TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ben transfer öncesi geçici menapoza sokuldum, 3 ay adetten kesildim ve sonra dondurulmuş transferi oldum. Yani belki bu yüzden, hiç ama hiç belirti yaşamadım. Negatif olduğuna emindim nerdeyse. Pozitifi aldıktan sonra da 2 hafta falan hiçbirşey değişmedi. Sonra mide bulantısı filan başladı. Tüp bebek olmasa hala hamile olduğumu anlamazdım herhalde. Belirti aramak yanlışmış. İnşallah sonucun pozitif olur canım, sıkma canını boş yere

Son 2 gün kaldı hiç bir belirtim yok. Değişik belirtisi olan yada benim gibi olan var mı?

Ben 36 yaşımdayım.Geç evlilik yaptım ,o yüzden midir ne normal yolla hamile kalamadım.Geçtiğimiz Ekim ayında bir tüp bebek denememiz oldu.Döllenme olmadı dediler süreç bitti.Şimdi Haziran'ın sonunda tekrar başladım tedaviye bu sefer 2 tane döllenmiş embriyo transfer edildi. Ama olmadı,üzgünüm.
2 gün önce beta hcg 37'idi ve test pozitifti.Bugün 21 'e düştü Doktor hala pozitif ama sağlıksız bir gebeliğe işaret bu sonuç dedi düşmesi iyi değilmiş değerin

Geçmiş olsun arkadaşım, kimyasal gebelik yaşamışsınız sanırım. İleri tetkik yapıldı mı embriyolara veya sperm DNA hasarı filan. İnşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik yaşarsınız

Hayirli olsun.bugun benim de 8.gunum idrar testinde ikinci cizgiyi cok sukur bende gordum.kan testim 28 inde.siz kanda ne zaman baktirmayi dusunuyorsunuz

Benim de 28 inde o zamana kadar bekleyeceğim ama idrar testini yarın sabah tekrarlayayim diyorum. Kaç embriyo konuldu? Benim 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…