Ben de zayıfım bir tek kilom yok kullanma sivilce adet olamama saç dökülmesi.. 26 yaşındayım sen kaç yaşındasın canım çok soru soruyorum kusura bakmaBende hicbir belirtisi yok canim zayifim. 28 gunde adet olurum hic sasmaz. Ama yumurtaliklarin gorunumu pko
Estafurullah canim 33 yasindayimBen de zayıfım bir tek kilom yok kullanma sivilce adet olamama saç dökülmesi.. 26 yaşındayım sen kaç yaşındasın canım çok soru soruyorum kusura bakma
İnşallah biz de anne oluruz canım inşallahEstafurullah canim 33 yasindayim
Amin canim insallahhhİnşallah biz de anne oluruz canım inşallah
Sukurler olsn canim. Es sorunu daha baskindi. Benm adetler duzenli sayilirdi kist cok oluyodu ultrasnda gorunenden. Dagilimi istenilen gibi degl diyo bide sivilcelenme oluyodu bnde. Hatta bugun karnm cok sis die ultrason cekldi kist dolms ortalik ins iyi sonuc alirm:) hakimzda hayirlisi olsn canim.Hem eş hem pkos iki taraflı olmasına rağmen çok şükür ki embriyoların kaliteli olmuş canım ben de ilk kez demiyorum inşallah olumlu sonuç alırız. Senin pkos ne dereceydi peki canım bende tüm belirtileri var tarlusal ile adet oluyorum
Ayno bnde oleym canim ya zayifim da. Doktorda sasrmsti. Okudum yazini allah sabir ve guc versn cok zor cok yipranmssn ins bu tutar bize mujdeli haber verirsinBende hicbir belirtisi yok canim zayifim. 28 gunde adet olurum hic sasmaz. Ama yumurtaliklarin gorunumu pko
Insallah canim hepimiz yasayalim o mutlulugu hayirlisiylaAyno bnde oleym canim ya zayifim da. Doktorda sasrmsti. Okudum yazini allah sabir ve guc versn cok zor cok yipranmssn ins bu tutar bize mujdeli haber verirsin
Aminn canim inssInsallah canim hepimiz yasayalim o mutlulugu hayirlisiyla
Hadi inşallah canım tek avantajımız bu sanırım çok yumurta olması kaç embriyon oldu canım benim 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tanesi de 5.güne geldi çok şükürSukurler olsn canim. Es sorunu daha baskindi. Benm adetler duzenli sayilirdi kist cok oluyodu ultrasnda gorunenden. Dagilimi istenilen gibi degl diyo bide sivilcelenme oluyodu bnde. Hatta bugun karnm cok sis die ultrason cekldi kist dolms ortalik ins iyi sonuc alirm:) hakimzda hayirlisi olsn canim.
Sanirm canim ama ondada kalitr ve olgn olmuyo yada bos cikiyo diyolar. 13 toplando 9 u olgndi 9 ina islem yaptilar 8 i dollrndi sukir.7 side 5.gune gldi 1.kalite. kayip olmadi desem yeri 1 kayip cok iyibi tablo cogu kiside dustgunu okudm. hakkimzda hayirlisi cok sukur halimize canim 1 2 toplananlar var. Tabi allah nasip ettkten sonra 1 tane yeterli onun tuttugunuda cok okuduk buralarda:)Hadi inşallah canım tek avantajımız bu sanırım çok yumurta olması kaç embriyon oldu canım benim 21 yumurta toplandı 18 i olgun çıktı 13 tanesi de 5.güne geldi çok şükür
Senin de gayet iyi sayı maşallah.. 8.günğndü değil mi aslında yarın test yapsan çıkar çok heyecanlı gerçekten :) hamilesin inşallah canımSanirm canim ama ondada kalitr ve olgn olmuyo yada bos cikiyo diyolar. 13 toplando 9 u olgndi 9 ina islem yaptilar 8 i dollrndi sukir.7 side 5.gune gldi 1.kalite. kayip olmadi desem yeri 1 kayip cok iyibi tablo cogu kiside dustgunu okudm. hakkimzda hayirlisi cok sukur halimize canim 1 2 toplananlar var. Tabi allah nasip ettkten sonra 1 tane yeterli onun tuttugunuda cok okuduk buralarda:)
Bende pkos, eşimde de varikosel sorunu vardı,eşim ameliyat oldu bir yıl tedavi gördü, umutsuzluğa kapılma canım, benim 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi ve 7 tanesi 5.güne kadar dayandı, 7side birinci kaliteli şanslısınız demişti embriyolog, onları dondurduk 2ay dinlendim, pkos olunca vücut aşırı uyarılıyor seni dinlendirelim öyle transfer edelim demişti doktorum iyi ki de öyle yaptık iki ayda anca kendime geldim bi 5 kilo verdim çok ödem olmuştu bende ve bugün transferimin 6.günü sonuç ne olur rabbim bilir ama şakın pkos var diye ümitsiz olma, rabbim ol der ve olur inşallah her şey güzel ilerler senin içinKızlar aranızda pkos olup tüp bebek yaptıran var mı
6. Gundeym ccanim daha zaman zor geciyo sorma:) pzt veya sali bi kacamak yaoarm veya hic bulasmam hep negatf gordm smdie kadr. Cuma aksam kan vercm canim yazarm:) hepimz hamis olalim artik inssSenin de gayet iyi sayı maşallah.. 8.günğndü değil mi aslında yarın test yapsan çıkar çok heyecanlı gerçekten :) hamilesin inşallah canım
Allahim senle ayniyiz canim:) 7 tane 5. Gunr geldi benmde ve transferdn sora 6. Gundeym beraber ogrencz desene:) ins yuzumuz guler canimmBende pkos, eşimde de varikosel sorunu vardı,eşim ameliyat oldu bir yıl tedavi gördü, umutsuzluğa kapılma canım, benim 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi ve 7 tanesi 5.güne kadar dayandı, 7side birinci kaliteli şanslısınız demişti embriyolog, onları dondurduk 2ay dinlendim, pkos olunca vücut aşırı uyarılıyor seni dinlendirelim öyle transfer edelim demişti doktorum iyi ki de öyle yaptık iki ayda anca kendime geldim bi 5 kilo verdim çok ödem olmuştu bende ve bugün transferimin 6.günü sonuç ne olur rabbim bilir ama şakın pkos var diye ümitsiz olma, rabbim ol der ve olur inşallah her şey güzel ilerler senin için
Aynı olan arkadaş görünce çok seviniyorum:) test günüm cumartesi ama ben niyeyse Cuma sabahı erkenden yapmak istiyorumAllahim senle ayniyiz canim:) 7 tane 5. Gunr geldi benmde ve transferdn sora 6. Gundeym beraber ogrencz desene:) ins yuzumuz guler canimm
Maşallah canım baya embriyo olmuş inşallah bebeğin seninledir şu an ve arkanızdan ben gelirim :) aslında umutlu olan yanım daha ağır basıyor bazen olmayacak mı acaba geçmiyor değil aklımdan ama hep kendimi hamile ya da evde pıtır pıtır gezen bir bebeği hayal ederken buluyorum Bende pkos, eşimde de varikosel sorunu vardı,eşim ameliyat oldu bir yıl tedavi gördü, umutsuzluğa kapılma canım, benim 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi ve 7 tanesi 5.güne kadar dayandı, 7side birinci kaliteli şanslısınız demişti embriyolog, onları dondurduk 2ay dinlendim, pkos olunca vücut aşırı uyarılıyor seni dinlendirelim öyle transfer edelim demişti doktorum iyi ki de öyle yaptık iki ayda anca kendime geldim bi 5 kilo verdim çok ödem olmuştu bende ve bugün transferimin 6.günü sonuç ne olur rabbim bilir ama şakın pkos var diye ümitsiz olma, rabbim ol der ve olur inşallah her şey güzel ilerler senin için
Pardon canım ben 8 diye yanlış anlamışım hadi hayırlı haberlerle inşallah bana ıçumıt olun arkanızdan da ben geliyorum hayırlısıyla6. Gundeym ccanim daha zaman zor geciyo sorma:) pzt veya sali bi kacamak yaoarm veya hic bulasmam hep negatf gordm smdie kadr. Cuma aksam kan vercm canim yazarm:) hepimz hamis olalim artik inss
Seninde cok iyi canim sayilarin hrp moralin yuksek olsun olucak elbet:) inss canim inssPardon canım ben 8 diye yanlış anlamışım hadi hayırlı haberlerle inşallah bana ıçumıt olun arkanızdan da ben geliyorum hayırlısıyla
Bende ole canim:) benmde ctesi ama o gun egitimde oluacam cuma aksami dusunuyorm bnde:) inss guzel haberler veritizAynı olan arkadaş görünce çok seviniyorum:) test günüm cumartesi ama ben niyeyse Cuma sabahı erkenden yapmak istiyorumİnşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla pozitif sonucumuz olur cnm
Gözün aydın canım tebriklerMrb benimde bugun test günümdü 12.gün değerim 1000 çıktı çok şükür allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?