- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Kuzucum benimki 5.gün embriyosu oyüzden öyledir,bence ikimizde hamileyiz,bekleme git kan ver hemen boşver merkezi
12.gün canım bugünBenimkide böyle cnm.. senin bugün kaçıncı günün
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah,kan testi verdim sonuç bekliyorum nasipse pozitif çıkınca ben nezaman kalp atışını duyucam kaç gün sonra oluyo canım kontrol?Kızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördükAllah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Canım kan sonucundan 2 hafta sonra çağırıyor. Keseyi görüyor, kalp atımını görüyor. 2 hafta sonra bi daha çağırdı. O zamanda kalp sesini duyacaz sanırımCanım hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah,kan testi verdim sonuç bekliyorum nasipse pozitif çıkınca ben nezaman kalp atışını duyucam kaç gün sonra oluyo canım kontrol?
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla inşallah canım,sen hamilesin dua et bizlere canım Allah’ım bebişlerini korusun kem gözlerden nazarlardan (aminn)Canım kan sonucundan 2 hafta sonra çağırıyor. Keseyi görüyor, kalp atımını görüyor. 2 hafta sonra bi daha çağırdı. O zamanda kalp sesini duyacaz sanırım
Aminnnn canım. Rabbim hepinize nasip etisn inşallahRabbim herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla inşallah canım,sen hamilesin dua et bizlere canım Allah’ım bebişlerini korusun kem gözlerden nazarlardan (aminn)
Allah kucağına almayı da nasip etsin. Beni bile ağlattın kız. Çok sevindim adına. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Kızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördükAllah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Artabilir bence.benim 5. gün 2,68 çıkmıştı 10.gün 127 çıktıKızlar 7. Gün kan değerim 3.92. Böle olup artan var mı bildiğiniz
yani belli olmuyor o işler.herkesin farklı ilerliyor.artar inşallahHani 5 normalde 7 için az mı dedim ama artar inş
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhKızlar tahlil sonucum çıktı 149 çıktı hamileyimmmmm
Allah razı olsun canım aminn cümlemiz inşallah,hep bu takvim oluşturmaya heveslenmişimdir nerden yapılıyo canım?Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh
Etmem mi canım etmem mi rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah herzaman dualarımda olacaksınızHayırlı olsun Allah tamamını edersin canim:)bizede dua edermisin canim
Kişisel bilgilerim bölümünde altta hamilelik takvimi var oradan yapılıyor canımAllah razı olsun canım aminn cümlemiz inşallah,hep bu takvim oluşturmaya heveslenmişimdir nerden yapılıyo canım?
Allah rıza olsun canim senden:))))Etmem mi canım etmem mi rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah herzaman dualarımda olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?