TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Arkadaşlar transferimin 8. Günü bugün göğüs hassasiyeti azaldı çok korkuyorum

Arkadaslar klomen tedavisinden sonra 14 temmuzda catlatma ignemi oldum.bugun 12.gün. 12 yaşında bir kizim var.geçen eylul ayindan bu yana korunmuyorum.2 ay arayla tedavisiz hamile kaldim.ikiside kimyasal gebelikle sonlandi.allah kimseye yasatmasin cok zor bir durummus.velhasil durum bu.sizlere ve burda kendine bir nebzede olsa bilgi olsun diye, catlatma ignemin 8.gununden itibaren yaptigim idar testlerini paylasmak istedim.henuz kan testi yaptirmadim.son olarakta bu ay adet olursam bi dahaki catlatma ignesinden sonra ignenin etkisini kac gun gun sonra aticagimi bilmek icin 8.gunden bugune kadar test yaptim.

Pozitif alanlar belirtilerinizi yazar mısınız? Hangi gün ne hissettiniz?
Benim en belirgin belirtim 3. Günden itibaren orta siddette bel ağrım oldu.hala da var.ilk başta regl belirtisi zannedip endiselenmistim.Bir de yine 3 yada 4. Gun kasigimda gerginlik ve ufak hareketlenmeler hissettim.ama tüm bunları gebeliğe yormadim çünkü ne kadar düşünürsek vücudumuz psikolojik olarak aslinda olmayan ağrılar oluşturuyor.

Herkese merhaba. 18temmuz çarşamba transfer işlemim gerçekleşti. İlk 2 transfer gebelik oluşmadı. 3.transfer boş gebelik. 4.transfer kimyasal gebelik. Bu 5.transferim ne olur yazımı okuyan benim için dua etsin bu akşam kan vereceğim. Lütfen bu güzel bir son olsun, artık mücadele gücümü kaybettim çünkü..

Ben de 18 temmuzda transfer oldum Allah yüzümüze baksın inşallah dondurulmuş mu taze mi transfer kaçıncı gün embriyosu daha erken değil mi bana pazartesi test günü demişti

Ben de 18 temmuzda transfer oldum Allah yüzümüze baksın inşallah dondurulmuş mu taze mi transfer kaçıncı gün embriyosu daha erken değil mi bana pazartesi test günü demişti

Bana test günü olarak pazar söylendi fakat daha önceden de biliyorum eğer varsa çıkıyor. her gün cleaxne iğne, 3 günde bir pruloton,her gün 2 prograf, 4 vitamin,4 estrofem,2 crione jel. Eğer gebeysem seve seve hepsine razıyım eğer değilsem bir vakit bile tahammülüm kalmadı hiç birine. 2 tane 5.gün embriyosu canım genetik olarak normal dondurulmuş. Sende durum nedir?

Anladim canim sen de haklısın 5. Gun ise şimdi belli olmuştur benim 3. Gün ben cleax ni 10 gün kullandım transferden önce başlamıştı 2 vitamin 1 coraspirin 2 prednol 4 estrofem 2 jel kullanıyorum proluton iki adette bir transfer günü biri de bir hafta sonra oldu etkisi sürüyormuş 5 gün falan belki testten sonra devam der bilmiyorum çok korkuyorum benim adet öncesi göğüs hassasiyeti azalır şimdide azaldı dedim acaba tutmadi mi diye dün doktora yazdım bunlar normal diyor ama ne bileyim tedirginim işte sen sonucu yaz mutlaka belirtin var mı test yaparsam ben de yazarım

Ben 19 temmuzda transfer oldum pazar gunu test vericem. Kasiklarim bazen sanci yapiyo o kadar idrarda pozitifi gorduk kanda da guzel cikar insallah :)

Coraspin de var doğru onu yazmayı unutmuşum:) belirti kısmına bence hiç ama hiç takılmamalı. Var sandım olmadı yok sandım gebelik oldu. Yani şöyle olunca şudur denecek bir şey değil maalesef. Onca hap alıyoruz onların da etkileri var üstümüzde. En güzeli kanı verip aldığın sonuç. Ne çok ümitlenmeli ne de çok umutsuz olmalı. İnsan denedikçe daha çok farkında oluyor. Umarım kimse benim kadar uğraşmaz. Dilerim herkes ilk denemede anne olur. Sonucu yazarım inşallah

Ben 19 temmuzda transfer oldum pazar gunu test vericem. Kasiklarim bazen sanci yapiyo o kadar idrarda pozitifi gorduk kanda da guzel cikar insallah :)
Ya gözün aydın olsun şimdiden idrar mi yaptın kaçıncı gün ve kaçıncı gün embriyosu? Bu yolda herkes uğraşmadan evlat sahibi olsun inşallah çok zor bilirim. Senin hikayen nasıldı

Ya gözün aydın olsun şimdiden idrar mi yaptın kaçıncı gün ve kaçıncı gün embriyosu? Bu yolda herkes uğraşmadan evlat sahibi olsun inşallah çok zor bilirim. Senin hikayen nasıldı
Vala 5. Gun embriyosu 8. Gunumdeyim su an transferi saymazsak. Idrarda 5. Gunden basladim yapmaya gun gun daha koyu cikti test. Ama pazar kan vericem. Cikolata kistinden ameliyat olmustum bekarken her seyimi mahvetmis o yuzden canim. Ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…