TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ben çokn fazla su icemiyorum canım anca 1 litre felan iciyorumdur
Kefir iciyorum 2 bardak hemsire iç dedi başka bişeyde yapmıyorum

Az önce ayağa kalkınca aşırı bel ağrım oldu aynı adet günümdeki gibi sanki sökülmeye çalışıyo ama olamıyo gibi, bugün regl olmam gerekiyo normalde ama ilaç kullandığım sürece olmicam sanırım test günüm salı günü, tedirgin oldum

Kızlar bugün transferimin 3.günü
Su gibi renksiz kokusuz bi akıntım oldu ilk defa böyle oldu aranızda aynı şeyi yaşayan var mı
(İlk 2 tedavimde hiç böyle bişey yaşamamiştım)

Ben çokn fazla su icemiyorum canım anca 1 litre felan iciyorumdur
Kefir iciyorum 2 bardak hemsire iç dedi başka bişeyde yapmıyorum
Canim ben canim istediği icin içiyorum. 1.5 litre dolduruyorum yattim yerden içiyorum. Kefir sade mi meyvelimi. Ben kabiz olmim diye kayisi yiyiyorum tek canım. 4. Gün bugün. Ttansferle 5. Gun yani oyy oyy zaman gecsin

Canim ben canim istediği icin içiyorum. 1.5 litre dolduruyorum yattim yerden içiyorum. Kefir sade mi meyvelimi. Ben kabiz olmim diye kayisi yiyiyorum tek canım. 4. Gün bugün. Ttansferle 5. Gun yani oyy oyy zaman gecsin
Seviyosan iç tabi canım ne guzel
Sade kefir iciyorum ben
Test gunun ne zamandi canim benim 29 ekim ama
Ben daha erken yapıcam heralde dayamam gibi geliyor

Seviyosan iç tabi canım ne guzel
Sade kefir iciyorum ben
Test gunun ne zamandi canim benim 29 ekim ama
Ben daha erken yapıcam heralde dayamam gibi geliyor
27 canım benim de . Bende 25 i idrar yaparım sanirim belki 25 e bile dayanamaya bilirim. Transfer harici 7. Günü gorsem bile yapmayi planlıyorum yani 8 oluyo

27 canım benim de . Bende 25 i idrar yaparım sanirim belki 25 e bile dayanamaya bilirim. Transfer harici 7. Günü gorsem bile yapmayi planlıyorum yani 8 oluyo
Hadi bakalım inşallah pozitifi görürsün canım

Canim insallah sımsıkı tutunurlar sana. Benim 27 hem adet hem test gunum nasil oluyo bilmiyorum. Simdi sen hamile isen adet olmayacakmisin o kismi hic bilmiyorum

Canim insallah sımsıkı tutunurlar sana. Benim 27 hem adet hem test gunum nasil oluyo bilmiyorum. Simdi sen hamile isen adet olmayacakmisin o kismi hic bilmiyorum
Aynen canım hamileysek adet olmucaz

Aynen canım hamileysek adet olmucaz
O zaman kan testi yapmadan benimki belli mi olcak oyy oyy. Karnima agri girdi ay insallah hamileyizdir insallah ya. Allahim nasip etsin bizlere de insallah. Zor isler bunlar igneler her gun hergün. Hemsireye yalvariyom dogru vur abka diye. Bi tanesi sapladi direk 2 gun agricektim. Simdi bi sag bi sol vuruluyorum

Zaten benim diğer 2 tedavimde test günü adet olmuştum canım ama yinede kan testi istiyorlar doktorlar emin olmak için

Bu tedavimde transferden sonra iğne vermedi bana doktor jel Verdi günde 2 kez kullaniyorum

Bana oncesi verdigi igneye devam dedi. Ben jeli kullanmam canim kullanamam
2 tane ampul birlestirip vuruluyo. Saglik ocaginda. Gobegimden bi tane 2 tane de hap. Bide vitamin var. 3 tane hap

Bende anlamadım, bi öncekinde doktor transferi öyle bi ayarlamıştıki test günüyle adet günü aynıya geliyodu aynı sizin gibi ama bu sefer test günüm adet günümden 4 gün sonraya denk geldi.. bu ilaçları kullandığım sürece adet olmicam büyük ihtimalle onlar zaten kesiyo

Bugün 10. Günüm kaldı 1 gün yaklaşınca daha fena 9. Gün akşamı çok şiddetli bi bel ağrım oldu 2 kere ayağa kalkınca ondan çok korktum başka hiç belirtim yok öyle lekelenme filanda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…