TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördük Allah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Canım hayırlı uğurlu olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah,kan testi verdim sonuç bekliyorum nasipse pozitif çıkınca ben nezaman kalp atışını duyucam kaç gün sonra oluyo canım kontrol?

Canım kan sonucundan 2 hafta sonra çağırıyor. Keseyi görüyor, kalp atımını görüyor. 2 hafta sonra bi daha çağırdı. O zamanda kalp sesini duyacaz sanırım

Canım kan sonucundan 2 hafta sonra çağırıyor. Keseyi görüyor, kalp atımını görüyor. 2 hafta sonra bi daha çağırdı. O zamanda kalp sesini duyacaz sanırım
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla inşallah canım,sen hamilesin dua et bizlere canım Allah’ım bebişlerini korusun kem gözlerden nazarlardan (aminn)

Kızlar şimdi çıktım doktordan, ikiz oldukları kesinleşti. Kalp atımlarını da gördük Allah herkese nasip etsin. Çok başka bi duyguymuş. Ağlamaktan öldüm, doktoru bile ağlattım :)
Allah kucağına almayı da nasip etsin. Beni bile ağlattın kız. Çok sevindim adına. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

Canım annem test getirmiş yaptım biraz önce silik bir çizgi bile çıkmadı. İnan seninki pozitif çünkü çatlama iğneni benden önce vurmuştun. Yarın kan değerlerin güzel çıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…