Yerden cok doktor onemli kizlar bence. Diger buyk hastanelrdn mrmnun kalmadim. Doktormdn memnun oldgm icin degstrmedim tedavide son 3 aydir buraya gidiyorm. Medicanada yaptirdim ben tedavi arti dondurma 7 kusure geldi arti ilaclarda hepsi 2 gibi bisi tuttu toplasan 9 bin diebilirim. Piyasa kosullari die herseye zam geldi ya canim gelmistir dogrudur vala zaten insanlar zor durumda mecbur die dusunuyorlardir. Ilaclarda yurtdisndan geldgi icin pahali ya zatn. Allah bu yolda olan herkese yardm etsin valaselam kızlar,
bir arkadaşımı benim yaşadığım mutluluğu yaşaması için Amerikan hastanesine gönderdim, beni aradı abla ben bu kadar para veremem diye bende şaşırdım sordum ne kadar olmuş diye, Tüpbebek fiyatlarına zam elmiş 15.000 tl olmuş.
Var canim hadi gozun aydin:) 9 a iyi dayanmissin:) bnde yapmicam diyodum transferin 5. Gunu yaptm ilk testi dayanamayim ve cok silik cikmsti:) 2 gun sora bida yaptm giderek belrginlesti 10. Gun kanda cikti darisi basina pozitifi goruceksn:)Eki Görüntüle 2206209 Merhaba arkadaşlar. Bende tup bebek deneyenlerden ve ilk yaptiranlardan biri olarak sonuci beklemek çok zor ve sabir gerektiriyor. Ben yapmayacağım diye kendimi adapte etmiştim ama transferin 9. Gunu dayanamadım idrar testi yaptım. Silik cıktı fotoğraftaki gibi. Sizce var mı hamilelik
Allah bagislasin canim hayirli olsun guzel sonuclanir inssMerhaba! Bayanlar benim tüp bebekle dünyaya gelen 4 yaşında bir oğlum var,2.çocuk içindenememizi yaptık pazartesi günü 2 embriyo transferim oldu bekliyorum sonucu merakla.iğnelerden olsa gerek şişkinlik hissi var.hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Biliyomusn bu tuttuguna da isaret edebilir canim ins oyledir:) bebimde 4. Gun mu 5. Gun mu ne baslamsti karnda siskinlik biraz fazla olnca soktora gtmstk norml cikti hormndan sivi birkmesi olms biraz oda bikac gune indi soraMerhaba! Bayanlar benim tüp bebekle dünyaya gelen 4 yaşında bir oğlum var,2.çocuk içindenememizi yaptık pazartesi günü 2 embriyo transferim oldu bekliyorum sonucu merakla.iğnelerden olsa gerek şişkinlik hissi var.hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Hayırlı olsun var inşallah malatyada mi yaptirdiniz nerde tedavi oldunuzEki Görüntüle 2206209 Merhaba arkadaşlar. Bende tup bebek deneyenlerden ve ilk yaptiranlardan biri olarak sonuci beklemek çok zor ve sabir gerektiriyor. Ben yapmayacağım diye kendimi adapte etmiştim ama transferin 9. Gunu dayanamadım idrar testi yaptım. Silik cıktı fotoğraftaki gibi. Sizce var mı hamilelik
Iyiyim canım çok şükür kötü şeyler düşünme hep iyi olacak diye düşün. Ben bugün kese görmeye geldim. Bol bol dua ediyorum. Sen de dualar et canım.Iyi gidiyo tatlim girsem daha emin olucam bole bisi olcak die korkuyorm:) 4+5 gunumuz bitiyo bugun ctesi gidicez. Sen nasilsin ❤
Var gibi görünüyor hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. Bugün tekrarlasan daha belirgin çıkar.Eki Görüntüle 2206209 Merhaba arkadaşlar. Bende tup bebek deneyenlerden ve ilk yaptiranlardan biri olarak sonuci beklemek çok zor ve sabir gerektiriyor. Ben yapmayacağım diye kendimi adapte etmiştim ama transferin 9. Gunu dayanamadım idrar testi yaptım. Silik cıktı fotoğraftaki gibi. Sizce var mı hamilelik
Teşekkür ederim insallah vardır. Evet malatya da dogu fertil de yaptırdım.Hayırlı olsun var inşallah malatyada mi yaptirdiniz nerde tedavi oldunuz
Bu ay hep iyi dusindum sukur nasip oldu canim etkiliyoe olabilir haklisin:) ayy mutlaka yazz. Gorunur artik dimi bizimIyiyim canım çok şükür kötü şeyler düşünme hep iyi olacak diye düşün. Ben bugün kese görmeye geldim. Bol bol dua ediyorum. Sen de dualar et canım.
Canım doktor 2 tane gibi görünüyor ama birini net görebiliyorum emin olamadım dedi haftaya cuma tekrar gitcem tek mi iki mi diye. Herşey yolunda çok güzel gidiyor dediBu ay hep iyi dusindum sukur nasip oldu canim etkiliyoe olabilir haklisin:) ayy mutlaka yazz. Gorunur artik dimi bizim
Ay sukurler olsun masallah cok sevindim canim:) ayyy inanmiyorm ikiz de olabilir yabi super haber ins oyledir❤Canım doktor 2 tane gibi görünüyor ama birini net görebiliyorum emin olamadım dedi haftaya cuma tekrar gitcem tek mi iki mi diye. Herşey yolunda çok güzel gidiyor dedidarısı yarın sana canım
Hayirli olsn canim. Artis onemli 8. Gun icin cok dusuk degil. 10. Gun bida ver 2 kat artms olmali. 10 ve 12. Gunler vermstm benKızlar 8. Gün kanda hcg 54 çıktı iyimi ki acaba
OĞlumda 7.gün 61 9.gün 124 11.gün 252 çıkmıştıKızlar 8. Gün kanda hcg 54 çıktı iyimi ki acaba
Ay böle erken öğrenitorsun tereddütt ediyorsun bu sefer pazar günü vereceğim kanOĞlumda 7.gün 61 9.gün 124 11.gün 252 çıkmıştı
Şimdi 8.gün 78 çıktı yarın 10.gün tekrar vericem
Sizde tekrarlayın çok düşük değil değeriniz
Zaten benim kan verme günüm 10.gün demişti doktorumAy böle erken öğrenitorsun tereddütt ediyorsun bu sefer pazar günü vereceğim kan
Evet canım biliyorum onu en azından benimle olduğunu biliyorum ve ona inanıyorumZaten benim kan verme günüm 10.gün demişti doktorum
Zaten günündede verilse iki gün sonra tekrarlatıyor bütün doktorlar
Ben de orda düşünüyorum uğraş hocayla olacak galiba çok sevindim sizin için :)Teşekkür ederim insallah vardır. Evet malatya da dogu fertil de yaptırdım.
Gayet iyi canım benim 8.gün degerim 10 cikmistiKızlar 8. Gün kanda hcg 54 çıktı iyimi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?