TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Umudunu kaybetme ınşallah olacak canım çünkü ben hala umudumu kaybetmiyorum ve ayakta duruyon sona kadar devam edecm Allah bir gün kısmet eder inşallah
inşallah canım inşallah Rabbim güç versin sana ihtiyacı olan bütün anne adaylarına

Kızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettim transferin ertesi günü bi belirtisi olan oldumu ?

Kızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettim transferin ertesi günü bi belirtisi olan oldumu ?

Canım transfer sonrası 5 gun boyunca hıcbır belırtı olmadı ne agrı, ne kanama, nede baska bırsey 6. Gun ıdrAr testı yaptım. 7 gun kan yaptırdım. 8 gunden ıtıbaren kasık agrıları basladı...

Canım transfer sonrası 5 gun boyunca hıcbır belırtı olmadı ne agrı, ne kanama, nede baska bırsey 6. Gun ıdrAr testı yaptım. 7 gun kan yaptırdım. 8 gunden ıtıbaren kasık agrıları basladı...
6. Gün idrar da çıktı mı ? Canım benim doktorum kesinlikle 11. Günden önce yapma dedi yoksa ben 9. Gün yapacaktım ama

Normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testlerinden mi yaptınız

Merhaba 21 Nisan'da 5gün donmuş blasto transferi yaptırdım.2tane transfer yapıldı.
2 saat önce betahcg baktrdm sonuç 0,79 çıktı.Artarmı acaba???

Arkadaşlar,2saat önce test yaptrdm 4.57 çıktı bu sefer....Artıyor mu demek oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…