Ayy çok üzüldüm ,bidahakine olur inşallah hiç üzülme .. kaçıncı denemen senin canımCanım bugün 11. gün idi. Negatif sonuç aldım. Kısmet başka sefere artık:)
Negatif:) Bir sonrakine güzel haberi veririm inşallah:)
Ayy çok üzüldüm ,bidahakine olur inşallah hiç üzülme .. kaçıncı denemen senin canım
Canım daha 5. Gün artar bence takma kafaya test gününe kadar rahat geçirmeye çalışMerhaba 21 Nisan'da 5gün donmuş blasto transferi yaptırdım.2tane transfer yapıldı.
2 saat önce betahcg baktrdm sonuç 0,79 çıktı.Artarmı acaba???
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini al kucağına inşallahKızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
Hayırlısıyla al bebişini sıkı sıkı tutunsun sana :) inşallah sorunsuz şekilde geçerKızlar canım kızlar yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim saat 12 gibi transferim var bana dualarınızı eksik etmeyin nolur
Tebrikler allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsinkızlar hamileyimmmmmmmmmmmkan değerim 120 çıktı. bugün transfer sonrası 8 . günüm hem de..
canımmm gözün aydınkızlar hamileyimmmmmmmmmmmkan değerim 120 çıktı. bugün transfer sonrası 8 . günüm hem de..
aminnnn .. hepinize dualar ediyorumm.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..Tebrikler allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsindarısı başımıza inşallah
idrar testi yaptın mı ? benim idrar testinde hemen çıktııcanımmm gözün aydınsanki kendimin gibi mutlu oldum darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlara inşallah benimde yarın 8.günüm ama ben bekleyeceğim korkuyorum
Amin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu acabaaminnnn .. hepinize dualar ediyorumm.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
5. gün embriyosuydu.. 1 adet transfer edildi.Amin inşallah kaçıncı gün embriyosuydu acaba
6.gün yapmıştım öylesine çıkmaz nasıl olsa diye gri gibi böyle kıl gibi çıktı bende önemsemedim dolaba koydum bi baktım yaklaşık 4 saat sonra felan gölge olmuş o bile mutlu etti bekliyorum canım artık yapmam çıkmazsa sonra üzülürümidrar testi yaptın mı ? benim idrar testinde hemen çıktıı
Maşallah sağlıkla devamı da gelsin inşallah bende daha dün transfer oldu 3. Gün embriyosu iki tane :)5. gün embriyosuydu.. 1 adet transfer edildi.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmkan değerim 120 çıktı. bugün transfer sonrası 8 . günüm hem de..
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmkan değerim 120 çıktı. bugün transfer sonrası 8 . günüm hem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?