- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Bende canimKan testi yapana kadar internette bulduğum en iyi yöntem şu. Eper kan testi yapamıyorsan yaptıramıyorsan şuan çatlatma iğnesi etkisi olup olmadığını anlamadık için silik çizgi gördükten sonra 3 gün üst üste devam et yapmaya. Çizgi dahada silikleşiyor yada kayboluyorsa çatlatma iğnesi etkisidir.
Dahada netleşiyorsa pozitiftir. Ben öyle yapacağım.
Canm benim de 1mayis :)Kızlarrrr sabah sabah mutlu ettiniz beni umut oldunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz sizinle darısı bana benim test tarihi 2 Mayıs
Kan vermeye gitmedin mihaber bekliyordum bende senden
Belrtn flan vrmi cnmKızlarrrr sabah sabah mutlu ettiniz beni umut oldunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah bebişleriniz sizinle darısı bana benim test tarihi 2 Mayıs
Cnm arkdsm hep nane kokluyodu.yemek yaparken iyi olurmu blmiyromYa kızlar inanılmaz bulantı başladı bende bugün. Sabah bulantıyla uyandım. Akşam üstü yemek yaparken de kavrulmuş soğan kokusundan içim dışıma çıktıDaha hamileliğin başında böylenolursa yandım ben. Ne iyi gelir bu bulantılara? İlaç kullanmak istemiyorum
Kuru nane mi yeşil nane mi canım. Valla her şeyi deneyebilirim bu durumdaCnm arkdsm hep nane kokluyodu.yemek yaparken iyi olurmu blmiyrom
Yesil taze nane.tatlim dene bana yaz eminim.ise yaricak.benim.taktigim bu cok ise yarioKuru nane mi yeşil nane mi canım. Valla her şeyi deneyebilirim bu durumda
Daha 2.günüm ufak bi batma oldu ama doktor bunlar olası şeyler ilaçlardan olur diye söylemişti hiçbir şey hissetmiyorum nötr ve aşırı rahatim Buda korkutmuyor değil aslındaBelrtn flan vrmi cnm
Bende ayni cnm yaaaa al.bendende okdr korkuom bazen ama nasl sabretcm.blmiom ;( 3 gun.embrysmu cnmDaha 2.günüm ufak bi batma oldu ama doktor bunlar olası şeyler ilaçlardan olur diye söylemişti hiçbir şey hissetmiyorum nötr ve aşırı rahatim Buda korkutmuyor değil aslında
Valla ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmeyerek anı yaşamaya çalışıyorum canım elimden geldiği kadar .Benim 5.gün embriyosu bugün 2.günüm ufak batma dışında hiçbir şey yok örgü yapmaya başladım vakit geçsin diye harika ise yarıyor kafanı dağıtacak birşey bul tatlım. Senin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün pekiBende ayni cnm yaaaa al.bendende okdr korkuom bazen ama nasl sabretcm.blmiom ;( 3 gun.embrysmu cnm
Tatlm.ne guzel.orgu pek.orgu.blmiom.yoksa.bnde yaprm.bnde 4.gun embrysu cnm cuma oldum.bende batmada.biseyde yok zaman gecmio.bi turlu dondrulmsn varmdyi.cnm bde 2nci denememizValla ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmeyerek anı yaşamaya çalışıyorum canım elimden geldiği kadar .Benim 5.gün embriyosu bugün 2.günüm ufak batma dışında hiçbir şey yok örgü yapmaya başladım vakit geçsin diye harika ise yarıyor kafanı dağıtacak birşey bul tatlım. Senin kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günün peki
Ne.guzel fikir.cnmOglusumunannesii bu postun pozitif oranı çok yüksek sanki yada banamı öyle geldi şimdiye kadar negatif çok az oldu sanki bi liste yapsakmı hamişler listesi inşallah darısı isteyen herkesin başına
Bende bildiğimden değilde işte ufak tefek yani ama harika ise yarıyor puzzle felan alabilirsin bak kafanı dağıt stres yapar beklemek çok gerçi ikinci denemen deneyimin var bak ikinci de şans daha yüksek oluyormuş söyle düşün böyle düşün demeyeceğim bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çünküTatlm.ne guzel.orgu pek.orgu.blmiom.yoksa.bnde yaprm.bnde 4.gun embrysu cnm cuma oldum.bende batmada.biseyde yok zaman gecmio.bi turlu dondrulmsn varmdyi.cnm bde 2nci denememiz
Dondurulms daha yuksekms cnmBende bildiğimden değilde işte ufak tefek yani ama harika ise yarıyor puzzle felan alabilirsin bak kafanı dağıt stres yapar beklemek çok gerçi ikinci denemen deneyimin var bak ikinci de şans daha yüksek oluyormuş söyle düşün böyle düşün demeyeceğim bende ne düşüneceğimi bilmiyorum çünküBende cuma oldum dondurulmuş . 6 tane de 5.gün embriyosu var dondurulmuş yine .Bu arada benim ilk denemem nasip işi artık canım ne yapalım
Moralini düşük görüyorum canım bende normalde çok pozitif düşünen bi insan değilim ama bebek işi nasip işi bakalım doktorun kaçıncı gün yap dedi testiniDondurulms daha yuksekms cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?