- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Allah razı olsun canım benim 2bebisinle dua edin bana :)Dualarım seninle
Ediyoruz teyzesiAllah razı olsun canım benim 2bebisinle dua edin bana :)
3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar
Yaa inşallah canım insallah dua edin...Canım için rahat olsun hamilesin bence bugün yaptığın testte silik çizgi var yarın inşallah sende bizim kervana katılıyorsun
Canım kan tahlili ne zaman yaptırıyosun sonucunu çok merak ediyorumYaa inşallah canım insallah dua edin...
Şimdi yoldayım canım birazdan kan vericem.Canım kan tahlili ne zaman yaptırıyosun sonucunu çok merak ediyorum
Ben sana rahat ol sende pozitifi alıcaksın inşallah dedim hadi sonucunu alınca yaz buraya kuzumŞimdi yoldayım canım birazdan kan vericem.
Bu sabah tekrar bir test yaptım biraz daha belirgin çıktı :)
Malesef canım sonucum 2,10 çıktı NEGATİF.......Ben sana rahat ol sende pozitifi alıcaksın inşallah dedim hadi sonucunu alınca yaz buraya kuzum
İlk denememdi canım 2tane 3.gun embriyosu koyulmuştu . Malesef ikiside tutunmamis@Refık-i hayat Allah yardımcın olsun bidakine tutar inşallah hiç üzme kendine ,kaçıncı denemen?
Üzülme benimde3 ay önce ilkimde tutmamış bide dondurulmuş ile 5.günlük embriyosuydu ,şimdi gene dondurulmuş ile 5.günluk embriyo transfer yapmışlar beklemedeyim bugün 8 günüm Allah hayırlısını versin inşallahİlk denememdi canım 2tane 3.gun embriyosu koyulmuştu . Malesef ikiside tutunmamis
Yapma yaaMalesef canım sonucum 2,10 çıktı NEGATİF.......
Transfer gününü sayarsak 12Yapma yaanasip değilmiş üzülme olurmu canım test niye belirginleşti acaba hayret bişey kaçıncı gündü bugün canım
Yaaa. Allah büyüktür canım üzülme. Vardır bir hayırMalesef canım sonucum 2,10 çıktı NEGATİF.......
Canım benim inan çok üzüldüm. Bak benim 4. Denemem bu ve buda negatif büyük ihtimal. Bunda da vardır bir hayır. Doktorunla konuş derim tutmama sebebi ne olabilir bir sonrakinde ne yapılır. Allah yardımcımız olsun elden birşey gelmiyorİlk denememdi canım 2tane 3.gun embriyosu koyulmuştu . Malesef ikiside tutunmamis
Canım niye 3.gün embriyosu transfer edildikiTransfer gününü sayarsak 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?