Belki erken test yaptığın için çıkmıyordur bozma moralini test gününü bekle21 nisan da yapıldı transfer
Evet benim 12. Haftada belli olduMrb arkadaslar nasilsiniz 12. Haftada cinsiyeti belli olan varmi
Kızlar transferden sonra yüzüm süzüldü sarardı çok yorgunum. Benim gibi hisseden var mı?
Ben bariz görüyorum aynada. Acaba kullandığımız ilaçlar mı yapıyor? Kortizon da kullanıyorum benAnnem(o biliyor) ve tüp bebek tedavisinde olduğumu bilmeyen bir sürü kişi söyledi bana bunu bu süreçte. Gerçi ben bir şey hissetmiyorum ama süzüldün diyo insanlar. :)
Ben bariz görüyorum aynada. Acaba kullandığımız ilaçlar mı yapıyor? Kortizon da kullanıyorum ben
Bilmiyorum canım. Doktorum yumurta toplama günü verdi. O zamandan beri kullanıyorumMuhtemelen öyledir. Kortizonu ne için kullanıyorsunuz?
Canım vücut bebeği yabancı olarak görüp atmasın diyeymiş kortizon savunmaya geçmesin kendini diye bende kullanıyorumBilmiyorum canım. Doktorum yumurta toplama günü verdi. O zamandan beri kullanıyorum
Canım benim de test günüm 7 mayıs. Güzel sonuçlar alırız umarım. Kaçıncı gün embriyosu? Transferden sonra Duş aldın mı sen?Merhaba transferimın 4günündeyim test günüm 7Mayıs heyecan stres çok dualasalım inşallah :$
Peki yorgunluk süzülme vs oldu mu sende? Daha ne kadar kullanacağız biliyor musun?Canım vücut bebeği yabancı olarak görüp atmasın diyeymiş kortizon savunmaya geçmesin kendini diye bende kullanıyorum
Ayy hadi inşallah birbirimize destek olalim ve güzel haberler verelim birbirimize 5gün embriyosuCanım benim de test günüm 7 mayıs. Güzel sonuçlar alırız umarım. Kaçıncı gün embriyosu? Transferden sonra Duş aldın mı sen?
Ben de almadım daha ama dayanamıyorum artık vallahaDua almadım canım ya Dr ikinci gün alabileceğimi söyledi ama ben riske etmek istemedim saçımı yıkadım eşimle
Sacını yıka canim insan yinede rahatlıyorBen de almadım daha ama dayanamıyorum artık vallaha
Rabbim insallah dualarımızı kabul eder canim kun ve yekün ol desin insallah olsun rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın çıktığımız yolda utandırmasınYarn kan vercm kizlar 2nci bu cok.korkuyrm ne olur bna dua edin sanki bu seferde olmadi.gibime gelio ama rabbim.mucize verir diyorum yarin sabah buyuk gun
Canım ben 2 gün daha kullanıcam bırakıcam sonra bugün transferin 2. GünüPeki yorgunluk süzülme vs oldu mu sende? Daha ne kadar kullanacağız biliyor musun?
Canım benim de test günüm 7 mayıs. Güzel sonuçlar alırız umarım. Kaçıncı gün embriyosu? Transferden sonra Duş aldın mı sen?
EvetSacını yıka canim insan yinede rahatlıyorSende çok lavabo ya çıkıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?