Allah rıza olsun canim senden:))))Etmem mi canım etmem mi rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah herzaman dualarımda olacaksınız
BeceremedimKişisel bilgilerim bölümünde altta hamilelik takvimi var oradan yapılıyor canım
Canım sana soru sorulailirmiyim ,sende hiç ağrın varmıydı yani adet sanci gibi ve belde?Etmem mi canım etmem mi rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah herzaman dualarımda olacaksınız
Canım bana istediğin kadar soru sorabilirsin herzaman cevaplarım,ben transferden bu güne kadar şişkinlik gaz dışında hiç bir belirti yaşamadım hatta tutmamıştır diye düşünüyodum belirti yok diye,içimde zerre kadar hamileyim hissi yoktu garip bi şekilde 12 gün geçirdim :)Canım sana soru sorulailirmiyim ,sende hiç ağrın varmıydı yani adet sanci gibi ve belde?
Ayyyy çok sevindim. Demiştim sana hamişsin diyeKızlar tahlil sonucum çıktı 149 çıktı hamileyimmmmm
Ayyy canım çok mutluyum ya yıllardır hep bu anı bekliyodum nasip etti rabbim daim eder inşallahhAyyyy çok sevindim. Demiştim sana hamişsin diye
İnşallah canım inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAyyy canım çok mutluyum ya yıllardır hep bu anı bekliyodum nasip etti rabbim daim eder inşallahh
Tebriklerler canım. Gözün aydın Allah tamamını erdirsin inşallahKızlar tahlil sonucum çıktı 149 çıktı hamileyimmmmm
Tebriklerler canım. Gözün aydın Allah tamamını erdirsin inşallah
Cok sevindim cnm gozunuz aydin insallah ikisinide sag salum kucagina alirsinKızlar kesemizi gördük bugün2 kese görünüyor dedi doktor. Birinin içinde mercimek kadar belli, diğer kese flu dedi. Haftaya kadar gelişebilir de, tek gebeliğe dönebilir de dedi.
Canım yok hiç silik çıkmadı. Senin yaptıkların normal gebelik testi değil mi. Erken gebelik testi değil. Benim 10. Gün yarınPembepanterr canım çok sevindim Allah devamını getirsin inşallahhh yaa böyle güzel haberler alınca umudum yeşeriyor :)
İnslalah bende yarın hayırlı haberler alırım canım yaa..
asilsoy canım benim hiç mi silik çizgi çıkmadı yaa.. bekle bakalım 12.gune daha var . Benim yarın 11.gun kan vericem
Bugün iki keseyi de net gördük canım. Flu olanda netleşmiş. İkisininde kalp atışını gördük bugün elhamdülillahCok sevindim cnm gozunuz aydin insallah ikisinide sag salum kucagina alirsin
Çook teşekkür ederim canım rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip eder inşallahh aminnTebriklerler canım. Gözün aydın Allah tamamını erdirsin inşallah
Kuzum kan verdiğinde inşallah sende pozitif sonucu alıcaksın ben inanıyorum hadi güzel haberlerini bekliyorumPembepanterr canım çok sevindim Allah devamını getirsin inşallahhh yaa böyle güzel haberler alınca umudum yeşeriyor :)
İnslalah bende yarın hayırlı haberler alırım canım yaa..
asilsoy canım benim hiç mi silik çizgi çıkmadı yaa.. bekle bakalım 12.gune daha var . Benim yarın 11.gun kan vericem
Canım şu hamilelik takvimini bi beceremedim öğretin bana yapamıyorum hevesleniyorumCok sevindim cnm gozunuz aydin insallah ikisinide sag salum kucagina alirsin
Benimki erken gebelik testi cnm ama internette cokta birşey farketmedigi yazıyor .. bilmiyorum hayirlisi..Canım yok hiç silik çıkmadı. Senin yaptıkların normal gebelik testi değil mi. Erken gebelik testi değil. Benim 10. Gün yarın
Anladım canım. Bende ki normal grbelik testi insan yine umut ediyorBenimki erken gebelik testi cnm ama internette cokta birşey farketmedigi yazıyor .. bilmiyorum hayirlisi..
Bnde yarın kan vericem çok korkuyorum
Canım bak özelden iki uygulama linki atıcam sanaCanım şu hamilelik takvimini bi beceremedim öğretin bana yapamıyorum hevesleniyorum
Dualarım seninle3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?