Ne güzel hamilesin darısı bana ve bekleyenlere:) benim de rezevri sıkıntım var az yumurta çıkıyor ve embriyo olmuyor kaç kez toplama yaptık sadece iki kere transfere gidebildik bu kez dondurulmuş 3. Gün embriyosu iki tane kondu bilemiyorum çok korkuyorum hep adet belirtileri var bekliyorum belki uykuya eğilim artar yok cin gibi gözler:) erkenden dikiliyor umarım haftaya ise başlayacağım ararım bugünleri sende ne belirtiler var adet mi uyku falan?Vala 5. Gun embriyosu 8. Gunumdeyim su an transferi saymazsak. Idrarda 5. Gunden basladim yapmaya gun gun daha koyu cikti test. Ama pazar kan vericem. Cikolata kistinden ameliyat olmustum bekarken her seyimi mahvetmis o yuzden canim. Ya sen?
Hic belirti yok sadece tansiyonum dusuyor arada mayhos oluyorum ama uyku agri sizi falan ya da ne bilim gogus hassasiyeti yok. Kacinci gunun bugun transferinin canim?Ne güzel hamilesin darısı bana ve bekleyenlere:) benim de rezevri sıkıntım var az yumurta çıkıyor ve embriyo olmuyor kaç kez toplama yaptık sadece iki kere transfere gidebildik bu kez dondurulmuş 3. Gün embriyosu iki tane kondu bilemiyorum çok korkuyorum hep adet belirtileri var bekliyorum belki uykuya eğilim artar yok cin gibi gözler:) erkenden dikiliyor umarım haftaya ise başlayacağım ararım bugünleri sende ne belirtiler var adet mi uyku falan?
Benim bugün 9. Gün ama 3. Gün embriyosu yarın yaparım belki 10. GünHic belirti yok sadece tansiyonum dusuyor arada mayhos oluyorum ama uyku agri sizi falan ya da ne bilim gogus hassasiyeti yok. Kacinci gunun bugun transferinin canim?
Herkese merhaba. 18temmuz çarşamba transfer işlemim gerçekleşti. İlk 2 transfer gebelik oluşmadı. 3.transfer boş gebelik. 4.transfer kimyasal gebelik. Bu 5.transferim ne olur yazımı okuyan benim için dua etsin bu akşam kan vereceğim. Lütfen bu güzel bir son olsun, artık mücadele gücümü kaybettim çünkü..
Canım Allah gönlüne göre versin. İnşallah güzel sonuçlanır seni gayet iyi anlıyorum bende şuan 5. Transfer sürecindeyim. Allah bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah. Sendrn güzel haberler bekliyorum.
Çok heyecanlı hemen yaz Allahım inşallah pozitif olur hayirlisi ileİnşallah. Sana da bana da amin. Kan verdim sonuç bekliyorum
İnşallah. Sana da bana da amin. Kan verdim sonuç bekliyorum
Kızlar sonuç 385 şükürler olsun. Dua edin devamı gelsin inşallah. 3.gebeliğim ama en yüksek değerim umutlandım, Allah izin verirse bu sefer oldu inşallah! Ağlayarak ilk duam Allah’ım ne olur anne olmak isteyen herkese nasip et oldu, dualarım kabul olur inşallah
Kızlar sonuç 385 şükürler olsun. Dua edin devamı gelsin inşallah. 3.gebeliğim ama en yüksek değerim umutlandım, Allah izin verirse bu sefer oldu inşallah! Ağlayarak ilk duam Allah’ım ne olur anne olmak isteyen herkese nasip et oldu, dualarım kabul olur inşallah[/QUOT
Yaaaaa çokkk sevindim canım benim ya sağlıkla al kucağına bizlere de dua et idrar yapmış miydin iki tane koyduysa değer yüksek belki ikisi de tuttu
Yaaaaa çokkk sevindim canım benim ya sağlıkla al kucağına bizlere de dua et idrar yapmış miydin iki tane koyduysa değer yüksek belki ikisi de tuttuKızlar sonuç 385 şükürler olsun. Dua edin devamı gelsin inşallah. 3.gebeliğim ama en yüksek değerim umutlandım, Allah izin verirse bu sefer oldu inşallah! Ağlayarak ilk duam Allah’ım ne olur anne olmak isteyen herkese nasip et oldu, dualarım kabul olur inşallah
Yaaaaa çokkk sevindim canım benim ya sağlıkla al kucağına bizlere de dua et idrar yapmış miydin iki tane koyduysa değer yüksek belki ikisi de tuttu
Arkadaşım çok sevindim değerinin yüksek çıkmasına,inşallah hep böyle gider ve Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder.Bu kadar zorlu yoldan geçenlerin,bıkmadan devam edenlerin daha çok bebek sahibi olmayı hakettiklerini düşünüyorum.Dualarım seninle.Ben 2 başarısız denemeden sonra sizin hikayelerinizi okudukça tekrar yapmaya karar verdim.Merak ettiğim tüm bu başarısız denemeleri aynı merkezde mi elde ettin?Değiştirdin mi tüp bebek merkezini?Nerede başarıya ulaştın?Yaşım 37,seninki kaç bilmiyorum,denesem ben de bukadar şansım olur mu?Ne fedakarlıklar yaparak ulaştın başarıya?Mesela sigara içiyor muydun?Nasıl beslendin?Bize de yol gösterirsen sevinirim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun.Herkese merhaba. 18temmuz çarşamba transfer işlemim gerçekleşti. İlk 2 transfer gebelik oluşmadı. 3.transfer boş gebelik. 4.transfer kimyasal gebelik. Bu 5.transferim ne olur yazımı okuyan benim için dua etsin bu akşam kan vereceğim. Lütfen bu güzel bir son olsun, artık mücadele gücümü kaybettim çünkü..
Hep dua ediyordum etmeye devam edeceğim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye. Evet orası sürpriz bakalım ilk kontrolde kese görebilirsek inşallah orda belli olur. İdrar testi yapmaya cesaret bulamadım yapmamıştım
Ya heyecandan taksit taksit soruyorum kusura bakma canım ya dondurulmuş mu taze mi transfer ve kaçıncı gün embriyosu bir de belirtin ya da adetten önce yaşadığın şeyler var mıydı uykuya eğilim var mıydı çok sordum ama bizi en iyi sen anlarsinHep dua ediyordum etmeye devam edeceğim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye. Evet orası sürpriz bakalım ilk kontrolde kese görebilirsek inşallah orda belli olur. İdrar testi yapmaya cesaret bulamadım yapmamıştım
Benim de aynı gun kan testi yaptır dedi doktorKizlar bugun transferim oldu 8 agustosta betahgc bakilacak dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim icinde de bana
Ama sen dun transfer olmussun benim 5.günümKizlar bugun transferim oldu 8 agustosta betahgc bakilacak dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin rabbim icinde de bana
Gunaydin canim benimde transferimin 5. Gunu belirtin varmi senin benim sanki adet belirtilerim basladi gibi catlatma ignemi yapali bugun 13. Gun idrar testi yaptim silik pozitif acaba ignenin etkisimidir.Ama sen dun transfer olmussun benim 5.günüm
Allah yardımcınız olsun , benimde aynı gün transferim oldu pazartesi test yapacagimHerkese merhaba. 18temmuz çarşamba transfer işlemim gerçekleşti. İlk 2 transfer gebelik oluşmadı. 3.transfer boş gebelik. 4.transfer kimyasal gebelik. Bu 5.transferim ne olur yazımı okuyan benim için dua etsin bu akşam kan vereceğim. Lütfen bu güzel bir son olsun, artık mücadele gücümü kaybettim çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?