TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba kızlar dün transferim oldu bugün dinleyrm ılık bir duş aldım ama ateşim var biraz normal mi sizce bilgisi olan var mı acaba

Hayırlısı olsun inşallah sizlerin iyi olur
Hayırlısı canım. Bu benim 5. Denemem bende korkuyorum ama kısmetten öte yol yok. Nasipse olur değilse elimizden bir şey gelmiyor.
Dilerim bir sonraki denemende yüzün güler inşallah pozitifi görürsün.

Hayırlısı canım. Bu benim 5. Denemem bende korkuyorum ama kısmetten öte yol yok. Nasipse olur değilse elimizden bir şey gelmiyor.
Dilerim bir sonraki denemende yüzün güler inşallah pozitifi görürsün.
Şu anda o kadar boşluktayım ki herşey sil baştan gözümde çok büyüyor nasipten ötesi yok sanırım bu sayfayı kapatacağım inşallah senin ki pozitif olur gerçekten cani gönülden istiyorum kimse yaşamasın bu acıyı çok zor

Transfer sonrası e2 ve progestan tahlili yaptıran var mı kızlar aranızda

Bende test günümü bekliyorum 11.günüm. korkumdan test yapamiyorum..

Hayirli sonuçlar alın inşallah. Transfer gününü saymıyoruz canım. Bilmez miyim bu heyecanlı bekleyisler çok zor

inan seni çok iyi anliyorum. Bu surece kadar çok pozitif geldim ama nedense artik yorulduğunu hissediyorum. eğer bu denemede negatif cikarsa ne yapar im bilmiyorum. Allah sabir versin tez zamanda yüzünü güldürsün canım

Bugün 8. Gün ve idrar testi yaptım annemin ısrarıyla, ilk kez çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş. Bende de negatif sonuç

Bugün 8. Gün ve idrar testi yaptım annemin ısrarıyla, ilk kez çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş. Bende de negatif sonuç
Üzülme yaa canım ,sen kan tahlil yaptır bence inşallah pozitif görürsun orda ,kaçıncı denemen Senin?

benim 5. Denemem di bu. O yüzden sarsıldım biraz. Kan tahlili cuma yapacagim
İnşallah kan tahlilde pozitif görürsun,öbür denemelerde pozitif hiç görmedin mi, hiç ariştirma yapıldımı sana neden olmadı diye birazcık bahsedermisin,kusura bakma canım rahatsız ettiğim için

İnşallah kan tahlilde pozitif görürsun,öbür denemelerde pozitif hiç görmedin mi, hiç ariştirma yapıldımı sana neden olmadı diye birazcık bahsedermisin,kusura bakma canım rahatsız ettiğim için

Önemli değil canım. İlk denemede pozitifi gördüm 9 mu 10. Gün mü yapmıştım sanırım testi tam hatırlamıyorum ilk testten 5-6 gün sonra kanama oldu değerler düştü. Sonraki denemelerde 2 embriyo konuldu ama hic birinde pozitifi göremedik. İlk iki deneme memorial da oldu. Sonr bazı testleri yapmadık deyince çıldırdım doktor degistirdim. 3. Deneme hrs de oldu tarik hocayla. Kan pıhtılarsam ve çinko değerim de düşüklük varmış ona gore tedavi uyguladı ancak ürolog berbattı esim tese oldu resmen kesip biçti!! Ve sonuç negatif sebep sperm kalitesi kötü denildi. Hemen ürolog araştırdık ( hrs de ürolog doktoru hic tavsiye etmem eşime verdiği mem kanseri ilacı bizim için uygun değilmiş iyi ki bulunduğumuz ilde bulamadım ilaç oda başkaları na sorma fırsatımız oldu) kaan aydos ile esim 9 ay ilaç tedavisi oldu ve tese yaptı kaliteli spermler çıkardı hatta esim ameliyat olmamış gibi acısız çıktı işlemden. Neyse ürolog bize çalıştığı kadın doğumdu ya yönlendirdi bu nedenle tarik hoca ile çalışamadım prof bahutahn özmen. 4. Deneme olmadı 5. Deneme de ise 4. Denemeden kalan 2 dondurulmuş embriyo konuldu. Eğer bu da olmazsa genetiğe gideceğiz dedi.
Yani kısaca 5. Deneme de de elim boş kal si. Şuan ne genetik ne de yeniden tüp bebek deneyecek halim de param da yok. Hayırlısı deyip şuan hayata devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…