TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlar transferden sonra yüzüm süzüldü sarardı çok yorgunum. Benim gibi hisseden var mı?

Annem(o biliyor) ve tüp bebek tedavisinde olduğumu bilmeyen bir sürü kişi söyledi bana bunu bu süreçte. Gerçi ben bir şey hissetmiyorum ama süzüldün diyo insanlar. :)
Ben bariz görüyorum aynada. Acaba kullandığımız ilaçlar mı yapıyor? Kortizon da kullanıyorum ben

Merhaba transferimın 4günündeyim test günüm 7Mayıs heyecan stres çok dualasalım inşallah :$

Merhaba transferimın 4günündeyim test günüm 7Mayıs heyecan stres çok dualasalım inşallah :$
Canım benim de test günüm 7 mayıs. Güzel sonuçlar alırız umarım. Kaçıncı gün embriyosu? Transferden sonra Duş aldın mı sen?

Canım benim de test günüm 7 mayıs. Güzel sonuçlar alırız umarım. Kaçıncı gün embriyosu? Transferden sonra Duş aldın mı sen?
Ayy hadi inşallah birbirimize destek olalim ve güzel haberler verelim birbirimize 5gün embriyosu

Dua almadım canım ya Dr ikinci gün alabileceğimi söyledi ama ben riske etmek istemedim saçımı yıkadım eşimle

Yarn kan vercm kizlar 2nci bu cok.korkuyrm ne olur bna dua edin sanki bu seferde olmadi.gibime gelio ama rabbim.mucize verir diyorum yarin sabah buyuk gun
Rabbim insallah dualarımızı kabul eder canim kun ve yekün ol desin insallah olsun rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın çıktığımız yolda utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…