TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Sakıncası yoksa sebep neydi canım tüp yapmanızın ilkinde olmaması için de sebep gösterdiler mi .. özür dileyerek soruyorum canım
Niye özür dileyorsun tabiki de sakıncam yok, benim sadece bir tüpüm tıkalı başkada birşeyim yok ,eşimde varikosel ameliyati oldu oda ıyi geçmemiş azospermı var o üzden 2.denemede microçip yöntem uygulamışlar ama malesef olmadı

Canım kimisinin tıkalı tüpünden akan sıvı embriyoyu zehirliyo diyolar bilgin var mı doktor bişe dedi mi

Yok valla haberim yok salı günü doktoru yanına gidecm bi sorarım ona
ilk başta benim de sol tüpüm kapalı çıktı bizde eşimle Bahçeci ye gittik orada doktor demişti eğer tüpünüz kapalı ise oradan sıvı akıyor ve o embriyonun tutunmsina engel oluyor tekrar şahin filmi istedi çok şükür açık çıktı ama kapalı çıksa laparoskopi ile durumuna bakılacak gerekirse Tüp alınacakti bi sor canım ve üzül asla üzülme demeyeceğim benim ilk denemem umutluyum ama korkuyorum da yerine koyunca bende dayanamazdım ama topla kendini ve inşallah sende anne olacaksın

Arkadaşlar 21 Nisan Cumartesi transfer olmuştu dün yani cuma günü idrarda ikinci çizgi silik çıktı. Dünden beri defalarca test yaptım hep silik çizgi çıkıyor. Test günü 2 Mayıs. Nasıl dayanıcam bilmiyorum ama erken yapıp yükseldi mi kimyasal mı dış gebelik mi telaşına erkenden girmek istemiyorum. Off pozitif teste bile sevinemiyor insan ne zor...

Umudunu kaybetme ınşallah olacak canım çünkü ben hala umudumu kaybetmiyorum ve ayakta duruyon sona kadar devam edecm Allah bir gün kısmet eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…