TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhabalar kizlar
Bende kizima kardes icin cmt gunu 21 nisanda transfer oldum 2 tane blast
Haftaya persembe ayin 3 unde test gunu bakalim hayirlisi
Kizimda da tam 3 sene once 22 nisanda transfer olmustum ikiz tutup biri gelismemisti
Bu sefer cok tuhafim hic.bi his yok tuttu mu tutmadi mi insallah hayirlo haberleri almak bizede nasip olur en cok da kizim icin istiyorum
Hamile olanlara saglikla dogum benim.gibi test bekliyenlere guzel haberler diliyorum

@Refık-i hayat Allah yardımcın olsun bidakine tutar inşallah hiç üzme kendine ,kaçıncı denemen?

18 nisanda 2 embriyo tranfer oldu. Bugün 12.31,çıktı değerim. Hamile olabilir miyim. 7. Gün bugün.

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

İlk denememdi canım 2tane 3.gun embriyosu koyulmuştu . Malesef ikiside tutunmamis
Üzülme benimde3 ay önce ilkimde tutmamış bide dondurulmuş ile 5.günlük embriyosuydu ,şimdi gene dondurulmuş ile 5.günluk embriyo transfer yapmışlar beklemedeyim bugün 8 günüm Allah hayırlısını versin inşallah

kızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmm cuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler

İlk denememdi canım 2tane 3.gun embriyosu koyulmuştu . Malesef ikiside tutunmamis
Canım benim inan çok üzüldüm. Bak benim 4. Denemem bu ve buda negatif büyük ihtimal. Bunda da vardır bir hayır. Doktorunla konuş derim tutmama sebebi ne olabilir bir sonrakinde ne yapılır. Allah yardımcımız olsun elden birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…