TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm 10. Gün hcg değerim 105 çıktı. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese versin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Tebrikler canim
Rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızlaaaar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm 10. Gün hcg değerim 105 çıktı. Şükürler olsun. Allah isteyen herkese versin. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
Canm çok sevindim maşallah değerinde güzel benim 75 ti 12 günü tabi değerin katlanarak artması önemli inş değerlerimiz kat kat artar

Slm kızlar ben transferin 8.günündeyim sanırım hastalandım napıcam nilemiyorum
Canım benim doktorum 8. Ya da 9. Gün çok koyu akıntı ya da kanama olursa hemen gel test yapalım demişti. Istersen doktoruna git. Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Dualarimiz tüm isteyenlere

ARKADAŞLAR KİM HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRDÜ ACABA BENİM
İSTANBUL AMERİKAN HASTAHANESİ BÜLENT URMAN HOCA

selam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.

Sizin gittiğinizde kaç liraydı ?

Ben de izmit medical parkta yaptırdım. 13.000₺ oldu.

Merhaba arkadaşlar. Bende tup bebek deneyenlerden ve ilk yaptiranlardan biri olarak sonuci beklemek çok zor ve sabir gerektiriyor. Ben yapmayacağım diye kendimi adapte etmiştim ama transferin 9. Gunu dayanamadım idrar testi yaptım. Silik cıktı fotoğraftaki gibi. Sizce var mı hamilelik

Yerlesme kanamasi da olabilir canim ama onlem amacli hemen dusuk ignesi yapiyorlar ihmal etme. Lekelenme oldu bnde yerlesmeyms yinede yaptilar bisi olmasn die
Bugün hastaneye gittim gebelik oluşmuş fakat düşük yapıyomuşum durum yarın tekrar test ver dedi bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…