Benim en belirgin belirtim 3. Günden itibaren orta siddette bel ağrım oldu.hala da var.ilk başta regl belirtisi zannedip endiselenmistim.Bir de yine 3 yada 4. Gun kasigimda gerginlik ve ufak hareketlenmeler hissettim.ama tüm bunları gebeliğe yormadim çünkü ne kadar düşünürsek vücudumuz psikolojik olarak aslinda olmayan ağrılar oluşturuyor.Pozitif alanlar belirtilerinizi yazar mısınız? Hangi gün ne hissettiniz?
Hayırlısı olsun canım, inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna , sağlıkla inşallahSonucum negatif çıltı
Teşekkürler inşallah ...Hayırlısı olsun canım, inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna , sağlıkla inşallah
test yok ki canımKızlar 8-9-11.gün yaptığım testler yarın kan testim var çok heyecanlıyım. Son test biraz daha koyulasmis değil mi?
Ben de 18 temmuzda transfer oldum Allah yüzümüze baksın inşallah dondurulmuş mu taze mi transfer kaçıncı gün embriyosu daha erken değil mi bana pazartesi test günü demiştiHerkese merhaba. 18temmuz çarşamba transfer işlemim gerçekleşti. İlk 2 transfer gebelik oluşmadı. 3.transfer boş gebelik. 4.transfer kimyasal gebelik. Bu 5.transferim ne olur yazımı okuyan benim için dua etsin bu akşam kan vereceğim. Lütfen bu güzel bir son olsun, artık mücadele gücümü kaybettim çünkü..
Attim zannettim çok pardontest yok ki canım
Ben de 18 temmuzda transfer oldum Allah yüzümüze baksın inşallah dondurulmuş mu taze mi transfer kaçıncı gün embriyosu daha erken değil mi bana pazartesi test günü demişti
Anladim canim sen de haklısın 5. Gun ise şimdi belli olmuştur benim 3. Gün ben cleax ni 10 gün kullandım transferden önce başlamıştı 2 vitamin 1 coraspirin 2 prednol 4 estrofem 2 jel kullanıyorum proluton iki adette bir transfer günü biri de bir hafta sonra oldu etkisi sürüyormuş 5 gün falan belki testten sonra devam der bilmiyorum çok korkuyorum benim adet öncesi göğüs hassasiyeti azalır şimdide azaldı dedim acaba tutmadi mi diye dün doktora yazdım bunlar normal diyor ama ne bileyim tedirginim işte sen sonucu yaz mutlaka belirtin var mı test yaparsam ben de yazarımBana test günü olarak pazar söylendi fakat daha önceden de biliyorum eğer varsa çıkıyor. her gün cleaxne iğne, 3 günde bir pruloton,her gün 2 prograf, 4 vitamin,4 estrofem,2 crione jel. Eğer gebeysem seve seve hepsine razıyım eğer değilsem bir vakit bile tahammülüm kalmadı hiç birine. 2 tane 5.gün embriyosu canım genetik olarak normal dondurulmuş. Sende durum nedir?
Ben 19 temmuzda transfer oldum pazar gunu test vericem. Kasiklarim bazen sanci yapiyo o kadar idrarda pozitifi gorduk kanda da guzel cikar insallah :)Anladim canim sen de haklısın 5. Gun ise şimdi belli olmuştur benim 3. Gün ben cleax ni 10 gün kullandım transferden önce başlamıştı 2 vitamin 1 coraspirin 2 prednol 4 estrofem 2 jel kullanıyorum proluton iki adette bir transfer günü biri de bir hafta sonra oldu etkisi sürüyormuş 5 gün falan belki testten sonra devam der bilmiyorum çok korkuyorum benim adet öncesi göğüs hassasiyeti azalır şimdide azaldı dedim acaba tutmadi mi diye dün doktora yazdım bunlar normal diyor ama ne bileyim tedirginim işte sen sonucu yaz mutlaka belirtin var mı test yaparsam ben de yazarım
Anladim canim sen de haklısın 5. Gun ise şimdi belli olmuştur benim 3. Gün ben cleax ni 10 gün kullandım transferden önce başlamıştı 2 vitamin 1 coraspirin 2 prednol 4 estrofem 2 jel kullanıyorum proluton iki adette bir transfer günü biri de bir hafta sonra oldu etkisi sürüyormuş 5 gün falan belki testten sonra devam der bilmiyorum çok korkuyorum benim adet öncesi göğüs hassasiyeti azalır şimdide azaldı dedim acaba tutmadi mi diye dün doktora yazdım bunlar normal diyor ama ne bileyim tedirginim işte sen sonucu yaz mutlaka belirtin var mı test yaparsam ben de yazarım
Ya gözün aydın olsun şimdiden idrar mi yaptın kaçıncı gün ve kaçıncı gün embriyosu? Bu yolda herkes uğraşmadan evlat sahibi olsun inşallah çok zor bilirim. Senin hikayen nasıldıBen 19 temmuzda transfer oldum pazar gunu test vericem. Kasiklarim bazen sanci yapiyo o kadar idrarda pozitifi gorduk kanda da guzel cikar insallah :)
Vala 5. Gun embriyosu 8. Gunumdeyim su an transferi saymazsak. Idrarda 5. Gunden basladim yapmaya gun gun daha koyu cikti test. Ama pazar kan vericem. Cikolata kistinden ameliyat olmustum bekarken her seyimi mahvetmis o yuzden canim. Ya sen?Ya gözün aydın olsun şimdiden idrar mi yaptın kaçıncı gün ve kaçıncı gün embriyosu? Bu yolda herkes uğraşmadan evlat sahibi olsun inşallah çok zor bilirim. Senin hikayen nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?