Merhaba canim sana da hayirli olsun.sonuclarimiz iyi olur insallah.evet beklemek zor gunler gecmiyorMerhaba hayırlı olsun benim ki de çarşamba yapıldı ama test tarihim 30 temmuz. Gunler gecmiyor
Hayırlı olsun.Merhaba kizlar benim transferim dün yapildi.30 temmuzu bekliyorum.hepimiz icin sonuclar güzel olur insallah
İnşallah canım hepimizin sonu güzel biter.Benim 4. De tuttu cnm hayırla gelsin kuzun insallah . Napalim sabırlı olup beklemek zorundayız. Insallah sonu güzel olsun
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederimHayırlı olsun.
Ben transfer öncesi geçici menapoza sokuldum, 3 ay adetten kesildim ve sonra dondurulmuş transferi oldum. Yani belki bu yüzden, hiç ama hiç belirti yaşamadım. Negatif olduğuna emindim nerdeyse. Pozitifi aldıktan sonra da 2 hafta falan hiçbirşey değişmedi. Sonra mide bulantısı filan başladı. Tüp bebek olmasa hala hamile olduğumu anlamazdım herhalde. Belirti aramak yanlışmış. İnşallah sonucun pozitif olur canım, sıkma canını boş yereAmin teşekkür ederim ama bugün adet olacak gibi sancım ve ağrım var gögüslerimdeki şişlikte sanki azaldı öyle aman aman bi belirti yaşamadım zaten gögüslerim aZıcık daha büyüdü şimdi gözüme daha az görünüyor yada test günü yaklaşıyor diye benmi evham yapıyorum bilmiyorum sizin nasıldı adet olacak gibi ağrınız varmıydı
Cnm benim de hiç bir belirtim olmadi. Insallah sonucun pozitif olur :)Son 2 gün kaldı hiç bir belirtim yok. Değişik belirtisi olan yada benim gibi olan var mı?
Cnm benim de hiç bir belirtim olmadi. Insallah sonucun pozitif olur :)Son 2 gün kaldı hiç bir belirtim yok. Değişik belirtisi olan yada benim gibi olan var mı?
İnşallaj perşembe büyük gün..Cnm benim de hiç bir belirtim olmadi. Insallah sonucun pozitif olur :)
Geçmiş olsun arkadaşım, kimyasal gebelik yaşamışsınız sanırım. İleri tetkik yapıldı mı embriyolara veya sperm DNA hasarı filan. İnşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsınızBen 36 yaşımdayım.Geç evlilik yaptım ,o yüzden midir ne normal yolla hamile kalamadım.Geçtiğimiz Ekim ayında bir tüp bebek denememiz oldu.Döllenme olmadı dediler süreç bitti.Şimdi Haziran'ın sonunda tekrar başladım tedaviye bu sefer 2 tane döllenmiş embriyo transfer edildi. Ama olmadı,üzgünüm.
2 gün önce beta hcg 37'idi ve test pozitifti.Bugün 21 'e düştüDoktor hala pozitif ama sağlıksız bir gebeliğe işaret bu sonuç dedi düşmesi iyi değilmiş değerin
Hadi insallah canimSelam arkadaşlar benim de transferin 8. Gunu bugün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm.umarım değerlerim de iyidir.
Hayirli olsun.bugun benim de 8.gunum idrar testinde ikinci cizgiyi cok sukur bende gordum.kan testim 28 inde.siz kanda ne zaman baktirmayi dusunuyorsunuzSelam arkadaşlar benim de transferin 8. Gunu bugün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm.umarım değerlerim de iyidir.
Hayirli olsun.bugun benim de 8.gunum idrar testinde ikinci cizgiyi cok sukur bende gordum.kan testim 28 inde.siz kanda ne zaman baktirmayi dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?