TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Malesef canım sonucum 2,10 çıktı NEGATİF.......

Hadi ya çok şaşırdım ve üzüldüm testte hep silik çizgiler vardı senin ilk sanırım hayırlısı olsun kuzum birçoğumuz yaşadık bu duyguyu inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım her zaman dedimki doğru zamanda hayırlısıyla inşallah darısı senin başına güzel düşün güzel olsun

Teşekkür ederim cnm amin inşallah..

Kizlar dayanamadim kaç gundur sizin yazismalarinizi okuyorum benimde bugün transferin 7 günü dün predictor early erken test aldım böyle ancak içine girince görebileceğiniz silik bir çizgi var hatta bazı arkadaslarim goremedi bile sabah 7 günümde yine predictor early yaptim oda dünkü gibi hatta daha silik öğleden sonrada dandik kaset test aldım yine var gibide yok gibide bugün 7 gün hassas testlerle Azda olsa gorunmesi lazımdı düşen gebeliğin de 5 gün kan değerim 22 ve predictor early gayet net gorunuyordu galiba tutmadı 2. Çocuk için bu 4 deneme

Hiç belli olmaz canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadım 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı oda ikiz olduğu için çıktı tek olsaydı oda çıkmayabilirdi sanırım

İns canım bakalım yarın sabah ucuz testten tekrar yapicam ins banada nasip olur

Bende kan verdim 3 saate çıkar dediler. Aslında 12. Gün yarındı ama iğnem bittiği için bugün test berim. Hayırlısı olsun sonuç inşallah güzel bir süpriz olur inşallah. Yine umut etmeyi elden bırakmıyorum

Hakkında hayırlısı olsun bende aynı şekilde 11. gün kan vermiştim varsa kesin çıkıyor zaten. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz

kızlar ben de bu sabah dayanamadım erken test lerden yaptım. ne diyorsunuz ? çok silik bi çizgi var ama ?

Eklentiler

• 222.webp
    18 KB · Görüntüleme: 125
Hakkında hayırlısı olsun bende aynı şekilde 11. gün kan vermiştim varsa kesin çıkıyor zaten. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz
İnşallah canım. 9. Gün test yapmıştım negatif çıktı umuyorum ki değer düşük olduğu için öyledir. Değilse de hayırlısı deyip yola devam edeceğiz. Şuan tek yapacağım umut etmek ve güzel bir sonuç olmak. Umarım hayatımın süprizini yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…