TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canım benim çatlama iğnesinin üzerinden bugün 15gun geçti testlerim hep silik çıkıyor. Ama çok silik yani fotosunu atmıştım buraya. Yarın transferin 10.gunu . Yarın tekrar yapicam eğer koyulaşma olursa öyle sevinecem . Çünkü 2gundur test yapıyorum ve ikisi de aynı koyulukta.

Bu arada testlerinin resmini atabilir misin ??
Ben Çarşamba kan vericem

Hayır cnm bugün tekrar test yaptım aynı dünkü gibi çıktı. Yarın tekrar yapicam ... Bakalım koyulaşma olcak mı.
Çarşamba kan testi günüm zaten ...

Sen yaptın mı
Yok canım bende aynı senin dediğin gibi sabah testi tekrarladım aynı çıktı,sabah kan vericem bakalım nolucak haberleşelim burdan

Hayır cnm bugün tekrar test yaptım aynı dünkü gibi çıktı. Yarın tekrar yapicam ... Bakalım koyulaşma olcak mı.
Çarşamba kan testi günüm zaten ...

Sen yaptın mı

Yok canım bende aynı senin dediğin gibi sabah testi tekrarladım aynı çıktı,sabah kan vericem bakalım nolucak haberleşelim burdan

Günaydın sevgili dostlar
11.04.2018de çatlatma iğnemi vurup 16.04.2018de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum biliyosunuz :)
4 gündür yani transferden sonra7. Günden beri test yapıyorum biliyosunuz hep silik ikinci çizgi.
İğne etkisi olabilir diye düşünüyorum biliyosunuz.
Bugün ayın 24ü çatlatma iğnesinde 13 gün geçti.
Bugün de silik çizgi çıktı sabah.
Hala iğne etkisi midir değil midir bilemedm. Doğru sonucu almak için perşembeye kadar kan testi yapmayacağm.
13. Gün hala iğne etkisi devam edermi etmezmi kafam karıştı. Aynı durumu yaşayan yada yorumu olan varmı

Bak aeninde 15. Gün ve hala çıkıyor iğne etkisi midir değil midir insan çıldırıyor. İnternette 12 gün iğne etkisi diyor ama bilemedim. Birde bence silik çizgi birden koyulaşmaz gibi düşünüyorum bir iki günde okadar bariz koyulaşma beklemeyelim.
Diğer forumlarda biri eczacıya sormuşta öyle yorum yapmış. Bilemiyorum tabi hepimizin kafalar karışık :))

Kan verenler haber versin nolur bende perşembe vereceğim (perşembe çatlatma ipnesinden tam 15 gün geçmiş oluyor ondan perşöebeyi seçtim iğne etkisi vs sorunu kalmasın diye)

Bugün tekrar bir idrar testi yaptım ... Yarın kan testi günüm olmasına rağmen iyice silikleşmiş cizgi. Demekki iğnenin etkisiydi.

Rabbim nasip etmedi demekki bana . Buraya kadar mis. Yarın kanda herşey belli olur bakalım...

İnsallah sizlerden güzel haber alırım

Canım hemen ümitsizliğe kapılma dur bakalım noldu hemen modun düştü,sen nezaman çatlatma iğnesi oldun ki etkisi kalıcak,bende yine sabah test yaptım 3 gündür aynı çıkıyo biraz öncede kan verdim akşam üzeri 4 gibi belli olucak inşallah

Kan verdim canım 4 gibi sonucumu alıcam

Benimde 3gundur aynı çıkıyor silikler. Ama bugün daha bir silik gibime geldi buraya resim atmıştım ya ayni onun gibi. Bugün çatlama iğnesi vurali 16gun oldu canim

Annem erken gebelik testi almaya gidiyordu durdurdum. Kan berene kadar yaptırmayacağım hayırlısı bakalım. Herşeyin vardır sebebi üzülmeyin sakın güzel düşünün kısmetimizde varsa olur yoksa ne yaparsak yapalım olmaz.

Bakın bugünkü testim .
Bugün transferin 10.günü.
Bana merkezim kan tahlili gününü yarına verdiler , heralde transfer gününü sayarak verdiler. Çünkü yarın 11.gunum ,transfer gününü sayarsak 12.

Pembe panter inşallah güzel sonuçlar alırsın burda bize umut olursun..
Sende testinin resmini paylaşabilir misin

Eklentiler

• PicsArt_04-24-09.51.47.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 83
arkadaslar idrar testini transferin kaçıncı gününden itibaren yapmaya başladınız ? Ben bu ay dondurulmuş 5. gün transferi oldum. bugün de transfer sonrası 5. günüm
yarın başlasam çıkar mı sizce ?

Canım çatlatma iğnesinin etkisinin kaldığını sanmıyorum bence seninki 3.gün embriyosu diye çok hayalet çizgi çıkıyo bence negatif olsaydı tamamen tek çizgi çıkardı olumlu düşün sonucun güzel çıkıcak inşallah inan buna

Canım en erken 9-10.gün yap erken yapma bu sefer varsada çıkmazsa moralin bozulur hiç gerek yok biraz sabret ok

Bilmiyorum canım olumlu düşünemiyorum şuan çok üzgünüm ...

3 günlük test canım

Kızlar lütfen moral bozmayalım benim 2 nisan da 5 günlük 2 tane transferim olmuştu 12 nisan test günümde değerim 157 çıktı 14 nisanda 317 çıktı aynı gün evde testte yapmıştım ama hiç belli olmqyacak kadar silikti yani o testler yanıltıcı olabiliyor bence gebelik var öyle hissettim ben bu arada bizde 21 nisanda kesemizi gördük inşallah darısı isteyen herkesin başına amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…