Benim transferim Perşembe günü oldu. 2. gün embriyosu 2 tane. Yorgun hissediyorum ben çok. Bir de sol tarafta içte rahimde sanki bir gaz gibi bir his. Elimizden geleni yaptık Allah’a kaldı gerisi. Olsa çok sevinirim olmasa da çok üzülmeyeceğim. Benim bir kızım varMinniem kızlar benim de 7 mayıs test günüm :) transferin 2. Günündeyim neler hissediyorsunuz
Allah iziniyle inşallah pozitif görürsun canım dualarımız seninle inşallahYarn kan vercm kizlar 2nci bu cok.korkuyrm ne olur bna dua edin sanki bu seferde olmadi.gibime gelio ama rabbim.mucize verir diyorum yarin sabah buyuk gun
benimki sifir cnm negatif yani allah sizlerin kucagini doldursin artik.bide bu aradaherkese soyluyorum burdan asal belirtilere inanmayin asla.bende hersey oldu ama sonuc negatifJUMRAL26 canım nasıl gidiyo
Canım o bi belirti neden bozdun ki moralini :)Yumurta akı gibi akıntım geldi moralim çok çok bozuk
Çok üzüldüm kuzum zamanı var demekki üzme kendinibenimki sifir cnm negatif yani allah sizlerin kucagini doldursin artik.bide bu aradaherkese soyluyorum burdan asal belirtilere inanmayin asla.bende hersey oldu ama sonuc negatif
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bi daha ki sefer güzel haberlerini alırızbenimki sifir cnm negatif yani allah sizlerin kucagini doldursin artik.bide bu aradaherkese soyluyorum burdan asal belirtilere inanmayin asla.bende hersey oldu ama sonuc negatif
Guzel habetlerini bekliyoruz cnm hep dualarimdasiniz hic kimseyi ayirt etmeden evlat hasreti ceken herkezi evladi a kavustur allahim diyorum .allah yardimcin olsun pozitif haberle grlorsin insalahYarn kan vercm kizlar 2nci bu cok.korkuyrm ne olur bna dua edin sanki bu seferde olmadi.gibime gelio ama rabbim.mucize verir diyorum yarin sabah buyuk gun
Niyeki? Kötüye yorma bence.Yumurta akı gibi akıntım geldi moralim çok çok bozuk
Artar mı sizce?Böyle bir tecrübe yaşayan var mı?Çok üzgünüm.3tüp bebek denememdi....21 Nisan Transfer 2Donmuş Embriyo.Bugün betahcg 9,66çıktı. 10.gün
Ah kuzum cok agladm bgunCnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamGuzel habetlerini bekliyoruz cnm hep dualarimdasiniz hic kimseyi ayirt etmeden evlat hasreti ceken herkezi evladi a kavustur allahim diyorum .allah yardimcin olsun pozitif haberle grlorsin insalah
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamGuzel habetlerini bekliyoruz cnm hep dualarimdasiniz hic kimseyi ayirt etmeden evlat hasreti ceken herkezi evladi a kavustur allahim diyorum .allah yardimcin olsun pozitif haberle grlorsin insalah
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamAllah iziniyle inşallah pozitif görürsun canım dualarımız seninle inşallah
Cnm idrar yaptm ckmDi cok agladm aksam.kan verdm.4.68 ckdi sinirda dedi testi tekrarlicamRabbim insallah dualarımızı kabul eder canim kun ve yekün ol desin insallah olsun rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın çıktığımız yolda utandırmasın
Cnm idrar testi yapicaksan erken gebelik testi al digerlerinde olsada cikmazBen de 24 Nisan'a trasnfer oldum, o gün sayılmıyormuş. bugün 7. gün oluyor o zaman. Hiç bi belirtim yok, ilk denememde çok kasık ağrım olmuştu hep ağrı kesici içmek zorunda kalmıştım. 2 tane blast embriyo trasnfer edildi, glue da uygulandı tutunması ihtimali artsın diye. Ama kalitesi kötü, zor sabrediyorum. Sanırım yarın idrar testi yapıp kendimi boşu boşuna üzeceğim. :) 6 Mayıs kan tahlili günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?