TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Gunaydin canim benimde transferimin 5. Gunu belirtin varmi senin benim sanki adet belirtilerim basladi gibi catlatma ignemi yapali bugun 13. Gun idrar testi yaptim silik pozitif acaba ignenin etkisimidir.
Gogus agrim cok fazla ve ara ara kasik agirsi siddeti cok az ama ben hormon ilaclarindan kaynaklandigini düşünüyorum

Çok güzel maşallah, allahım sağlıkla devamını getirsin, gözün aydın canım

Transferden önce bel ağrınız var mıydı.
Transferden önce başladı bel ağrım gittikçe arttı bugün 3.günüm hafif hafif kasık ağrımda var inşallah sonucu güzel olur

Kızlar kan sonucum 175 cikti doktor tek görünüyor dedi.2 gün sonra tekrar edeceğiz. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayirli olsun cnm Kacinci gun embriyosu ve kacinci gun test verdiniz? Bnmde 3. Gun 2 emb transferi yapildi 11. Gun kan sonucum 191 yrn tekrar test yapacagm ins saglikla artmistr ikiz mi merak ediyor insan

Hayirli olsun canım değerin çok güzel çoğul gebelik gibi maşallah allah kucağına alıp doya doya sevip büyütmek nasip etsin insallah

Transferden önce bel ağrınız var mıydı.
Transferden önce başladı bel ağrım gittikçe arttı bugün 3.günüm hafif hafif kasık ağrımda var inşallah sonucu güzel olur
Transferden önce yoktu ama bel ağrısı çok iyiye yoruluyor.inşallah güzel haberler alirsin dualarım sizlerle.

Hayirli olsun cnm Kacinci gun embriyosu ve kacinci gun test verdiniz? Bnmde 3. Gun 2 emb transferi yapildi 11. Gun kan sonucum 191 yrn tekrar test yapacagm ins saglikla artmistr ikiz mi merak ediyor insan
Ay evet ikiz mi diye çok merak ediyorum bende ama doktor tek gibi dedi.bende sevindim tek istiyorum çünkü. Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah.senin degerin de kat ve kat artsın insallah.

Transferden önce yoktu ama bel ağrısı çok iyiye yoruluyor.inşallah güzel haberler alirsin dualarım sizlerle.
Amin canım inşallah dediğiniz gibi olur bende pozitifi görürüm bu 3.transferim

12.gunum 5.gun embriyosu degerim 600 cikti.tek embriyo taransfer edildi.cok sukur.rabbim herkese kismet etsin
Canim maşallah senin de degerin çok güzel çıkmış. Acaba tek embriyo bölünüp ikiz mi olustu?benim de 12. Gun değeri 175 cikti sizlere göre baya düşük endiselnmeli miyim acaba?

Canim maşallah senin de degerin çok güzel çıkmış. Acaba tek embriyo bölünüp ikiz mi olustu?benim de 12. Gun değeri 175 cikti sizlere göre baya düşük endiselnmeli miyim acaba?
Yok yok endiselenme bunyeye gore degisir dedi dokdorum.senin de gozun aydin.cok tesekkur ederim.

Benim Test günüme daha 5 gün var, burada pozitif haberlerini duydukça öyle çok seviniyorum ki :) gebeliklerinizi allah tamamına erdirir inşallah Darısı benim gibi bekleyenlere, pek belirtim yok gibi, sadece arada adet sancısı gibi bir sızı, 5. Gün embriyosuydu erken gebelik testlerinden yapsam mı cesaret edemiyorum

Sağolasın. 4 transferim de bahçeci umutta gerçekleşmişti. Dr.m Cem Bey den ve merkezden çok memnundum. Bu 5.yi de orda denemeye niyetim vardı. Cem Bey bana öneride bulundu dr değişikliğini. Bazen hastaların kafası değişince daha iyi olur dedi. Belki o merkezde bir değişikliği kastediyordu bilmiyorum ama ben Acıbadem Maslak Bülent Bey e geçtim. Değişiklik önemliymiş. Yani en azından bir takım farklı metodlar deneniyor. Her merkezin bir standardı var malum. Ben embriyolarımı taşıdım, yani bahçecide kalan 2 embriyomu. Sigara kullanmıyorum. Öner’i de nasibi gelince her şekilde olur, nasip yoksa ne yaparsan yap olmaz. Yani biz deneyecez Rabbim ne zaman ol derse

Canım bu denemeleri kaç yıldanyaptın ara verdin mi yoksa peş peşe mi denedin? Benim 3 yılda 5. Denemem bu.

2016 mayısta öğrendim tüp bebekle gebe kalabileceğimi. Hemen yola koyuldum. 3 devlet raporu hakkımı da tükettim. Genelde çok ara vermedim. 2 yıl diyebilirim. İlk tedavimi ekimde olmuştum. Mayıs sonrası rapor süreci, bazı ilaç kullanımları vs ile geçti ekime kadar

İstediğin kadar sorabilirsin. Tüm tedavilerim dondurulmuşla oldu. 5.gün embriyosuydu 7 embriyom da. İlk tedavi 3 embriyo 2 transfer. 2.1 embriyo 1 transfer. 3.tedavi 2 embriyo 2 transfer. Belirti tuttuğunda da tutmadığında da aynı ya ilaçların etkisiyle göğüslerde hassasiyet, jel sebebi ile sulu akıntı, vitamin hapları ile sarı idrar:) bence belirti ile ne umutlanmalı ne umutsuzluğa kapılmalı.

Anlıyorum canım. Bende 3 yıl içinde 5. Denememi yaptım eğer bir olmazsa en az 1 yıl ara vereyim diyorum ama çok mu zaman geçmiş olur diye düşünmüyor da değilim. Hayırlısı bakalım

Bilemiyorum ki benim de göğüs hassasiyeti azaldı endişeliyim ama nasipten ötesi yok tabi Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

12.gunum 5.gun embriyosu degerim 600 cikti.tek embriyo taransfer edildi.cok sukur.rabbim herkese kismet etsin
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına ınsllah bizlere de dua etmeyi unutma . Adet öncesi belirtilerin var mıydı mesela ben 10. Gündeyim tam adet belirtilerim var 3. Gün embriyosu idi benim ama birkaç gün göğüs hassasiyeti de azalınca umudum kalmadı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…