TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Bugün kaçıncı günün canım ? Forma 9.günü idrar testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok var ayrıca ben 2. çizgiyi net bir şekilde görüyorum

kızlar ben de bu sabah dayanamadım erken test lerden yaptım. ne diyorsunuz ? çok silik bi çizgi var ama ?
bende görüyorummm hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı günündu peki bugün? Benimde 6.günüm sabırla bekliyorum böyle görünce sizi heyecan basıyor

Birşey sorucam kızlar benim gibi Yapan vardır belki sabah şu ucuz testlerden öylesine yapmıştım çıkmayınca koydum dolaba 4 buçuk saat sonra T çizgisinde bi gölge görünüyor sizce azıcık sevineyim mi bu arada 6.günüm dondurulmuş embriyo

İlk 10 dk doğru sonuç verir verir canım ayrıca 6.gün erken bence. benim 6.gün erken gebelikte testinde çıkmadı 7.gün ucuz testte cok cok silik çıkmıştı

İlk 10 dk doğru sonuç verir verir canım ayrıca 6.gün erken bence. benim 6.gün erken gebelikte testinde çıkmadı 7.gün ucuz testte cok cok silik çıkmıştı
İlk on dakika da da vardı ama böyle yok gibiydi gri gibi çok zor görünüyordu 5.gün embriyosu yanıltıcı diyorsun yani neyse olsun yine de. Mutluluk verdi bana

İlk on dakika da da vardı ama böyle yok gibiydi gri gibi çok zor görünüyordu 5.gün embriyosu yanıltıcı diyorsun yani neyse olsun yine de. Mutluluk verdi bana
Belli olmazz sakın umutsuzluğa kapılma herkesin bünyesi bir değil çünkü inşallah vardırr

Yaaa transfer öncesi afedersiniz ama ishal olan warmı çok üzüldüm transferim bitti ama bu yüzden hiç umutlu değilim

Yaaa transfer öncesi afedersiniz ama ishal olan warmı çok üzüldüm transferim bitti ama bu yüzden hiç umutlu değilim
Canım ben transferden 1 gun once cokfrna grıp oldum. Transfer sonrası hep hapşurdum ama bılıyordum kı rabbım verırse hersey bahane. Oylede oldu hamıleyım coksukur.ıshal engel degılama bol su ıc muz ye hem potasyum hemde ıshale ıyi gelır canım guzel hbrler almn dılegıyle

Canım ne yaptın sonucunu yazmadın merrak ettim

İyi akşamlar kızlar.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah:)Benim bugün 9.günüm ve arada bir çok kısa kasıkta batmalar oluyor ve çok korkuyorum lütfen bana yardımcı olun benim gibi yaşayanlar var mı

Canım benim transferden beri sürekli kasıklarım ağrıyor insallah iyi işaretlerdir bunlar benim bugün sabah çok az kahverengi leke de geldi

Kızlar ben de bugün transfer oldum. Pozitifi görenlere sorum şu evde ne kadar dinlendiniz? Hep yattınız mı, kaç gün sonra dışarı çıktınız? Herkese hayırlı haberler diliyorum

Kızlar ben de bugün transfer oldum. Pozitifi görenlere sorum şu evde ne kadar dinlendiniz? Hep yattınız mı, kaç gün sonra dışarı çıktınız? Herkese hayırlı haberler diliyorum

Mrb canım öncelikle hayırlı olsun benim pazartesi transferim oldu salı dinlendim çarşamba uçağa bindim memlekete döndüm genel itibari ile hiç yatmadım yani umarım hakkında hayrlısı olur canım güzel haberlerle inşallah

Bugün kaçıncı günün canım ? Forma 9.günü idrar testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören çok var ayrıca ben 2. çizgiyi net bir şekilde görüyorum

Canım bugün 11. gün idi. Negatif sonuç aldım. Kısmet başka sefere artık:)

Canım ne yaptın sonucunu yazmadın merrak ettim

Negatif:) Bir sonrakine güzel haberi veririm inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…