Canım hayırlısı olsun. Olur yine sıkma canınıKızlar belirtileri çok takmayın hepsi vardı hala var Ve biraz önce negatif sonuç aldım inşallah sizler güzel haberler verirsiniz
Bende de yok :) şimdiden belirti olmaz benceMerhabalar benim transferim cuma günü oldu. İlk tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı. Test günüm 10 mayıs hiç belirtim yok..
Benimde bugun 7 ci gunum tes gunum 5 mayis senin ne zamanBugün 7gunum hiç bi belirtim Yok ne agrim ne biseyStres
Senin test gün ne zaman ?Bende de yok :) şimdiden belirti olmaz bence
7 mayısSenin test gün ne zaman ?
Hayırlısı olsun İnşallahHadi inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
Cnm 10 gun 4.68 di 12 inci gun 7.27 ckdi hix bsey anlamdm cuma bida vercm bakom.ne.olck cnmKacinci gun cnm insallah kat kat yuks3lir canini sıkma
İnşallah çok denedik şimdiye kadarDeğerler hamilesin gibi gözüküyor Gözün aydın Hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun cnmCnm 10 gun 4.68 di 12 inci gun 7.27 ckdi hix bsey anlamdm cuma bida vercm bakom.ne.olck cnm
Tebrikler :)Merhaba, 21Nisan 2 Donmuş Blasto transfer.
10.gün 30 Nisan Betahcg:9.74
12.gün 2 Mayıs Betahcg:61,14
Yorumlarınızı Alabilir miyim Arkadaşlar?
Ben de yok. Sadece canım bir sürü şey çekiyor ama işte dün hcg iğnesi yaptım ondan oluyor bence. Benim de 7’si test günüm.Kızlaaaar günaydın ben resmen adet sancısı çekiyorum 6. Gün bugün transferin 5. Gün embriyosu .. normalde 7si test günüm ama 5inde kan vericem ben idrar testi yanıltıcı oluyo çünkü .. sizlerde var mı belirtiler ??
Ben dün kan verdim 0,1 çıktı canım 6. Günden sonra yükselirmiş erken yaptırmışım:) sen ne zaman kan vereceksinBen de yok. Sadece canım bir sürü şey çekiyor ama işte dün hcg iğnesi yaptım ondan oluyor bence. Benim de 7’si test günüm.
Canım erken olmuş evet üzme kendini sakın vakti gelince artar. Ben test günümü bekleyeceğim.Ben dün kan verdim 0,1 çıktı canım 6. Günden sonra yükselirmiş erken yaptırmışım:) sen ne zaman kan vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?