Malesef canım sonucum 2,10 çıktı NEGATİF.......
Bilmiyorum ...Canım niye 3.gün embriyosu transfer edildiki
Teşekkür ederim cnm amin inşallah..Hadi ya çok şaşırdım ve üzüldüm testte hep silik çizgiler vardı senin ilk sanırım hayırlısı olsun kuzum birçoğumuz yaşadık bu duyguyu inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım her zaman dedimki doğru zamanda hayırlısıyla inşallah darısı senin başına güzel düşün güzel olsun
Canını sıkma rabbim büyük dondurulmuşla hamile kalırsın inşallahBilmiyorum ...
12 yumurtam toplandı 5tanesi dollendi.
2si kalitesiz dediler. 2tane transfer ettiler 1tane dondurdular.
Canim napiorsun ne ediyorsun diye profiline girmistim tesaduf gördüm gecmis olsun kuzum Rabbim bekleyislerimizi guzel sonuclarla mukafatlandirsin.Malesef canım sonucum 2,10 çıktı NEGATİF.......
Hiç belli olmaz canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadım 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı oda ikiz olduğu için çıktı tek olsaydı oda çıkmayabilirdi sanırımKizlar dayanamadim kaç gundur sizin yazismalarinizi okuyorum benimde bugün transferin 7 günü dün predictor early erken test aldım böyle ancak içine girince görebileceğiniz silik bir çizgi var hatta bazı arkadaslarim goremedi bile sabah 7 günümde yine predictor early yaptim oda dünkü gibi hatta daha silik öğleden sonrada dandik kaset test aldım yine var gibide yok gibide bugün 7 gün hassas testlerle Azda olsa gorunmesi lazımdı düşen gebeliğin de 5 gün kan değerim 22 ve predictor early gayet net gorunuyordu galiba tutmadı 2. Çocuk için bu 4 deneme
Yapmissin cnmCanım şu hamilelik takvimini bi beceremedim öğretin bana yapamıyorum hevesleniyorum
Aynen becerdim sonunda :) çok havalı oluyomuş takvim falanYapmissin cnm
Aynen becerdim sonunda :) çok havalı oluyomuş takvim falan
İns canım bakalım yarın sabah ucuz testten tekrar yapicam ins banada nasip olurHiç belli olmaz canım ben 6.gün erken gebelik testi yaptım çıkmadım 7.gün ucuz testlerden yaptım cok silik ikinci çizgi çıktı oda ikiz olduğu için çıktı tek olsaydı oda çıkmayabilirdi sanırım
Darısı başıma insallahBende bu takvımı bırgun yapabılecekmıyım dıyordum... Çok sukur bugunumüze
Allah yardımcın olsun. Güzelce tutunup bırakmaz bebişin inşallahGünaydın hanımlar herkese hayırlı sonuçlar olsun inşallah benm de 3. Deneme olucak transfere gidiyorum rica etsem bnm içinde dua edermisiniz
Aynen kuzum rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah isteyen bekleyen herkese nasip eder Allahım aminnnBende bu takvımı bırgun yapabılecekmıyım dıyordum... Çok sukur bugunumüze
Hakkında hayırlısı olsun bende aynı şekilde 11. gün kan vermiştim varsa kesin çıkıyor zaten. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzBende kan verdim 3 saate çıkar dediler. Aslında 12. Gün yarındı ama iğnem bittiği için bugün test berim. Hayırlısı olsun sonuç inşallah güzel bir süpriz olur inşallah.Yine umut etmeyi elden bırakmıyorum
Bennn gördümmmmmmmmmmkızlar ben de bu sabah dayanamadım erken test lerden yaptım. ne diyorsunuz ? çok silik bi çizgi var ama ?
İnşallah canım. 9. Gün test yapmıştım negatif çıktı umuyorum ki değer düşük olduğu için öyledir. Değilse de hayırlısı deyip yola devam edeceğiz. Şuan tek yapacağım umut etmek ve güzel bir sonuç olmak. Umarım hayatımın süprizini yaşarımHakkında hayırlısı olsun bende aynı şekilde 11. gün kan vermiştim varsa kesin çıkıyor zaten. Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?