TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hcg ignesi nedir niye yaptin onu bilgilendirirmisin bizide canim adi ne ignenin
Çatlatma iğnesi canım, doktorum verdi. Her doktorun tarzı farklı oluyor. Sanırım hastaya göre protokol değişiyor. Benim için kötü yanı şu idrar testi yapamıyorum çünkü iğne yüzünden pozitif çıkacak...

Kızlar adet olacakmış gibi ağrım oluyor ara ara siz de var mı değişiklik

Hmm anladim cnm insallah tutunmustur melegin ben 3 gundur yapiyorum test cok zor gozuken silik bi cizgi var bakalim haayirlisi test gunum yarin dua edelim birbirimize insallah

Benim geçen cuma günü transferim yapıldı bugün 8. Gün hiç bir şekilde belirti yok iştahım yok canım hiç bişey yemek istemiyor

Hmm anladim cnm insallah tutunmustur melegin ben 3 gundur yapiyorum test cok zor gozuken silik bi cizgi var bakalim haayirlisi test gunum yarin dua edelim birbirimize insallah
Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzrl haberi bekliyoruz

Çatlatma iğnesi yapmadıysan yakın zamanda bence hamilesin :)

Kızlar yarın test günüm hala hiçbir belirtim yok. Sadece ara ara adet krampları oluyor. 2 Mayıs’ta yarım doz çatlatma iğnesi olmuştum. 3,4,5,6 Mayıs’ta idrar testi yaptım. İkinci çizgi gitgide silikleşti. Bugün çok silikti. Galiba yarın negatifi görücem.

Ben akşama doğru kan vericem canım benim de 7si test günüm ben de sadece adet belirtisi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…