Canim cayi icebilirsin abartmamak sartiyla neden bu kadar panik yapiyosunuz normal hayatiniza bakin bu kadar pimpirikli olmayin benceYa kızlar çay çok çok açık içiyorum kahvaltıda. Kahve yok. Peki başka sıcak ne içebiliriz? Sıcak birşey içmeye hasret kaldım
Pimpirikli değilim canım aşırı derecede içecek tüketen bir insanım. Günde en az 3 maden suyu, 3 filtre kahve, bir sürü çay, Türk kahvesi ve bolca su tüketirim. Transfer günü hemşire kahve gazlı içecek yok dedi. Beni bitirdi...Canim cayi icebilirsin abartmamak sartiyla neden bu kadar panik yapiyosunuz normal hayatiniza bakin bu kadar pimpirikli olmayin bence
Maden suyu serbest 1 tane olmak kaydıyla ki hamilelikte bile çocuğun gelişimi için çok önemli ondan zarar gelmez bende çok kahve tüketen biri olarak en çok zorlandığım konuydu ama kahve çekirdeği alın çanınız her kahve istediğinde bi kaçtane çekirdek yiyin en azından biraz da olsa geçiriyor :)Pimpirikli değilim canım aşırı derecede içecek tüketen bir insanım. Günde en az 3 maden suyu, 3 filtre kahve, bir sürü çay, Türk kahvesi ve bolca su tüketirim. Transfer günü hemşire kahve gazlı içecek yok dedi. Beni bitirdi...
Ben varım.İzmirde tüp bebek yaptıran varmı?
Canım İrenbe’de yaptırdım ben. Benim bir kızım varYaa.. hangi hastane
Allah bağışlasın. Sorun ne birşey söylüyorlar mı? Ben 1,5 sene önce yine doğal yolla bir dış gebelik geçirdim ikizdiler biri rahimde diğeri sağ tüpte. Tüpüm patladı ölümden döndüm sağ tüpüm ameliyatla alındı. Sonra bir daha hamile kalamadım. Şimdi de en çok dış gebelikten korkuyorum. İrenbe’de doktorum Kaan hoca, ben memnun kaldım.Aynen benimde bir kızım var 12 yaşında biz symrna da yaptırdık ilki negatif ocak 2018 de
Hayırlısıyla kızlarımıza birer kardeş nasip olur İnşallah buradan mutlu haberi veririz birbirimize.Amin canım hepimizin evladını bağışlasın. Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın o acıları inşallah.Sebepsiz bizimki bir sebep bulunamadı.
Amin canım inşallah. Nasıl hissediyorsun bende hiçbir bir değişiklik yok bu da korkutuyor beni. İlk denememde sürekli yatmamıştım sadece ağır iş yapmadan dikkat etmiştim bu defa ilk beş gün eşim izinliydi sadece tuvalete kalktım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizinHayırlısıyla kızlarımıza birer kardeş nasip olur İnşallah buradan mutlu haberi veririz birbirimize.
Şişkinlik var karnımda bir de sol tarafta batma sızı, ondan korkuyorum dış gebeliktenAmin canım inşallah. Nasıl hissediyorsun bende hiçbir bir değişiklik yok bu da korkutuyor beni. İlk denememde sürekli yatmamıştım sadece ağır iş yapmadan dikkat etmiştim bu defa ilk beş gün eşim izinliydi sadece tuvalete kalktım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
Canim bende caykoligim halada iciyorum dayanamiyorum.filtre kahve ağir olabilir 1 tane turk kahvesinin bir zarari yok cayida fazla abartma bunun disinda rahat ol.olacagi varsaolur ve kafani tutacakmi tutmayacakmi diye kurcalamaPimpirikli değilim canım aşırı derecede içecek tüketen bir insanım. Günde en az 3 maden suyu, 3 filtre kahve, bir sürü çay, Türk kahvesi ve bolca su tüketirim. Transfer günü hemşire kahve gazlı içecek yok dedi. Beni bitirdi...
Sağol canım. Hiç düşünmüyorum tutacak mı diye hayırlısını diliyorum Allah’tan. Bir dış gebelik geçirdim ölüyordum neredeyse kızıma kardeş olsun diye birkez tüp bebek denedim. Başka da denemeyeceğim zaten. Hayırlıysa sağlıklıysa olsun.Canim bende caykoligim halada iciyorum dayanamiyorum.filtre kahve ağir olabilir 1 tane turk kahvesinin bir zarari yok cayida fazla abartma bunun disinda rahat ol.olacagi varsaolur ve kafani tutacakmi tutmayacakmi diye kurcalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?