Gogus agrim cok fazla ve ara ara kasik agirsi siddeti cok az ama ben hormon ilaclarindan kaynaklandigini düşünüyorumGunaydin canim benimde transferimin 5. Gunu belirtin varmi senin benim sanki adet belirtilerim basladi gibi catlatma ignemi yapali bugun 13. Gun idrar testi yaptim silik pozitif acaba ignenin etkisimidir.
Çok güzel maşallah, allahım sağlıkla devamını getirsin, gözün aydın canımKızlar sonuç 385 şükürler olsun. Dua edin devamı gelsin inşallah. 3.gebeliğim ama en yüksek değerim umutlandım, Allah izin verirse bu sefer oldu inşallah! Ağlayarak ilk duam Allah’ım ne olur anne olmak isteyen herkese nasip et oldu, dualarım kabul olur inşallah
Transferden önce bel ağrınız var mıydı.Benim en belirgin belirtim 3. Günden itibaren orta siddette bel ağrım oldu.hala da var.ilk başta regl belirtisi zannedip endiselenmistim.Bir de yine 3 yada 4. Gun kasigimda gerginlik ve ufak hareketlenmeler hissettim.ama tüm bunları gebeliğe yormadim çünkü ne kadar düşünürsek vücudumuz psikolojik olarak aslinda olmayan ağrılar oluşturuyor.
Hayirli olsun cnm Kacinci gun embriyosu ve kacinci gun test verdiniz? Bnmde 3. Gun 2 emb transferi yapildi 11. Gun kan sonucum 191 yrn tekrar test yapacagm ins saglikla artmistr ikiz mi merak ediyor insanKızlar kan sonucum 175 cikti doktor tek görünüyor dedi.2 gün sonra tekrar edeceğiz. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayirli olsun canım değerin çok güzel çoğul gebelik gibi maşallah allah kucağına alıp doya doya sevip büyütmek nasip etsin insallahKızlar sonuç 385 şükürler olsun. Dua edin devamı gelsin inşallah. 3.gebeliğim ama en yüksek değerim umutlandım, Allah izin verirse bu sefer oldu inşallah! Ağlayarak ilk duam Allah’ım ne olur anne olmak isteyen herkese nasip et oldu, dualarım kabul olur inşallah
Transferden önce yoktu ama bel ağrısı çok iyiye yoruluyor.inşallah güzel haberler alirsin dualarım sizlerle.Transferden önce bel ağrınız var mıydı.
Transferden önce başladı bel ağrım gittikçe arttı bugün 3.günüm hafif hafif kasık ağrımda var inşallah sonucu güzel olur
Ay evet ikiz mi diye çok merak ediyorum bende ama doktor tek gibi dedi.bende sevindim tek istiyorum çünkü. Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.senin degerin de kat ve kat artsın insallah.Hayirli olsun cnm Kacinci gun embriyosu ve kacinci gun test verdiniz? Bnmde 3. Gun 2 emb transferi yapildi 11. Gun kan sonucum 191 yrn tekrar test yapacagm ins saglikla artmistr ikiz mi merak ediyor insan
Amin canım inşallah dediğiniz gibi olur bende pozitifi görürüm bu 3.transferimTransferden önce yoktu ama bel ağrısı çok iyiye yoruluyor.inşallah güzel haberler alirsin dualarım sizlerle.
Canim maşallah senin de degerin çok güzel çıkmış. Acaba tek embriyo bölünüp ikiz mi olustu?benim de 12. Gun değeri 175 cikti sizlere göre baya düşük endiselnmeli miyim acaba?12.gunum 5.gun embriyosu degerim 600 cikti.tek embriyo taransfer edildi.cok sukur.rabbim herkese kismet etsin
Yok yok endiselenme bunyeye gore degisir dedi dokdorum.senin de gozun aydin.cok tesekkur ederim.Canim maşallah senin de degerin çok güzel çıkmış. Acaba tek embriyo bölünüp ikiz mi olustu?benim de 12. Gun değeri 175 cikti sizlere göre baya düşük endiselnmeli miyim acaba?
Arkadaşım çok sevindim değerinin yüksek çıkmasına,inşallah hep böyle gider ve Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eder.Bu kadar zorlu yoldan geçenlerin,bıkmadan devam edenlerin daha çok bebek sahibi olmayı hakettiklerini düşünüyorum.Dualarım seninle.Ben 2 başarısız denemeden sonra sizin hikayelerinizi okudukça tekrar yapmaya karar verdim.Merak ettiğim tüm bu başarısız denemeleri aynı merkezde mi elde ettin?Değiştirdin mi tüp bebek merkezini?Nerede başarıya ulaştın?Yaşım 37,seninki kaç bilmiyorum,denesem ben de bukadar şansım olur mu?Ne fedakarlıklar yaparak ulaştın başarıya?Mesela sigara içiyor muydun?Nasıl beslendin?Bize de yol gösterirsen sevinirim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
Canım bu denemeleri kaç yıldanyaptın ara verdin mi yoksa peş peşe mi denedin? Benim 3 yılda 5. Denemem bu.
Ya heyecandan taksit taksit soruyorum kusura bakma canım ya dondurulmuş mu taze mi transfer ve kaçıncı gün embriyosu bir de belirtin ya da adetten önce yaşadığın şeyler var mıydı uykuya eğilim var mıydı çok sordum ama bizi en iyi sen anlarsin
2016 mayısta öğrendim tüp bebekle gebe kalabileceğimi. Hemen yola koyuldum. 3 devlet raporu hakkımı da tükettim. Genelde çok ara vermedim. 2 yıl diyebilirim. İlk tedavimi ekimde olmuştum. Mayıs sonrası rapor süreci, bazı ilaç kullanımları vs ile geçti ekime kadar
Bilemiyorum ki benim de göğüs hassasiyeti azaldı endişeliyim ama nasipten ötesi yok tabi Hepimizin hakkında hayırlısı olsunİstediğin kadar sorabilirsin. Tüm tedavilerim dondurulmuşla oldu. 5.gün embriyosuydu 7 embriyom da. İlk tedavi 3 embriyo 2 transfer. 2.1 embriyo 1 transfer. 3.tedavi 2 embriyo 2 transfer. Belirti tuttuğunda da tutmadığında da aynı ya ilaçların etkisiyle göğüslerde hassasiyet, jel sebebi ile sulu akıntı, vitamin hapları ile sarı idrar:) bence belirti ile ne umutlanmalı ne umutsuzluğa kapılmalı.
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına ınsllah bizlere de dua etmeyi unutma . Adet öncesi belirtilerin var mıydı mesela ben 10. Gündeyim tam adet belirtilerim var 3. Gün embriyosu idi benim ama birkaç gün göğüs hassasiyeti de azalınca umudum kalmadı artık12.gunum 5.gun embriyosu degerim 600 cikti.tek embriyo taransfer edildi.cok sukur.rabbim herkese kismet etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?