1 tane bleostoid dondurulmusBenim de 28 inde o zamana kadar bekleyeceğim ama idrar testini yarın sabah tekrarlayayim diyorum. Kaç embriyo konuldu? Benim 2
Hayirli olsun ikimizinki de inş. Çok heyecanlıyım ben sende durumlar nasıl?1 tane bleostoid dondurulmus
Saskin ,heyacanli birazda endiseli insallah guzel ilerlerHayirli olsun ikimizinki de inş. Çok heyecanlıyım ben sende durumlar nasıl?
Sizinki de dondurulmis muydu?kacinci gun embriyosuyduHayirli olsun ikimizinki de inş. Çok heyecanlıyım ben sende durumlar nasıl?
Gözün aydın, sağlıkla devam etsin inşallahSelam arkadaşlar benim de transferin 8. Gunu bugün sabah idrar testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm.umarım değerlerim de iyidir.
evet dondurulmus 5. Gun embriyosuSizinki de dondurulmis muydu?kacinci gun embriyosuydu
Yumurtalıklar yüzünden oluyor. Hem pozitif hem negatif denemelerde yaşadım. Hassasiyet hamileliğin 8. Haftası başlarKizlar hepnize merhaba benimde transferim pazartesi yapildi. 5. Gun embriyosu iki adaet 1. Kalite dedi doktorum. Dun aksam kasiklarima bicak kesigi gibi 3.4 dakika suren feci bir sanci girdi boyle bisey yasayan oldumu bide goguslerinizdeki hassasiyet ne zaman basladi acaba.
Benim doktor sadece 2 gün yatıp dinlenebilirsin sonrası zararlı demişti. Bende transfer sonraşı hastanede 3 saat yattım. Ardından eve gitmeden yemeğe gittik.ordan gelince evde oturdum biraz uzandim.ertesi gün yine ara ara kalkıp evde yürüdüm ama çoğunlukla uzandım.2. Gunu artık normal hayatıma döndüm.Selam kızlar. Benim de transferim bugün oldu. 2 tane 5. Gün embriyosu. Yatıp dinlenmek istiyorum ama mümkün değil. Ev çok hareketli. Siz yattınız mı?
Yumurtalıklar yüzünden oluyor. Hem pozitif hem negatif denemelerde yaşadım. Hassasiyet hamileliğin 8. Haftası başlar
Hayirli olsun bebisinSlm kizlar bugun 7. Gunum.idrar testi yaptim belli belirsiz ikinci çizgi oluştu :)
Hadi gözün aydın, yarın kan testi ver bakalım kaç çıkacak sonucun. Sağlıkla devam etsinSlm kizlar bugun 7. Gunum.idrar testi yaptim belli belirsiz ikinci çizgi oluştu :)
Allah yardımcın olaun canım. Güzel haberlerlr gelirsin inşallahGünaydın herkese bugün kan testi vereceğim sağlıkocağında kalbim yerinden çıkacak. İçim boş hissediyorum. Dua edin benim için lütfen.. güzel haberler le döneyim.
Teşekkür ederim canim.tamam kan sonucunu yazarim.hepimizin sonucu iyi olur insallah.saglikla bebbislerimizi kucagimiza alirizHadi gözün aydın, yarın kan testi ver bakalım kaç çıkacak sonucun. Sağlıkla devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?