.orgu pek.orgu.blmiom.yoksa.bnde yaprm.bnde 4.gun embrysu cnm cuma oldum.bende batmada.biseyde yok zaman gecmio.bi turlu dondrulmsn varmdyi.cnm bde 2nci denememiz

Oglusumunannesii bu postun pozitif oranı çok yüksek sanki yada banamı öyle geldi şimdiye kadar negatif çok az oldu sanki bi liste yapsakmı hamişler listesi inşallah darısı isteyen herkesin başına
Ne.guzel fikir.cnm

Tatlm.ne guzel.orgu pek.orgu.blmiom.yoksa.bnde yaprm.bnde 4.gun embrysu cnm cuma oldum.bende batmada.biseyde yok zaman gecmio.bi turlu dondrulmsn varmdyi.cnm bde 2nci denememiz
Bende bildiğimden değilde işte ufak tefek yani ama harika ise yarıyor puzzle felan alabilirsin bak kafanı dağıt stres yapar beklemek çok gerçi ikinci denemen deneyimin var bak ikinci de şans daha yüksek oluyormuş söyle düşün böyle düşün demeyeceğim bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çünkü Bende cuma oldum dondurulmuş . 6 tane de 5.gün embriyosu var dondurulmuş yine .Bu arada benim ilk denemem nasip işi artık canım ne yapalım

Dondurulms daha yuksekms cnm

Kuzular tebrik ederim furyayı ben başlattım sanırım bu sefer maşallah bereketli olur hepimiz bebeğimize kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…