Ayni gun tramsfer olmusuz 5.gun embriyosu dun hafif kasik agrim vardi bugun hicbisi hissetmiyrm test ne zaman yapmayi düşünüyorsunMrh kızlar bende sonuç bekliyorum.transfer gününü sayiyoz mu.çarşamba transfer oldu 5.gun embriyosu..nezamn test yapsam acaba:)korkuyorum da yuzumden adet olcam zaman hep ayni yerden sivilce çıkar yine çıktı bugun korkuyorum valla ya
Bugun bi agri girdi banada ama genel olarak hiçbirşey hissetmiyorum.yarın yapsammi diyorum amaAyni gun tramsfer olmusuz 5.gun embriyosu dun hafif kasik agrim vardi bugun hicbisi hissetmiyrm test ne zaman yapmayi düşünüyorsun
Benim de esim idrar testi aldi 2 tane birini carsamba digerini persembe yapacağım cuma gunu de kan tahlili vermeyi dusunuyrm doktor 8 agustosta baktir kana dedi ama beklemek istemiyrmBugun bi agri girdi banada ama genel olarak hiçbirşey hissetmiyorum.yarın yapsammi diyorum ama
Bence gününüzü bekleyin kızlar ben bugün yaptırdım pişman oldum :)Ayni gun tramsfer olmusuz 5.gun embriyosu dun hafif kasik agrim vardi bugun hicbisi hissetmiyrm test ne zaman yapmayi düşünüyorsun
Benim ki 3agustos sana cok gec demis doktor.benimki 1tane almış.oyuzden dayanabilcegimi düşünmüyorum:)bakalim sabh yapar miyim:)Benim de esim idrar testi aldi 2 tane birini carsamba digerini persembe yapacağım cuma gunu de kan tahlili vermeyi dusunuyrm doktor 8 agustosta baktir kana dedi ama beklemek istemiyrm
Ayy gerçekten çok üzüldüm yAaaa,Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah ,Benimde bu cuma transferim var 3.denemem hayırlısı artıkÖnemli değil canım. İlk denemede pozitifi gördüm 9 mu 10. Gün mü yapmıştım sanırım testi tam hatırlamıyorum ilk testten 5-6 gün sonra kanama oldu değerler düştü. Sonraki denemelerde 2 embriyo konuldu ama hic birinde pozitifi göremedik. İlk iki deneme memorial da oldu. Sonr bazı testleri yapmadık deyince çıldırdım doktor degistirdim. 3. Deneme hrs de oldu tarik hocayla. Kan pıhtılarsam ve çinko değerim de düşüklük varmış ona gore tedavi uyguladı ancak ürolog berbattı esim tese oldu resmen kesip biçti!! Ve sonuç negatif sebep sperm kalitesi kötü denildi. Hemen ürolog araştırdık ( hrs de ürolog doktoru hic tavsiye etmem eşime verdiği mem kanseri ilacı bizim için uygun değilmiş iyi ki bulunduğumuz ilde bulamadım ilaç oda başkaları na sorma fırsatımız oldu) kaan aydos ile esim 9 ay ilaç tedavisi oldu ve tese yaptı kaliteli spermler çıkardı hatta esim ameliyat olmamış gibi acısız çıktı işlemden. Neyse ürolog bize çalıştığı kadın doğumdu ya yönlendirdi bu nedenle tarik hoca ile çalışamadım prof bahutahn özmen. 4. Deneme olmadı 5. Deneme de ise 4. Denemeden kalan 2 dondurulmuş embriyo konuldu. Eğer bu da olmazsa genetiğe gideceğiz dedi.
Yani kısaca 5. Deneme de de elim boş kal si. Şuan ne genetik ne de yeniden tüp bebek deneyecek halim de param da yok. Hayırlısı deyip şuan hayata devam edecegim
Daha sonradan da artabiliyor diye duymustum simdiden hic canini sıkmaBence gününüzü bekleyin kızlar ben bugün yaptırdım pişman oldum :)
25 temmuzda transferim oldu e2 ve progestan yanında betayada baktırdım 0.42 çıktı3.gün 2 tane transfer edilmişti
Dimi bnce de cok gec dedi bana ya o zamana kadar asla dayanamamBenim ki 3agustos sana cok gec demis doktor.benimki 1tane almış.oyuzden dayanabilcegimi düşünmüyorum:)bakalim sabh yapar miyim:)
Çok çok erken yaptırmışsın testi ,daha senin 5 günün ,daha 7 günün var o üzden hiç üzülme senBence gününüzü bekleyin kızlar ben bugün yaptırdım pişman oldum :)
25 temmuzda transferim oldu e2 ve progestan yanında betayada baktırdım 0.42 çıktı3.gün 2 tane transfer edilmişti
Ayy gerçekten çok üzüldüm yAaaa,Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah ,Benimde bu cuma transferim var 3.denemem hayırlısı artık
Benim ki 3agustos sana cok gec demis doktor.benimki 1tane almış.oyuzden dayanabilcegimi düşünmüyorum:)bakalim sabh yapar miyim:)
Masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip eder inssllahhhMerhaba kizlar bugun test gunumdu.pozitif cikti sonucum degerlerimde 540.
İnşallah dediğin gibi olurda artar canım ne büyük süpriz olurDaha sonradan da artabiliyor diye duymustum simdiden hic canini sıkma
Gerçekten böyle olupta artma ihtimali var mı çok mu erken olmuş test içinÇok çok erken yaptırmışsın testi ,daha senin 5 günün ,daha 7 günün var o üzden hiç üzülme sen
Çok erken yapmışşın testi kuzum, hiç üzülme ve güzel düşün ıyi olsun test günü bekle ve güzel haber alırsın inşallah canım benimGerçekten böyle olupta artma ihtimali var mı çok mu erken olmuş test için
Hayırlı haberler verelim ikimiz de inşaallah canım.benim 1tane transfer edildi 2ye cesaret edemedim.8ay once ikizlerimi kaybettimMerhaba benim de test günüm 3 ağustos inşallah güzel sonuçlar alırız. 5. Gün iki embriyo transfer edildi, ben hiç test yapmadım korkuyorum yapmayasanırım test gününü bekleyeceğim
Evet sabh yaparım galiba:)Dimi bnce de cok gec dedi bana ya o zamana kadar asla dayanamam
Teşekkür ederim canim.insallah sonuç bekleyen herkesinki pozitif çıkarMasallah Allah saglikla kucagina almayi nasip eder inssllahhh
Hayırlı haberler verelim ikimiz de inşaallah canım.benim 1tane transfer edildi 2ye cesaret edemedim.8ay once ikizlerimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?