- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Evde test yapsana canımCanım ya benimse senin gibi pozitif çıkar mıki az önce bi arkadaştan haber aldım pozitif olmuş hiç agrısı yoktu sadece göğüsleri şişmişti ve agrıyodu son iki gün indi şişi demişti hatta oyy
Kaç saatlik idrar olmadı gerekiyoEvde test yapsana canım
Ben evde 6.ve 7.gün test yapmıştın pozitif cıktı
8.günde kan vermiştim değerim 10 cıkmıştı
Bence sende yap test
İnşallah rabbim sana da nasip eder pozitifi görmeyi
Sabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur canımKaç saatlik idrar olmadı gerekiyo
Ben dayanamadım yaptım ama ilk çizgi bile silik çıktı azmı koydum ne acaba markası one stepSabah ilk idrarla yapsan daha iyi olur canım
Inşallah hayirlisi olur. Başka hiç problemimiz yoktu çok şükür. 4 embriyo oluştu. Haziranda 2 transfer oldu negatif. Bu ay 2 transfer oldu. Beklemedeyim. Olacak inşallahHayırlı olsun canım inşallah hamilesin die.. Hafif pkos dışında bir problem var mıydı bir de kaç embriyon oluştu canım
Belki test sorunludur canım baska bi markayla yarin tekrarla istersenBen dayanamadım yaptım ama ilk çizgi bile silik çıktı azmı koydum ne acaba markası one step
Hangi gün transfer olmuştun canım. Inşallah bebişin seninledir. Foto atabilirsen merak ettim ben de.Ben dayanamadım yaptım ama ilk çizgi bile silik çıktı azmı koydum ne acaba markası one step
İnşallah son Tedaviniz olurInşallah hayirlisi olur. Başka hiç problemimiz yoktu çok şükür. 4 embriyo oluştu. Haziranda 2 transfer oldu negatif. Bu ay 2 transfer oldu. Beklemedeyim. Olacak inşallah
Belki test sorunludur canım baska bi markayla yarin tekrarla istersen
Kan vercem çarşamba günü o zaman belli olur zaten canlarım ama bence negatifHangi gün transfer olmuştun canım. Inşallah bebişin seninledir. Foto atabilirsen merak ettim ben de.
Öyle düşünme Allahtan ümidini kesme lutfenKan vercem çarşamba günü o zaman belli olur zaten canlarım ama bence negatif
Rabbimden gelen herşeyde hayır var buna inanıyorum şuan allahıma sığınıyorum bol bol dua okuyorum rabbim kabul etsinÖyle düşünme Allahtan ümidini kesme lutfen
Öyle deme canim güzel düşün hayirlisi olsun diye dua et.Kan vercem çarşamba günü o zaman belli olur zaten canlarım ama bence negatif
Çok tesekkur ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua edin hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşalım artıkİnşallah son Tedaviniz olur
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende
2asilama
2 tüp bebek tedavilerinden sonra
3.tüp bebek denememde hamile kaldım darısı tüm evlat sahibi olmak istiyenlerin başına
Cnm 75 çıktı değerimm hamileyim inş kalp atısı duyarımEvde test yapsana canım
Ben evde 6.ve 7.gün test yapmıştın pozitif cıktı
8.günde kan vermiştim değerim 10 cıkmıştı
Bence sende yap test
İnşallah rabbim sana da nasip eder pozitifi görmeyi
Çok sevindim canımmm rabbim devamını nasip etsin inşallahCnm 75 çıktı değerimm hamileyim inş kalp atısı duyarım
12 gün bitti canım nasıl sence iyimiÇok sevindim canımmm rabbim devamını nasip etsin inşallah
Kacınci gun sonucun 75 çıktı.
Canım bu değerler çok degişiyor biliyomusun12 gün bitti canım nasıl sence iyimi
Oo hayirli olsn canimm gozun aydin:)Cnm 75 çıktı değerimm hamileyim inş kalp atısı duyarım
AminnnnnCanım bu değerler çok degişiyor biliyomusun
ben bi kızla tanışmıştım
geçen sene tedavi gördüğüm hastanede
12.gün degeri 7 ydi sadece ama
Sonra katlanarak çıkmaya devam etmişti
İnşallah seninkide katlanarak devam eder bol bol dua et inşallah kese,kalp atisi ,cinsiyet öğrenme derken kucagına almak nasip olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?