TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Yarın test günüm adet ağrısı dün vardı bugün hiçbirşey yok olacakmışim gibi bi his de yok ama bence bebek de yok negatif hissediyorum kızlar sabrettim kan testi yaptırmadım korkuyorum çünkü ilk denemem ve çok umutluydum karışık duygular hissediyorum

Benimde ilk denemem canım perşembe ğünü transfer yapıldı aynı agrılar bendede var ister istemez stres oluyor insan nevar ğibi ne yok gibi Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin gönlümüzün muradınıda hayırlısıyla kucağımıza nasip etsin iinşallah

Kızlar selam benim de cumartesi günü transfer yapıldı ölücem stresten valla. 7si de hem test hem adet günüm

Ağrı devamlı olmuyormuş canım sen içini ferah tut ne kadar zor olsada bu . Benim de karnım ağırıyor ama akıntım göğüs ağrım yok diye sanki olmamış gibi geliyor ama topicteki tüm belirtileri okudum neredeyse... belirtisi olan negatif sonucu almış ama olmayan pozitif almış yada tam tersi. Bunları düşünerek moralimizi bozuyoruz sadece eğer nasibimizde varsa o can bizimle şuanda. İnşallah nasibimizdir...

İnşallah canım nedenini bilmiyorum negatif hissediyorum bende daha çok bel ağrısı oldu ama bu belirtilerin ilaçlardan olur demişti doktor belirtilere hiç takılmadım da benim ki sadece his çok korkuyorum sabah test için gitcez ama inan istemiyorum kendimi anlamıyorum bu arada yazdığın için çok tşk ederim mutlu ettin beni

Ne demek canım aynı yollardan geçiyoruz Allahım isteyen herkeze herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah. Seni çok iyi anlıyorum kuzum hissettiğin aslında korku bende krokuyorum tekrar negatifi görmekten ama elden birşey gelmiyor . Allahım gerçekten evladında hayırlısını versin zamanı geldiğinde zaten kucağımıza alacağız . Yakın bir zamanda bir tanıdığımızın 12 kere tüp bebek deneyip sonra doğal yollarla hamile olduğunu duyduktan sonra rabbim zamanı gelince zaten verecek o canı bize diyip kendimi daha iyi hissetmeye başladım . Sonucun inşallah hissettiğinin tam tersi olur inşalllah ama negatifsede bırakmak yok elbet mutluluk gözyaşları döktüğümüz günlerde gelecek ...

Allah razı olsun canım tşk ederim inşallah pozitif diyerek gelirim benim ilk denemem 5.gün embriyosu doktorum çok umutlu ama ben çok korkuyorum sabah olmasa ve gitmesem burada okuyorum arkadaşları azimlerine hayran kalıyorum bazen Allah güç versin hepimize

Amin canım amin doktoruna güven sen inşallah yarın pozitif haberni verirsin bizlere

Benim 3. Gün embriyosuydu canım test günüm cuma . Sen transferden sonra nasıl geçirdin canım günlerini devamlı yattınmı mesela ben ilk 1 hafta yattım sonra ağır ağır hareket ettim . bir önceki denemede tutacağı varsa tutar diyip İş güç yapmıştım bu sefer daha dikkatliydim bakalım ne olacak:)

Rabbim sana da inşallah buraya pozitif yazmanı nasip etsin canım olacak inşallah. Ben ilk gün sadece sabahtan akşama kadar yattım diğer günler sabah akşam yatmadım hatta transferin ertesi günü biraz dolaştık tabi hep sakin yavaş şekilde genelde evdeydim ama kimse olmadığı için eşim çalıştığı için kendim herşeyi yaptım ama hep yavaş uzanaçak şeylere uzanmadim ağır kaldırmadım ani hareket yapmadım ama çok da yatmadım örgü film derken bugün olmuş sadece bugün çok uzun geldi çok da takmadım ama çook çok istiyorum her anne adayı gibi nasip de varsa olmuştur dedim hep ne bileyim öyle canım

En güzelini yapmışsın canım herşey olacağına varıyor en nihayetinde . inşallah meleğin seninledir ve yarın kanda belli eder kendini:) sonucunu alınca mutlaka bizede haber ver

En güzelini yapmışsın canım herşey olacağına varıyor en nihayetinde . inşallah meleğin seninledir ve yarın kanda belli eder kendini:) sonucunu alınca mutlaka bizede haber ver
İnşallah Tamam canım mutlaka yazarım seninde vakitlerin tez tez geçsin inşallah

Kızlar bugün transferden sonraki 6. gün Allah’a emanet deyip işe başladım bugün, dün de duş aldım ayakta. Yavaş yavaş rutine döndüm. Pazartesi test günüm hiçbir belirtim yok. Ara ara kasıklarda batma oluyor onu da yumurtalıkların bu kadar uyarılmış olmasına bağlıyorum. Choriomon diye bir iğne kullanıyorum bir de ben.

Hayırlısı olsun canım bende 10. Günde başladım işe geçen sefer 7. Günde başlamıştım işin çok ağır değilse bence evdesin yada iştesin çok farketmiyor. Hatta bazı doktorlar iş kafanızı dağıtıcaksa gitmeniz daha iyi diyor. Akıntın varmı , göğüs hassasiyeti vs en çok ordan belli ediyor sanki .onlarda 7. Günden sonra başlıyormuş sanırım

Kızlar belirtileri çok takmayın hepsi vardı hala var Ve biraz önce negatif sonuç aldım inşallah sizler güzel haberler verirsiniz

Benim bu yaptığım iğne hcg iğnesi, belirtileri o yapıyordur. O yüzden dinlemiyorum kendimi. İşim masa başı, Allah’a emanet artık. Nasipte varsa olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…