- 18 Ekim 2017
- 323
- 321
- 23
- 33
inşallah canım inşallah Rabbim güç versin sana ihtiyacı olan bütün anne adaylarınaUmudunu kaybetme ınşallah olacak canım çünkü ben hala umudumu kaybetmiyorum ve ayakta duruyon sona kadar devam edecm Allah bir gün kısmet eder inşallah
Ben de belirti yok. Perşembe günü oldu transferimKızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettimtransferin ertesi günü bi belirtisi olan oldumu ?
Kızlar bişe sorucam ki sorduğum sorunun cevabını da biliyorum ama yine de inat ettimtransferin ertesi günü bi belirtisi olan oldumu ?
6. Gün idrar da çıktı mı ? Canım benim doktorum kesinlikle 11. Günden önce yapma dedi yoksa ben 9. Gün yapacaktım amaCanım transfer sonrası 5 gun boyunca hıcbır belırtı olmadı ne agrı, ne kanama, nede baska bırsey 6. Gun ıdrAr testı yaptım. 7 gun kan yaptırdım. 8 gunden ıtıbaren kasık agrıları basladı...
Normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testlerinden mi yaptınızCanım transfer sonrası 5 gun boyunca hıcbır belırtı olmadı ne agrı, ne kanama, nede baska bırsey 6. Gun ıdrAr testı yaptım. 7 gun kan yaptırdım. 8 gunden ıtıbaren kasık agrıları basladı...
6. Gün idrar da çıktı mı ? Canım benim doktorum kesinlikle 11. Günden önce yapma dedi yoksa ben 9. Gün yapacaktım ama
Normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testlerinden mi yaptınız
Transferin ertesi günü ve ikinci günü gibi bişe hissettin mi canım belirtin oldu mu PekiCanım benımde aklımda yoktu ama bır arkadasın cıkınca 6. Gun bende cesaret edıp yaptım ve cıktı :) ama hassas olanlardan yaptım..
Transferin ertesi günü ve ikinci günü gibi bişe hissettin mi canım belirtin oldu mu Peki
Merhaba 21 Nisan'da 5gün donmuş blasto transferi yaptırdım.2tane transfer yapıldı.
2 saat önce betahcg baktrdm sonuç 0,79 çıktı.Artarmı acaba???
Aynı yerde mi yaptırdın 2 testi de?Arkadaşlar,2saat önce test yaptrdm 4.57 çıktı bu sefer....Artıyor mu demek oluyor?
Evet.Aynı yerde mi yaptırdın 2 testi de?
10’un altında olunca negatif demek oluyormus ama yine de doktoruna bir danış. Sonuç olumsuz olursa da Moralini bozma vardır bunda da bir hayır...Fikri Olan Var mı Arkadaşlar?
bugün kaçıncı gündü?Fikri Olan Var mı Arkadaşlar?
Erken değil mi test yapmak için? Doktor ne zaman test yap dedi?21 nisan da yapıldı transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?