Çok sevindim...rabbim sana bagislasin evladını..Merhaba kizlar bugun test gunumdu.pozitif cikti sonucum degerlerimde 540.
Guzel dusun guzel olsun canim. Negatifi cekme. O akinti progestandan oluyorBugün test günüm ama içim bir tuhaf dokunsalar ağlayacağım..adetim başlamış gibi bir akıntı var..heran korkarak bakıyorum
Kizlar tam 5 tane tup denemem oldu 4 tanesinde yattim ama son denememde artik biktigim icin hic yatmadim transferden geldigim gun yeminle icli kofte yaptim oturdugum yerden digergunde ise basladim.allah ol dediyse oluyor merak etmesin rahat olun kendinizi kasmayin.hareketli oldugunuz zaman daha iyk oliyor bu bilimsel olarakta aciklanmis biseyBenim doktor sadece 2 gün yatıp dinlenebilirsin sonrası zararlı demişti. Bende transfer sonraşı hastanede 3 saat yattım. Ardından eve gitmeden yemeğe gittik.ordan gelince evde oturdum biraz uzandim.ertesi gün yine ara ara kalkıp evde yürüdüm ama çoğunlukla uzandım.2. Gunu artık norsindemal hayatıma döndüm.
Amin canım inşallah inşallah umut oldun bana gerçekten çok teşekkür ederim :)Çok erken yapmışşın testi kuzum, hiç üzülme ve güzel düşün ıyi olsun test günü bekle ve güzel haber alırsın inşallah canım benim
Merhaba kizlar bugun test gunumdu.pozitif cikti sonucum degerlerimde 540.
Sagol canim teşekkürler.allah hicbirimizin emeklerini boşa cikarmasinÇok sevindim...rabbim sana bagislasin evladını..
Hayırlı olsun inşallah bana gör var gibi kan testiyle sahada netleşir inşallah herşey gönlünce olurGünaydın kızlar dayanamadım test yaptım, hiç beklemeden çıktı ikinci çizgi silik de olsa, burada göründüğünden daha koyu aslında, ben gözlerime inanamadım pozitif mi bu sonuç? Yarın test günüm kan vericem , allahım hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 2175068 Eki Görüntüle 2175069
Masallah canim Allah saglikli bebislerle hepimizin yuvasini senlendirsin insallahGünaydın kızlar dayanamadım test yaptım, hiç beklemeden çıktı ikinci çizgi silik de olsa, burada göründüğünden daha koyu aslında, ben gözlerime inanamadım pozitif mi bu sonuç? Yarın test günüm kan vericem , allahım hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 2175068 Eki Görüntüle 2175069
Amin inşallah, çok sağol canım.Hayırlı olsun inşallah bana gör var gibi kan testiyle sahada netleşir inşallah herşey gönlünce olur
Masallah canim Allah saglikli bebislerle hepimizin yuvasini senlendirsin insallah
Hayırlı olsun canim saglikla kucagina alirsin insallahGünaydın kızlar dayanamadım test yaptım, hiç beklemeden çıktı ikinci çizgi silik de olsa, burada göründüğünden daha koyu aslında, ben gözlerime inanamadım pozitif mi bu sonuç? Yarın test günüm kan vericem , allahım hayırlara çıkarsın Eki Görüntüle 2175068 Eki Görüntüle 2175069
Hayırlı olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?