TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Evde test yapsana canım
Ben evde 6.ve 7.gün test yapmıştın pozitif cıktı
8.günde kan vermiştim değerim 10 cıkmıştı

Bence sende yap test
İnşallah rabbim sana da nasip eder pozitifi görmeyi

Hayırlı olsun canım inşallah hamilesin die.. Hafif pkos dışında bir problem var mıydı bir de kaç embriyon oluştu canım
Inşallah hayirlisi olur. Başka hiç problemimiz yoktu çok şükür. 4 embriyo oluştu. Haziranda 2 transfer oldu negatif. Bu ay 2 transfer oldu. Beklemedeyim. Olacak inşallah

Inşallah hayirlisi olur. Başka hiç problemimiz yoktu çok şükür. 4 embriyo oluştu. Haziranda 2 transfer oldu negatif. Bu ay 2 transfer oldu. Beklemedeyim. Olacak inşallah
İnşallah son Tedaviniz olur
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende
2asilama
2 tüp bebek tedavilerinden sonra
3.tüp bebek denememde hamile kaldım darısı tüm evlat sahibi olmak istiyenlerin başına

İnşallah son Tedaviniz olur
Hakkınızda hayırlısı olsun
Bende
2asilama
2 tüp bebek tedavilerinden sonra
3.tüp bebek denememde hamile kaldım darısı tüm evlat sahibi olmak istiyenlerin başına
Çok tesekkur ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bana da dua edin hakkımızda hayırlısı olsun. Hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşalım artık

Merhaba kızlar bende 4.tüp bebek denemesine start verdim bizdeki sorun kaliteli embriyo olmaması lakin bu sefer 2 tane fragmantasyonsuz günüyle devam eden 8 ve 6 hücreli embriyom 3.gun donduruldu ilk defa böyle güzel embriyom oldu iki taneside 6.güne gitti orta kaliteler ama embriyolog bizim için değerli embriyolar şekil değiştirmeye başladılar dedi :) inşallah bu son olur ve mesleğime kavuşurum 8 senelik hasret sona erer , bu arada dr genetik test istedi onuda verdik 21 25 gün içinde çıkarmış bir aksilik cikmaz insallah ve sonrada transfer banada dualarınızda yer verir misiniz :) kafanızı şişirdim affola

12 gün bitti canım nasıl sence iyimi
Canım bu değerler çok degişiyor biliyomusun
ben bi kızla tanışmıştım
geçen sene tedavi gördüğüm hastanede
12.gün degeri 7 ydi sadece ama
Sonra katlanarak çıkmaya devam etmişti

İnşallah seninkide katlanarak devam eder bol bol dua et inşallah kese,kalp atisi ,cinsiyet öğrenme derken kucagına almak nasip olur canım

Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…