TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba 21 Nisan'da 5gün donmuş blasto transferi yaptırdım.2tane transfer yapıldı.
2 saat önce betahcg baktrdm sonuç 0,79 çıktı.Artarmı acaba???

Günaydın arkdaslar 20 nisanda 4.gün transferi oldum tek embriyo.dün transferi saymazsak 6.gün ve ben prediktör erken gebelik testi yaptım ikinci cizgi çıktı.bu sabah tekrar yaptım yine çıktı.çatlatma ignesinide 14 nisanda yaptım..sizce nedir durumum??
Ben hamile gibi hissediyorum gögüslerim dolgunlaştı ve acımaya basladı iştahım açıldı..galiba tuttu,ne dersiniz..

Selamlar kızlar..
ben bu sabah bu seferde ucuz testlerden denedim ikinci çizgiyi daha yoğun gördüm bu sefer
valla dayanamadım az önce kan verdim, 1-2 saate sonucum çıkacak.

inşallahh güzel haberlerin devamı gelir..

transferi olacak arkadaşlara kolaylıklar diyorum. Allah hepimize güzel duygular yaşatsın inşallah...

kızlar hamileyimmmmmmmmmmm kan değerim 120 çıktı. bugün transfer sonrası 8 . günüm hem de..
canımmm gözün aydın sanki kendimin gibi mutlu oldum darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlara inşallah benimde yarın 8.günüm ama ben bekleyeceğim korkuyorum

idrar testi yaptın mı ? benim idrar testinde hemen çıktıı
6.gün yapmıştım öylesine çıkmaz nasıl olsa diye gri gibi böyle kıl gibi çıktı bende önemsemedim dolaba koydum bi baktım yaklaşık 4 saat sonra felan gölge olmuş o bile mutlu etti bekliyorum canım artık yapmam çıkmazsa sonra üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…