TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlarr günaydın.inanamazsiniz bugun sabh 5.30 test yaptım tarnsferin 6.günü..once negatif ti.okadar üzüldüm ki uyuyamadim kalktim baktim yeniden yeniden..bayag zamn gecti belki geçerli degil dersiniz ama cok belirsiz çizgi olmuş cok sevindim:)insaallh devamı gelir..gecen sefer de boyle cok sonradan çıkmıştı

Kizlar tam 5 tane tup denemem oldu 4 tanesinde yattim ama son denememde artik biktigim icin hic yatmadim transferden geldigim gun yeminle icli kofte yaptim oturdugum yerden digergunde ise basladim.allah ol dediyse oluyor merak etmesin rahat olun kendinizi kasmayin.hareketli oldugunuz zaman daha iyk oliyor bu bilimsel olarakta aciklanmis bisey

Çok erken yapmışşın testi kuzum, hiç üzülme ve güzel düşün ıyi olsun test günü bekle ve güzel haber alırsın inşallah canım benim
Amin canım inşallah inşallah umut oldun bana gerçekten çok teşekkür ederim :)

6.denemem transferimin 7. Günündeyim.daha önce 2 kere kimyasal oldu .İnşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırım. Cumartesi test günüm ama erken gebelik testi aldım acaba yarın 8. Günde yapsam mı.

Teşekkür ederim canim.insallah darisi sizlere olur.canim ilk günden beri kasiklarimda agri oluyor.goguslerim aciyor ve cok sisti.belirtilerim bunlar.eger sende boyle belirtiler olmadiysa dert etme belirti olmayabilir.benimle ayni@gun transferi olan arkadasimda benimki gibi belirti yoktu ama onun da hamilelik haberini aldik.umarim senin de guzel haberlerini aliriz

Hayırlı olsun inşallah bana gör var gibi kan testiyle sahada netleşir inşallah herşey gönlünce olur

Pazartesi test günüm ama hiiiç gelsin istemiyom bi yandanda merak ediyom gelsin istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…