TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

26 Ekim canım,hayırlısı Allah’tan
Canim 2. Gun yazmissin ya ondan dedim bende sali günü oldum. O gun sayilmiyormus o yuzden 2. Günüm .
27 si test gunu dediler. Nasipse ben daha önce idrar yapcam ama 9. Gunu bi goreyim. Haberleselim )

Canim 2. Gun yazmissin ya ondan dedim bende sali günü oldum. O gun sayilmiyormus o yuzden 2. Günüm .
27 si test gunu dediler. Nasipse ben daha önce idrar yapcam ama 9. Gunu bi goreyim. Haberleselim )
Benimki dördüncü gün akşam transfer edildi ya belki ondandır canım, ay hadi hayırlısı,Ben bu sefer erken yapmayacağım,bundan öncekinde erken yaptım yanlış hatırlamıyorsam 27 çıktı sonuç hüsran...rabbim bu topikteki ve isteyen herkesin gönlüne göre versin

Canım senin embriyo kaliten nasıldı,kaçıncı gün transfer oldu?
Canım beşinci gün blastokistti benimde 2 embriyo kondu ben transferden sonra besinci günü yaptırdım test 28.16 cıkmıstı sonra 4 katı arttı hemen hemen kalite olarak biri orta kalite biri ondan bile düsükmüs doktorum geçen gün hiç tahmin etmezdim dedi hatta :)))

Kızlar bu 3.Tedavim ama sanki ilk gibi heyecanlıyım

Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz biraz anlatirmisiniz

Allah ol deyince oluyor ya ,bizim Allah’tan ümidi kesmeyip sabırla beklememiz lazım..bana umut oldun Allah razı olsun

Canim transfer gününü sayiyo musun. Benimde transfer gunu haric 3. Gunum. O gunle sayarsak 4. Gun. Benimde 2 tabe konuldu da. Ikiz olunca degerler daha cok oluyo mus. Ne zaman kan yaptırsam en erken. Heyecan yapiyorum zaman gecmiyo bir turlu

Ben de çatlayacağım valla ...

Canım ben transferden sonra 6 gün yapmışım testi şimdi tekrar baktım 28.16 2 gün sonrada 143 cıkmıs

Kızlar merhaba, benimde geçen hafta perşembe günü oldu transferim, bu 3. Denemem 2 tane 5. Gün embrosu transfer edildi, az kaldı test tarihime gün sayıyorum salı günü gidicem artık çıldırıyorum :)) bugün 8. Günüm daha öncelerinde dayanamayıp idrar testi yapmıştım önceki 2 denememde olumsuz olduğunu görünce hep moralim bozulmuştur. O yüzden bu sefer hayatta yapmam. Transferden 3 gün sonra çok güzel bi rüya gördüm, var mı acaba aranızda rüya görüp hamile olan :))

Canım inşallah hamilesindir kuzucuklarin seninledir
Benim de dün 2 emriyo transferim oldu
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Benimde 3.denemem buarada

Kızlar dün transferim oldu ama
Surekli tuveletim varmiş gibi hissediyorum kardım çok dolu sanki gerginlik var
İlk iki tedavimde böyle oldugumu hatirlamiyorum
Siz nasilsiniz

Siz nasilsiniz
Valla benim bugüne kadar hafif kasık bel ağrılarım oldu batmalar oldu bide şuan çok ayakta durunca belim ağrıyo sanki, bide çok gazım oldu bunları ilaçlarlar yapıyomuş sanırım

Siz nasilsiniz

Canim ben gunde 3 litre su içiyorum fazlasi bile oluyo. Corba mutlaka içiyorum ki kabiz olmim diye. Hergun kayisi yiyiyorum öğlene dogru. Kabiz olmamak lazimmis ya korkuyom bende dikkay ediyorum. Bende de sabah bel agrisi oluyo. Kasiklarda falan bisey hissetmiyorum. Hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…