TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Yerden cok doktor onemli kizlar bence. Diger buyk hastanelrdn mrmnun kalmadim. Doktormdn memnun oldgm icin degstrmedim tedavide son 3 aydir buraya gidiyorm. Medicanada yaptirdim ben tedavi arti dondurma 7 kusure geldi arti ilaclarda hepsi 2 gibi bisi tuttu toplasan 9 bin diebilirim. Piyasa kosullari die herseye zam geldi ya canim gelmistir dogrudur vala zaten insanlar zor durumda mecbur die dusunuyorlardir. Ilaclarda yurtdisndan geldgi icin pahali ya zatn. Allah bu yolda olan herkese yardm etsin vala

Var canim hadi gozun aydin:) 9 a iyi dayanmissin:) bnde yapmicam diyodum transferin 5. Gunu yaptm ilk testi dayanamayim ve cok silik cikmsti:) 2 gun sora bida yaptm giderek belrginlesti 10. Gun kanda cikti darisi basina pozitifi goruceksn:)

Merhaba! Bayanlar benim tüp bebekle dünyaya gelen 4 yaşında bir oğlum var,2.çocuk içindenememizi yaptık pazartesi günü 2 embriyo transferim oldu bekliyorum sonucu merakla.iğnelerden olsa gerek şişkinlik hissi var.hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah

Allah bagislasin canim hayirli olsun guzel sonuclanir inss

Biliyomusn bu tuttuguna da isaret edebilir canim ins oyledir:) bebimde 4. Gun mu 5. Gun mu ne baslamsti karnda siskinlik biraz fazla olnca soktora gtmstk norml cikti hormndan sivi birkmesi olms biraz oda bikac gune indi sora bi tanidiktada ole olmis hayirlisi olsun hakkinda inss

Hayırlı olsun var inşallah malatyada mi yaptirdiniz nerde tedavi oldunuz

Iyi gidiyo tatlim girsem daha emin olucam bole bisi olcak die korkuyorm:) 4+5 gunumuz bitiyo bugun ctesi gidicez. Sen nasilsin ❤
Iyiyim canım çok şükür kötü şeyler düşünme hep iyi olacak diye düşün. Ben bugün kese görmeye geldim. Bol bol dua ediyorum. Sen de dualar et canım.

Var gibi görünüyor hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bugün tekrarlasan daha belirgin çıkar.

Iyiyim canım çok şükür kötü şeyler düşünme hep iyi olacak diye düşün. Ben bugün kese görmeye geldim. Bol bol dua ediyorum. Sen de dualar et canım.
Bu ay hep iyi dusindum sukur nasip oldu canim etkiliyoe olabilir haklisin:) ayy mutlaka yazz. Gorunur artik dimi bizim

Bu ay hep iyi dusindum sukur nasip oldu canim etkiliyoe olabilir haklisin:) ayy mutlaka yazz. Gorunur artik dimi bizim
Canım doktor 2 tane gibi görünüyor ama birini net görebiliyorum emin olamadım dedi haftaya cuma tekrar gitcem tek mi iki mi diye. Herşey yolunda çok güzel gidiyor dedi darısı yarın sana canım

Canım doktor 2 tane gibi görünüyor ama birini net görebiliyorum emin olamadım dedi haftaya cuma tekrar gitcem tek mi iki mi diye. Herşey yolunda çok güzel gidiyor dedi darısı yarın sana canım
Ay sukurler olsun masallah cok sevindim canim:) ayyy inanmiyorm ikiz de olabilir yabi super haber ins oyledir❤

OĞlumda 7.gün 61 9.gün 124 11.gün 252 çıkmıştı

Şimdi 8.gün 78 çıktı yarın 10.gün tekrar vericem

Sizde tekrarlayın çok düşük değil değeriniz
Ay böle erken öğrenitorsun tereddütt ediyorsun bu sefer pazar günü vereceğim kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…