- 15 Mart 2018
- 102
- 140
- 103
bütün dualarım sizlerle arkadaşlarımmm. bizleri en iyi bizler anlarızzzzCanım bana da dua et:) yarin sabah kan vermeye gidecam Allah'ın izniyle inşallah
Canım bugün 11. gün idi. Negatif sonuç aldım. Kısmet başka sefere artık:)
Negatif:) Bir sonrakine güzel haberi veririm inşallah:)
Tebrikler canım hadi hayırlı olsunkızlar hamileyimmmmmmmmmmmkan değerim 120 çıktı. bugün transfer sonrası 8 . günüm hem de..
İnşallah canım. Herşeyin hayırlısı. Allah en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsinHadi ya canın sağolsun canım inşallah doğru zamanda sağlıkla olsun kuzum
Canım çok üzüldüm vakti var demekki bebeğinin başka ne denir böyle bi durumda bilmiyorum.. tek mi transfer oldun çift mi canım senKızlar malesef negatif sonucu aldım 2.0 hayırlı değilmiş demeki
Canım dondurulmuş 5.gün 2 tane transfer ettiler ama hayırlı değilmiş demekiCanım çok üzüldüm vakti var demekki bebeğinin başka ne denir böyle bi durumda bilmiyorum.. tek mi transfer oldun çift mi canım sen
Sakıncası yoksa sebep neydi canım tüp yapmanızın ilkinde olmaması için de sebep gösterdiler mi .. özür dileyerek soruyorum canımCanım dondurulmuş 5.gün 2 tane transfer ettiler ama hayırlı değilmiş demeki
Hayırlısı olsun cnm üzme desek de boş zamanı değilmiş rabbim en güzel zamanda nasip edicektir inşallahKızlar malesef negatif sonucu aldım 2.0 hayırlı değilmiş demeki
Niye özür dileyorsun tabiki de sakıncam yok, benim sadece bir tüpüm tıkalı başkada birşeyim yok ,eşimde varikosel ameliyati oldu oda ıyi geçmemiş azospermı var o üzden 2.denemede microçip yöntem uygulamışlar ama malesef olmadıSakıncası yoksa sebep neydi canım tüp yapmanızın ilkinde olmaması için de sebep gösterdiler mi .. özür dileyerek soruyorum canım
İnşallah canımHayırlısı olsun cnm üzme desek de boş zamanı değilmiş rabbim en güzel zamanda nasip edicektir inşallah
Canım kimisinin tıkalı tüpünden akan sıvı embriyoyu zehirliyo diyolar bilgin var mı doktor bişe dedi miNiye özür dileyorsun tabiki de sakıncam yok, benim sadece bir tüpüm tıkalı başkada birşeyim yok ,eşimde varikosel ameliyati oldu oda ıyi geçmemiş azospermı var o üzden 2.denemede microçip yöntem uygulamışlar ama malesef olmadı
Yok valla haberim yok salı günü doktoru yanına gidecm bi sorarım onaCanım kimisinin tıkalı tüpünden akan sıvı embriyoyu zehirliyo diyolar bilgin var mı doktor bişe dedi mi
Sor kuzum haber ver bize de muayene sonrası yaş kaçtı senin canım ben de osmaniyeliyim sen Adana da sın galibaYok valla haberim yok salı günü doktoru yanına gidecm bi sorarım ona
ilk başta benim de sol tüpüm kapalı çıktı bizde eşimle Bahçeci ye gittik orada doktor demişti eğer tüpünüz kapalı ise oradan sıvı akıyor ve o embriyonun tutunmsina engel oluyor tekrar şahin filmi istedi çok şükür açık çıktı ama kapalı çıksa laparoskopi ile durumuna bakılacak gerekirse Tüp alınacakti bi sor canım ve üzül asla üzülme demeyeceğim benim ilk denemem umutluyum ama korkuyorum da yerine koyunca bende dayanamazdım ama topla kendini ve inşallah sende anne olacaksınYok valla haberim yok salı günü doktoru yanına gidecm bi sorarım ona
Şimdi aradım konuştum kesinlikte öyle değil senin durumun diyor ama salı günü genede giderim iyice araştırırımSor kuzum haber ver bize de muayene sonrası yaş kaçtı senin canım ben de osmaniyeliyim sen Adana da sın galiba
Bende kadirliliyim ama Antep’te yaşıyorum canım.. git bakalım bi görüş güzel olsun herşeyŞimdi aradım konuştum kesinlikte öyle değil senin durumun diyor ama salı günü genede giderim iyice araştırırımevet adanadayim ceyhanda 32 yaşındayim
Umudunu kaybetme ınşallah olacak canım çünkü ben hala umudumu kaybetmiyorum ve ayakta duruyon sona kadar devam edecm Allah bir gün kısmet eder inşallahilk başta benim de sol tüpüm kapalı çıktı bizde eşimle Bahçeci ye gittik orada doktor demişti eğer tüpünüz kapalı ise oradan sıvı akıyor ve o embriyonun tutunmsina engel oluyor tekrar şahin filmi istedi çok şükür açık çıktı ama kapalı çıksa laparoskopi ile durumuna bakılacak gerekirse Tüp alınacakti bi sor canım ve üzül asla üzülme demeyeceğim benim ilk denemem umutluyum ama korkuyorum da yerine koyunca bende dayanamazdım ama topla kendini ve inşallah sende anne olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?