TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Canım sana soru sorulailirmiyim ,sende hiç ağrın varmıydı yani adet sanci gibi ve belde?
Canım bana istediğin kadar soru sorabilirsin herzaman cevaplarım,ben transferden bu güne kadar şişkinlik gaz dışında hiç bir belirti yaşamadım hatta tutmamıştır diye düşünüyodum belirti yok diye,içimde zerre kadar hamileyim hissi yoktu garip bi şekilde 12 gün geçirdim :)

Tebriklerler canım. Gözün aydın Allah tamamını erdirsin inşallah
Pembepanterr canım çok sevindim Allah devamını getirsin inşallahhh yaa böyle güzel haberler alınca umudum yeşeriyor :)
İnslalah bende yarın hayırlı haberler alırım canım yaa..

asilsoy canım benim hiç mi silik çizgi çıkmadı yaa.. bekle bakalım 12.gune daha var . Benim yarın 11.gun kan vericem

Canım yok hiç silik çıkmadı. Senin yaptıkların normal gebelik testi değil mi. Erken gebelik testi değil. Benim 10. Gün yarın

Kuzum kan verdiğinde inşallah sende pozitif sonucu alıcaksın ben inanıyorum hadi güzel haberlerini bekliyorum

Canım yok hiç silik çıkmadı. Senin yaptıkların normal gebelik testi değil mi. Erken gebelik testi değil. Benim 10. Gün yarın
Benimki erken gebelik testi cnm ama internette cokta birşey farketmedigi yazıyor .. bilmiyorum hayirlisi..
Bnde yarın kan vericem çok korkuyorum

Benimki erken gebelik testi cnm ama internette cokta birşey farketmedigi yazıyor .. bilmiyorum hayirlisi..
Bnde yarın kan vericem çok korkuyorum
Anladım canım. Bende ki normal grbelik testi insan yine umut ediyor
Hayırlısınolsın, yarın haberini bekliyor olacağım.

3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar

Eklentiler

• PicsArt_04-24-06.43.06.webp
    15 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…