Amin insallah .darisi tum isteyenlere.ben gecici menopozdaydim canim.o yuzden midir bilmiyorumm.bel agrisi disinda belirti yasamadim.ne bir lekelenme kahverengi nede adet sancisi.Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına ınsllah bizlere de dua etmeyi unutma . Adet öncesi belirtilerin var mıydı mesela ben 10. Gündeyim tam adet belirtilerim var 3. Gün embriyosu idi benim ama birkaç gün göğüs hassasiyeti de azalınca umudum kalmadı artık
Kaçıncı denemen acaba sorun neydi ne çok seviniyorum her pozitife biri daha kurtuldu diye :)Amin insallah .darisi tum isteyenlere.ben gecici menopozdaydim canim.o yuzden midir bilmiyorumm.bel agrisi disinda belirti yasamadim.ne bir lekelenme kahverengi nede adet sancisi.
Ilk denememdi.embriyolarim sagliksizdi.genetige gittiKaçıncı denemen acaba sorun neydi ne çok seviniyorum her pozitife biri daha kurtuldu diye :)
Gözün aydın olsun ikisi tutmuş gibi kaçıncı gün sanırım blast çünkü değer süper:)Kizlar 9. Gunum cift embriyo kondu 752 cikti deger =:) bakalim devami ne olacak
Blast evet canim. 9. Gun degeriydi o bakalim 11. Gun ne olacak :)Gözün aydın olsun ikisi tutmuş gibi kaçıncı gün sanırım blast çünkü değer süper:)
Stres falan geciktirirr canim endiselenmeKızlar merhaba ben rahim dinlendirme gördim 1 ay pgtye gitti o sıra embriyolarım ve opudan sonra dedikleri gibi 1 hafta icinde regl oldum. Smdi 2. Regl ile tedavi yani transfer baslayacaktı ama pazartesi olmam lazımdı hala olamadım yarın 1 hafta dolacak. Endişelenmeye basladım ne oldu bana
Bir sürü hormon böyle geciktirir tabi ama bu hayatta herşey mümkün YouTube da makyaj Blogger i var sebile ölmez iki buçuk yıl tüp bebek tedavisi görmüş reglini bekliyormuş bir dahaki deneme için hamile olduğunu öğrenmiş videoyu izle baya moral veriyor:)Kızlar merhaba ben rahim dinlendirme gördim 1 ay pgtye gitti o sıra embriyolarım ve opudan sonra dedikleri gibi 1 hafta icinde regl oldum. Smdi 2. Regl ile tedavi yani transfer baslayacaktı ama pazartesi olmam lazımdı hala olamadım yarın 1 hafta dolacak. Endişelenmeye basladım ne oldu bana
İki kat değil canım en az %60 ve üstü sağlıklı artış oluyorHamile arkadaşlar test sonucunu yazsa ya ne güzel olur bizim gibi sonuç bekleyenlere referans olur illa iki kat artış mı olması lazım yoksa iki kat üstü artışlarda olabiliyor mu Bilgi sahibi varım bu konuda
MaşaAllah kuzum çok güzel değerin ikizmi acaba sağlıkla büyüsün içinde inşaAllahKizlar 9. Gunum cift embriyo kondu 752 cikti deger =:) bakalim devami ne olacak
Amin canimmmm yarin bidaha kan vericem bakalimMaşaAllah kuzum çok güzel değerin ikizmi acaba sağlıkla büyüsün içinde inşaAllah
Tesekkurler cevabın icin :) izledim ama nedense kendimde öyle mucizeler hayal dahi edemiyorum tek korkum bir hormon dengesizliği ve tedavinin 1 ay daha ertelenme ihtimaliBir sürü hormon böyle geciktirir tabi ama bu hayatta herşey mümkün YouTube da makyaj Blogger i var sebile ölmez iki buçuk yıl tüp bebek tedavisi görmüş reglini bekliyormuş bir dahaki deneme için hamile olduğunu öğrenmiş videoyu izle baya moral veriyor:)
Arkadaşlar sonucum negatif Allah sizinkileri bağışlasın
Hiç üzülme tatlım allah en hayırlı zamanda verir mucizesini inşallah.2 sene bekledim ben.Arkadaşlar sonucum negatif Allah sizinkileri bağışlasın
Çok sevindim canım maşallah degerin çok güzel. Sağlıkla kucağımiza aldığımız günleri de görürüz insallahKizlar 9. Gunum cift embriyo kondu 752 cikti deger =:) bakalim devami ne olacak
Amin insallah canim hayırlısı olsunHiç üzülme tatlım allah en hayırlı zamanda verir mucizesini inşallah.2 sene bekledim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?