- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
Gözün aydın canım tebrikler
Cift emriyo transferimi oldu sana maşallahdeğerin cok yuksekmiş
ikiz mi geliyor acaba?
Çok saol canım hayır tek embriyo transferi oldu tek olunca da ikiz olma ihtimali varmı ki bilmiyorum
Mrb canım evet belirti oldu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti 5. Gün embriyosuydu canım ilk denemem sebepsiz inferliliteydi bizimÇok sevindim cnm bnm 10.günüm bugün çarşamba test yapcam nasıl bi belirti varmıydı daha önce kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme son sorum sorun varmı tüp bebek için sebepsiz mi
Benimde çok belim ağrıyo göğüslerde de agrı varMrb canım evet belirti oldu kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti 5. Gün embriyosuydu canım ilk denemem sebepsiz inferliliteydi bizim
Evet canım bel ağrısı da oluyorBenimde çok belim ağrıyo göğüslerde de agrı var
Amin canım inşallah senin ne zaman sonuçlandı ne zaman transfer olmuştun
18 ekimde transferim oldu canımAmin canım inşallah senin ne zaman sonuçlandı ne zaman transfer olmuştun
Merhaba. Benim de hafif pkos görünümü vardı. Tüp bebek yaptırdım. Ilki negatif. Şimdi tekrar transfer oldu 7. Günümdeyim beklemedeyim .Kızlar aranızda pkos olup tüp bebek yaptıran var mı
Hayırlı olsun canım inşallah hamilesin die.. Hafif pkos dışında bir problem var mıydı bir de kaç embriyon oluştu canımMerhaba. Benim de hafif pkos görünümü vardı. Tüp bebek yaptırdım. Ilki negatif. Şimdi tekrar transfer oldu 7. Günümdeyim beklemedeyim .
Senin problem neydi canım doldurulmuş embriyomu oldu18 ekimde transferim oldu canım
16kasımda kese ve kalp atışı için cagirdı doktorum
EsimdeSenin problem neydi canım doldurulmuş embriyomu oldu
Ben hamile değilim teste iki günüm var ama adet ağrısı çekiyorum bu jeldenmidir nedir bilmiyorum diğer arkadaşların agrısı olmamış hiç onlarda jel kullanıyor aynı gün transfer olduk hatta ama benim karnım belim çatlıyo senin gebeliği öğrenmeden öncede agrıyormuyduKızlar ara ara gelip giden sancı gibi ağrılarınız oluyo mu
(Adet ağrisina benzer)
Evet transferin 4,günden sonra çok agriyodu belim dahada ağriyoduBen hamile değilim teste iki günüm var ama adet ağrısı çekiyorum bu jeldenmidir nedir bilmiyorum diğer arkadaşların agrısı olmamış hiç onlarda jel kullanıyor aynı gün transfer olduk hatta ama benim karnım belim çatlıyo senin gebeliği öğrenmeden öncede agrıyormuydu
Bizim sebepsiz inferlilite dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum ilk denememizdiEsimde
morfoloji sorunu var
Taze transfer oldu. 3.tadavim bu
Sizin nasıl oldu?
Sevindim senin adina maşallah ilk denemende tutmuşBizim sebepsiz inferlilite dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum ilk denememizdi
Amin canım hepimizin inaşllahSevindim senin adina maşallah ilk denemende tutmuş
Rabbim sağlikli sihhatli kucagina almayı nasip etsin
Canım ya benimse senin gibi pozitif çıkar mıki az önce bi arkadaştan haber aldım pozitif olmuş hiç agrısı yoktu sadece göğüsleri şişmişti ve agrıyodu son iki gün indi şişi demişti hatta oyyEvet transferin 4,günden sonra çok agriyodu belim dahada ağriyodu
Son 4.5 gündür geçmişti tekrar başladı ayni ağrilar
İnşallah seninde pozitif olur canımCanım ya benimse senin gibi pozitif çıkar mıki az önce bi arkadaştan haber aldım pozitif olmuş hiç agrısı yoktu sadece göğüsleri şişmişti ve agrıyodu son iki gün indi şişi demişti hatta oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?