- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Canım benim çatlama iğnesinin üzerinden bugün 15gun geçti testlerim hep silik çıkıyor. Ama çok silik yani fotosunu atmıştım buraya. Yarın transferin 10.gunu . Yarın tekrar yapicam eğer koyulaşma olursa öyle sevinecem . Çünkü 2gundur test yapıyorum ve ikisi de aynı koyulukta.:) :) çok güldüm çok tatlısın :)
Valla şöyle şimdi ben 11.04.2018 de yaptım çatlatma iğnemi 16.04.2018 transfer oldum biliyorsun.
6. Günden beri her sabah erkenden bilen predictor testlern aldım yapıyorum.
Şimdi 3 gündür sabah yaptığım teslerde ikinçi çizgi heo silik şekilde çıkıyor ancak biliyorsunuz çatlatma iğnesi etkisi 12gün devam edebilir diyolar o sebeple sevinemiyorum malesef. Şimdi yarın ayın 24ü ve çatlatma iğnesinden 12günden fazla geçmiş olacak bakalım sabahki testte silik ikinci. Çizgi olacak mı? Olmazsa bundan önceki silik çizgiler demekki çatlatma iğneaindenmiş diyeceğim. Sabahki sonucumuda atarım elbette. Birde şöyle birşey var:
Kan testi şuan yaptrsam yine çatlatma iğneai etkisi ile yanıltıcı bir sonuç alabilirim o sebeple çarşamba yaptıracağım en erken.
Sizinle tabikide paylaşırım ....
Yok korkmuyorm yukarıda anlattgm sebwpten çarşamba yaptıracağım ozamana kadar her sabah predictor erken gebelik testi :)
Ama bugün kasıklarımda ağrı var belim sırtım ağrıyor felaket derecede bildiğin haata olacakmışım gibi hissediyorum. O sebeple umutsuz olduğumu da belirtmek isterim
Hayır cnm bugün tekrar test yaptım aynı dünkü gibi çıktı. Yarın tekrar yapicam ... Bakalım koyulaşma olcak mı.Canım kan tahlili yaptırdın mı sen??
Yok canım bende aynı senin dediğin gibi sabah testi tekrarladım aynı çıktı,sabah kan vericem bakalım nolucak haberleşelim burdanHayır cnm bugün tekrar test yaptım aynı dünkü gibi çıktı. Yarın tekrar yapicam ... Bakalım koyulaşma olcak mı.
Çarşamba kan testi günüm zaten ...
Sen yaptın mı
Canım benim çatlama iğnesinin üzerinden bugün 15gun geçti testlerim hep silik çıkıyor. Ama çok silik yani fotosunu atmıştım buraya. Yarın transferin 10.gunu . Yarın tekrar yapicam eğer koyulaşma olursa öyle sevinecem . Çünkü 2gundur test yapıyorum ve ikisi de aynı koyulukta.
Bu arada testlerinin resmini atabilir misin ??
Ben Çarşamba kan vericem
Hayır cnm bugün tekrar test yaptım aynı dünkü gibi çıktı. Yarın tekrar yapicam ... Bakalım koyulaşma olcak mı.
Çarşamba kan testi günüm zaten ...
Sen yaptın mı
Yok canım bende aynı senin dediğin gibi sabah testi tekrarladım aynı çıktı,sabah kan vericem bakalım nolucak haberleşelim burdan
Yok canım bende aynı senin dediğin gibi sabah testi tekrarladım aynı çıktı,sabah kan vericem bakalım nolucak haberleşelim burdan
Bugün tekrar bir idrar testi yaptım ... Yarın kan testi günüm olmasına rağmen iyice silikleşmiş cizgi. Demekki iğnenin etkisiydi.Günaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı
Bak aeninde 15. Gün ve hala çıkıyor iğne etkisi midir değil midir insan çıldırıyor. İnternette 12 gün iğne etkisi diyor ama bilemedim. Birde bence silik çizgi birden koyulaşmaz gibi düşünüyorum bir iki günde okadar bariz koyulaşma beklemeyelim.
Diğer forumlarda biri eczacıya sormuşta öyle yorum yapmış. Bilemiyorum tabi hepimizin kafalar karışık :))
Kan verenler haber versin nolur bende perşembe vereceğim (perşembe çatlatma ipnesinden tam 15 gün geçmiş oluyor ondan perşöebeyi seçtim iğne etkisi vs sorunu kalmasın diye)
Canım hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım noldu hemen modun düştü,sen nezaman çatlatma iğnesi oldun ki etkisi kalıcak,bende yine sabah test yaptım 3 gündür aynı çıkıyo biraz öncede kan verdim akşam üzeri 4 gibi belli olucak inşallahBugün tekrar bir idrar testi yaptım ... Yarın kan testi günüm olmasına rağmen iyice silikleşmiş cizgi. Demekki iğnenin etkisiydi.
Rabbim nasip etmedi demekki bana . Buraya kadar mis. Yarın kanda herşey belli olur bakalım...
İnsallah sizlerden güzel haber alırım
Kan verdim canım 4 gibi sonucumu alıcamGünaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı
Bak aeninde 15. Gün ve hala çıkıyor iğne etkisi midir değil midir insan çıldırıyor. İnternette 12 gün iğne etkisi diyor ama bilemedim. Birde bence silik çizgi birden koyulaşmaz gibi düşünüyorum bir iki günde okadar bariz koyulaşma beklemeyelim.
Diğer forumlarda biri eczacıya sormuşta öyle yorum yapmış. Bilemiyorum tabi hepimizin kafalar karışık :))
Kan verenler haber versin nolur bende perşembe vereceğim (perşembe çatlatma ipnesinden tam 15 gün geçmiş oluyor ondan perşöebeyi seçtim iğne etkisi vs sorunu kalmasın diye)
Benimde 3gundur aynı çıkıyor silikler. Ama bugün daha bir silik gibime geldi buraya resim atmıştım ya ayni onun gibi. Bugün çatlama iğnesi vurali 16gun oldu canimCanım hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım noldu hemen modun düştü,sen nezaman çatlatma iğnesi oldun ki etkisi kalıcak,bende yine sabah test yaptım 3 gündür aynı çıkıyo biraz öncede kan verdim akşam üzeri 4 gibi belli olucak inşallah
Canım çatlatma iğnesinin etkisinin kaldığını sanmıyorum bence seninki 3.gün embriyosu diye çok hayalet çizgi çıkıyo bence negatif olsaydı tamamen tek çizgi çıkardı olumlu düşün sonucun güzel çıkıcak inşallah inan bunaBakın bugünkü testim .
Bugün transferin 10.günü.
Bana merkezim kan tahlili gününü yarına verdiler , heralde transfer gününü sayarak verdiler. Çünkü yarın 11.gunum ,transfer gününü sayarsak 12.
Pembe panter inşallah güzel sonuçlar alırsın burda bize umut olursun..
Sende testinin resmini paylaşabilir misin
Canım en erken 9-10.gün yap erken yapma bu sefer varsada çıkmazsa moralin bozulur hiç gerek yok biraz sabret okarkadaslar idrar testini transferin kaçıncı gününden itibaren yapmaya başladınız ? Ben bu ay dondurulmuş 5. gün transferi oldum. bugün de transfer sonrası 5. günüm
yarın başlasam çıkar mı sizce ?
Bilmiyorum canım olumlu düşünemiyorum şuan çok üzgünüm ...Canım çatlatma iğnesinin etkisinin kaldığını sanmıyorum bence seninki 3.gün embriyosu diye çok hayalet çizgi çıkıyo bence negatif olsaydı tamamen tek çizgi çıkardı olumlu düşün sonucun güzel çıkıcak inşallah inan buna
3 günlük test canımBakın bugünkü testim .
Bugün transferin 10.günü.
Bana merkezim kan tahlili gününü yarına verdiler , heralde transfer gününü sayarak verdiler. Çünkü yarın 11.gunum ,transfer gününü sayarsak 12.
Pembe panter inşallah güzel sonuçlar alırsın burda bize umut olursun..
Sende testinin resmini paylaşabilir misin
Bak benim testte 2.gün 1.günden daha silikBilmiyorum canım olumlu düşünemiyorum şuan çok üzgünüm ...
Canım senin bugünkü testin çok güzel çıkmış maşallah değerin yüksektir kesin...Bak benim testte 2.gün 1.günden daha silik
Kuzucum benimki 5.gün embriyosu oyüzden öyledir,bence ikimizde hamileyiz,bekleme git kan ver hemen boşver merkeziCanım senin bugünkü testin çok güzel çıkmış maşallah değerin yüksektir kesin...
Benimkide böyle cnm.. senin bugün kaçıncı gününKuzucum benimki 5.gün embriyosu oyüzden öyledir,bence ikimizde hamileyiz,bekleme git kan ver hemen boşver merkezi
Günaydın sevgili dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?