Tebrik ederim canım, inşallah katlanarak artar değerin. Herkesin farklı olabiliyor ilk ölçülen değeri, kaçıncı gün embriyosuydu, testi kaçıncı gün yaptın
Doktorun vardır bir bildiği canım sen de takılma kanamaya, yat dinlen. Sağlıklı bir hamilelik süreci yakarsın inşallahSağol canım, Amin, inşallah dediğin gibi olur..
4. gün embriyosuydu, test 11. gün yapıldı.
(Ama kanamam da var o beni korkutuyor. Doktor sanki kanamam yokmuş gibi davranıyor. Kimse ciddiye almadı kanamamı benden başka. Ona takılma diyorlar.)
Kolay sanki, valla bu şekilde test sonucu bekleyeceğimi hayal etmezdim hiç..
İnşallah canım, inşallah.Doktorun vardır bir bildiği canım sen de takılma kanamaya, yat dinlen. Sağlıklı bir hamilelik süreci yakarsın inşallah
Benim de test gunum pazartesiKizlar bugun 8. Gunum 2 gun sonra kan testim var ama hic umidim yok cunki hic belirtim yok ara sira azcik kasik agrisi giriyor o kadar. Dualariniza ihtiyacim var.
Aynen benim de bitane sivilcem cikti bugun 8.gunum normalmi acaba bu sivilce yaMerhaba arkadaşlar. Benimde bugün transfer gününü saymazsak 2. Günüm. Crinone jel kullanıyorum sadece sabahları.
Yüzümde adet zamanı oluşan sivilcelerden oluştu. Başkada bir belirtim yok:)
Aynen benim de bitane sivilcem cikti bugun 8.gunum normalmi acaba bu sivilce ya
Benim 18 haziran test gunum bayramdan sonra aslinda normalde dun adet olmam gerekiodu ama ilaclar engelliyo tabi adet olmayi belki de bebis tutundu o engelliyo ins oledirBenim bugün transfer gününüde sayarsak 4. Günüm. Bütün adet belirtilerimi yaşıyorum. Sinir göğüs ağrısı bağırsak çalışması . Hakkımızda hayırlısı olsun. Test günün ne zaman ? Benim 20 haziran
Pgt den gelen 2. Embriyon tutmadi mi aaa cok uzülurüm.benim de 1 embriyom donduruldu pgt.den gelen onu transfer ettiremem ama diyelim ettik o embriyo tutmaz mi acabaBu doktorları anlamak münkün değil. En başta bakması gereken genetik ve sperm dna testini tutmadıktan sonra mı yapmanızı söylüyor neye güvenerek %70 bekliyormuş acabaher tüp bebek hastası için bu iki kere gelir en az diye bakmak işlerine geliyo. Ben tüp bebek tedavisi öncesi deli gibi araştırdım. Dr un benden istemediği herşeyi zorla ben yaptırdım. zorla diyorum çünkü yapmak istemiyolar gerek yok bilmem ne diye geçiştiriyolar. İlk denememde bu testlerin hepsine baktırdım, üstüne rahim kazıma yaptırdım ve pgt yaptırdım 5. güne 1. kalitde giden 6 embriyolarımdan sadece 2 si sağlıklı geldi ve tuttu çok şükür. şimdi 19 aylık bir oğlum var. İkincisini düşünmeye başladım o yüzden takip ediyorum süreçleri ama çok canım sıkılıyor bu tutuma. Resmen para kaynağı gibi duruyoruz.
Hayırlısı olsun benim 5 Temmuz bekliyorum bendeUzunca bir aradan sonra yeniden merhaba . Ilk tüp bebek denemem şubat ayındaydı. Negatif sonuç alınca hem beden hem ruh sağlığım için 4ay ara verdim. 2.tüp bebek transferim yapıldı 3 temmuzda busefer 2 embriyo transfer edildi. Şimdi gün sayıyorum 9 gün var teste. Benim gibi bekleyen var mı ??
Çok erken yapmışsınız. Once kana sonra işarat karışıyor. Benim 9.gun kanda pozitifti idrarda 15.gun cıktı. Insallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınızSelam benim trasfer gününü saymazsam bugün 6. Günüm erken idrar testi yaptım negatif çıktı. Test günüm Çarşamba benim gibi olan oldu mu?
Çok sağol canım cevabın için 2. Olunca sabırlı olunmuyormuş biraz internettede araştırdım. Beklemek daha iyi olacak..Co
Çok erken yapmışsınız. Once kana sonra işarat karışıyor. Benim 9.gun kanda pozitifti idrarda 15.gun cıktı. Insallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırsınız
Benim 4. De tuttu cnm hayırla gelsin kuzun insallah . Napalim sabırlı olup beklemek zorundayız. Insallah sonu güzel olsunÇok sağol canım cevabın için 2. Olunca sabırlı olunmuyormuş biraz internettede araştırdım. Beklemek daha iyi olacak..
Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah sonucu güzel olurMerhaba kizlar benim transferim dün yapildi.30 temmuzu bekliyorum.hepimiz icin sonuclar güzel olur insallah
Amin teşekkür ederim ama bugün adet olacak gibi sancım ve ağrım var gögüslerimdeki şişlikte sanki azaldı öyle aman aman bi belirti yaşamadım zaten gögüslerim aZıcık daha büyüdü şimdi gözüme daha az görünüyor yada test günü yaklaşıyor diye benmi evham yapıyorum bilmiyorum sizin nasıldı adet olacak gibi ağrınız varmıydıHayırlı olsun arkadaşım, inşallah sonucu güzel olur
Merhaba hayırlı olsun benim ki de çarşamba yapıldı ama test tarihim 30 temmuz. Gunler gecmiyorMerhaba kizlar benim transferim dün yapildi.30 temmuzu bekliyorum.hepimiz icin sonuclar güzel olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?