TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Aynen valla 1 mayis resmi tatil oldugu icin Ben 30 nisan da yaparim
Bi belirti bisey var mi sende?
Yok tatlim belirti yok bazen korkuom.tutmdi die 2nci benm bu evet 1 mayis kapali.ya smdi aklma.geldi senkn vrmi cnm belirti kacnci gun embrysu

Kızlar bU crinone jelin kapağını kırınca sizde de bir kısmı dışarı geliyo mu ya
Evet ne yaparsan yap engelleyemezsin çünkü boşluk tarafında hava ya da gaz var şiş kısmına bastığın da kalan jel kısımı içeri sıçrasın diye:)

11.04.2018 tarihinde çatlatma iğnesi yapmıştım. 16.04.2018 de transferim oldu.(4. Gün embriyosu)
Bugun yani 23.04.2018 test yaptım ikinci çizgi silik çıkıyor. Umutlanmalı mıyım yoksa hala çatlatma iğnesi etkisi midir ne diyorsunuz

Kız bi kan ver, ben çatladım burda :)
:) :) çok güldüm çok tatlısın :)
Valla şöyle şimdi ben 11.04.2018 de yaptım çatlatma iğnemi 16.04.2018 transfer oldum biliyorsun.
6. Günden beri her sabah erkenden bilen predictor testlern aldım yapıyorum.
Şimdi 3 gündür sabah yaptığım teslerde ikinçi çizgi heo silik şekilde çıkıyor ancak biliyorsunuz çatlatma iğnesi etkisi 12gün devam edebilir diyolar o sebeple sevinemiyorum malesef. Şimdi yarın ayın 24ü ve çatlatma iğnesinden 12günden fazla geçmiş olacak bakalım sabahki testte silik ikinci. Çizgi olacak mı? Olmazsa bundan önceki silik çizgiler demekki çatlatma iğneaindenmiş diyeceğim. Sabahki sonucumuda atarım elbette. Birde şöyle birşey var:
Kan testi şuan yaptrsam yine çatlatma iğneai etkisi ile yanıltıcı bir sonuç alabilirim o sebeple çarşamba yaptıracağım en erken.
Sizinle tabikide paylaşırım ....

Valla korkuyor sanırım haklı olarak. Allah yüzüne baksın bence hamile.
Benim testr son 4 günüm kaldı hem hryrcan hem korku öyle ki idrar testi yapmaya bile korkuyorum
Yok korkmuyorm yukarıda anlattgm sebwpten çarşamba yaptıracağım ozamana kadar her sabah predictor erken gebelik testi :)
Ama bugün kasıklarımda ağrı var belim sırtım ağrıyor felaket derecede bildiğin haata olacakmışım gibi hissediyorum. O sebeple umutsuz olduğumu da belirtmek isterim

İnan güzel haberlerini bekliyorum. Bence Allah nasip edecek sana inşallah mutluluğunu paylaşırsın burada.

Tamam söz, senin yerine sabredicem :) Kaldı 2 o zaman :)

İnan güzel haberlerini bekliyorum. Bence Allah nasip edecek sana inşallah mutluluğunu paylaşırsın burada.

Ağzından bak damlıyor hepimizin olumlu olur inşalah.
Bakalım ne olacak yarın sanah yine test yapacağım bu sefer çatlatma iğnesinden sonraki 13. Gün olacak. Çift çizgi silik de olsa çıkmazsa önceki çıkanlar çatlatma iğnesi etkisindedir demek. Sabah yine yazarım

Tamam söz, senin yerine sabredicem :) Kaldı 2 o zaman :)
Aynen heo birlikte öğreneceğiz iki gün sonra :)
Sağolun olumluda olsa olumsuzda olsa mıral verdiniz. Hepimiz olumlu sonuçlar alacağız inşalah...

Yarın haberini bekliyorum çift çizgi olacak yine:) inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…