Hayırlısı olsun inşallah sizlerin iyi olurÜzüldüm. Allah sana sağlık versin canım. Ne dense boş. Dilerim o güzel sürpriz beklemediğin bir anda ve en kısa zamanda seni mutlu ederek gelir.
Bugun kacinci gunundu.cok uzuldum canm.insallah rabbim en kisa zamanda nasip etsin.Arkadaşlar sonucum negatif Allah sizinkileri bağışlasın
11. Gün canım 3. Gün embriyosu iki tane konmuştu nasip değilmişBugun kacinci gunundu.cok uzuldum canm.insallah rabbim en kisa zamanda nasip etsin.
Amin kuzum su an tek dilegim buÇok sevindim canım maşallah degerin çok güzel. Sağlıkla kucağımiza aldığımız günleri de görürüz insallah
Hayırlısı canım. Bu benim 5. Denemem bende korkuyorum ama kısmetten öte yol yok. Nasipse olur değilse elimizden bir şey gelmiyor.Hayırlısı olsun inşallah sizlerin iyi olur
Şu anda o kadar boşluktayım ki herşey sil baştan gözümde çok büyüyor nasipten ötesi yok sanırım bu sayfayı kapatacağım inşallah senin ki pozitif olur gerçekten cani gönülden istiyorum kimse yaşamasın bu acıyı çok zorHayırlısı canım. Bu benim 5. Denemem bende korkuyorum ama kısmetten öte yol yok. Nasipse olur değilse elimizden bir şey gelmiyor.
Dilerim bir sonraki denemende yüzün güler inşallah pozitifi görürsün.
Bende test günümü bekliyorum 11.günüm. korkumdan test yapamiyorum..
Hayirli sonuçlar alın inşallah. Transfer gününü saymıyoruz canım. Bilmez miyim bu heyecanlı bekleyisler çok zorMrh kızlar bende sonuç bekliyorum.transfer gününü sayiyoz mu.çarşamba transfer oldu 5.gun embriyosu..nezamn test yapsam acaba:)korkuyorum da yuzumden adet olcam zaman hep ayni yerden sivilce çıkar yine çıktı bugun korkuyorum valla ya
Ben ozellikle sordum gerek yok dediler bana canimTransfer sonrası e2 ve progestan tahlili yaptıran var mı kızlar aranızda
Şu anda o kadar boşluktayım ki herşey sil baştan gözümde çok büyüyor nasipten ötesi yok sanırım bu sayfayı kapatacağım inşallah senin ki pozitif olur gerçekten cani gönülden istiyorum kimse yaşamasın bu acıyı çok zor
Şu anda o kadar boşluktayım ki herşey sil baştan gözümde çok büyüyor nasipten ötesi yok sanırım bu sayfayı kapatacağım inşallah senin ki pozitif olur gerçekten cani gönülden istiyorum kimse yaşamasın bu acıyı çok zor
Üzülme yaa canım ,sen kan tahlil yaptır bence inşallah pozitif görürsun orda ,kaçıncı denemen Senin?Bugün 8. Gün ve idrar testi yaptım annemin ısrarıyla, ilk kez çok umutlanmıştım ama nasip değilmiş. Bende de negatif sonuç
Üzülme diyemem çünkü ben kaç defa bunu yaşadım çok zor Allah yardım etsin ,bidahakine tutar inşallah ,bu senin kaçıncı denemen?Hayırlısı olsun inşallah sizlerin iyi olur
Üzülme yaa canım ,sen kan tahlil yaptır bence inşallah pozitif görürsun orda ,kaçıncı denemen Senin?
İnşallah kan tahlilde pozitif görürsun,öbür denemelerde pozitif hiç görmedin mi, hiç ariştirma yapıldımı sana neden olmadı diye birazcık bahsedermisin,kusura bakma canım rahatsız ettiğim içinbenim 5. Denemem di bu. O yüzden sarsıldım biraz. Kan tahlili cuma yapacagim
İnşallah kan tahlilde pozitif görürsun,öbür denemelerde pozitif hiç görmedin mi, hiç ariştirma yapıldımı sana neden olmadı diye birazcık bahsedermisin,kusura bakma canım rahatsız ettiğim için
Anladım canım teşekkür ederim :)Ben ozellikle sordum gerek yok dediler bana canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?