TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Mrb.kizlar hayirlisiyla hepinizin transferi tutar insallah. Hepinizin guzel haberlerini duyarizz

Kizlar hepnize merhaba benimde transferim pazartesi yapildi. 5. Gun embriyosu iki adaet 1. Kalite dedi doktorum. Dun aksam kasiklarima bicak kesigi gibi 3.4 dakika suren feci bir sanci girdi boyle bisey yasayan oldumu bide goguslerinizdeki hassasiyet ne zaman basladi acaba.

Selam kızlar. Benim de transferim bugün oldu. 2 tane 5. Gün embriyosu. Yatıp dinlenmek istiyorum ama mümkün değil. Ev çok hareketli. Siz yattınız mı?
Yumurtalıklar yüzünden oluyor. Hem pozitif hem negatif denemelerde yaşadım. Hassasiyet hamileliğin 8. Haftası başlar

Benim doktor sadece 2 gün yatıp dinlenebilirsin sonrası zararlı demişti. Bende transfer sonraşı hastanede 3 saat yattım. Ardından eve gitmeden yemeğe gittik.ordan gelince evde oturdum biraz uzandim.ertesi gün yine ara ara kalkıp evde yürüdüm ama çoğunlukla uzandım.2. Gunu artık normal hayatıma döndüm.

Reactions: 9ay
Pozitif alanlar belirtilerinizi yazar mısınız? Hangi gün ne hissettiniz?

Günaydın herkese bugün kan testi vereceğim sağlıkocağında kalbim yerinden çıkacak. İçim boş hissediyorum. Dua edin benim için lütfen.. güzel haberler le döneyim.
Allah yardımcın olaun canım. Güzel haberlerlr gelirsin inşallah

Benim dünden beri bel ve kasık ağrılarım başladı. Olumlu ya da olumsuza yormuyorum çünkü daha önceki denemelerde ağrısız geçende oldu ağrılı geçende. Sadece psikolojik olarak bu ağrılar rahatsız ediyor. Bugün 4. Gün gitti çoğu diye düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…