TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Amin insallah .darisi tum isteyenlere.ben gecici menopozdaydim canim.o yuzden midir bilmiyorumm.bel agrisi disinda belirti yasamadim.ne bir lekelenme kahverengi nede adet sancisi.

Amin insallah .darisi tum isteyenlere.ben gecici menopozdaydim canim.o yuzden midir bilmiyorumm.bel agrisi disinda belirti yasamadim.ne bir lekelenme kahverengi nede adet sancisi.
Kaçıncı denemen acaba sorun neydi ne çok seviniyorum her pozitife biri daha kurtuldu diye :)

Hamile arkadaşlar test sonucunu yazsa ya ne güzel olur bizim gibi sonuç bekleyenlere referans olur illa iki kat artış mı olması lazım yoksa iki kat üstü artışlarda olabiliyor mu Bilgi sahibi varım bu konuda

Kızlar merhaba ben rahim dinlendirme gördim 1 ay pgtye gitti o sıra embriyolarım ve opudan sonra dedikleri gibi 1 hafta icinde regl oldum. Smdi 2. Regl ile tedavi yani transfer baslayacaktı ama pazartesi olmam lazımdı hala olamadım yarın 1 hafta dolacak. Endişelenmeye basladım ne oldu bana

Stres falan geciktirirr canim endiselenme

Bir sürü hormon böyle geciktirir tabi ama bu hayatta herşey mümkün YouTube da makyaj Blogger i var sebile ölmez iki buçuk yıl tüp bebek tedavisi görmüş reglini bekliyormuş bir dahaki deneme için hamile olduğunu öğrenmiş videoyu izle baya moral veriyor:)

Hamile arkadaşlar test sonucunu yazsa ya ne güzel olur bizim gibi sonuç bekleyenlere referans olur illa iki kat artış mı olması lazım yoksa iki kat üstü artışlarda olabiliyor mu Bilgi sahibi varım bu konuda
İki kat değil canım en az %60 ve üstü sağlıklı artış oluyor

Arkadaşlar sonucum negatif Allah sizinkileri bağışlasın

Tesekkurler cevabın icin :) izledim ama nedense kendimde öyle mucizeler hayal dahi edemiyorum tek korkum bir hormon dengesizliği ve tedavinin 1 ay daha ertelenme ihtimali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…