Test sonucum
Maşallah canım kaçıncı günTest sonucum
8. Gunum bugunMaşallah canım kaçıncı gün
Maşallah beta hcg değerinde kat be kat artar inşallah8. Gunum bugun
Ya insallah. Cok korkuyorum insallah pozitif sonuc hayirlisidir ve oyle olurMaşallah beta hcg değerinde kat be kat artar inşallah
Buna doktor karar veriyor. Kimi ilk 3 ay kullaniyorArkadaslar bu verilen Progestron jel embriyo tutunduktan sonra yani gebelik olduktan sonra ne zaman kesilir??
Canım ben banti hiç kullanmadım dr. Vermedi transferden sonra da vermedi .merhaba arkadaşlar. ben de bugün transfer oldum. Yalnız aklıma takılan bir şey var. Hemşire climera bant ve cleaxane iğneye devam dedi. Daha önce bir defa transfer yaşamıştım ancak sanki bantı transferden sonra bırakmıştım. Siz kullanıyor musunuz bant?
Ben ilk gebeliğimde kullandm devam ediyorsun cnm bi problem yokmerhaba arkadaşlar. ben de bugün transfer oldum. Yalnız aklıma takılan bir şey var. Hemşire climera bant ve cleaxane iğneye devam dedi. Daha önce bir defa transfer yaşamıştım ancak sanki bantı transferden sonra bırakmıştım. Siz kullanıyor musunuz bant?
Transfer ve test tarihini yaz canm seni listeye ekliyimBenim de transferim dün oldu kizlar. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Transfer ve test tarihini yaz canim seni listeye ekliyimmerhaba arkadaşlar. ben de bugün transfer oldum. Yalnız aklıma takılan bir şey var. Hemşire climera bant ve cleaxane iğneye devam dedi. Daha önce bir defa transfer yaşamıştım ancak sanki bantı transferden sonra bırakmıştım. Siz kullanıyor musunuz bant?
Gozun aydin canm insallah yukselir sen stres yapma hersey olacagina varir Allah buyukturKızlar beta 36.71 cıktı. Nolur yükselsin hamile olıyım dua edin nolur
Test gununude yaz canimMerhaba kızlar bende 16 ocakta transfer oldum . Transfer günü sayılıyorsa bugün 5. günüm.
2.gün kahverengi 2 damla kan geldi . 4.gün de adet olacakmışım gibi sürekli sanci bugünde arada bir sancim oldu . Ilk tüp bebek deneyimim Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?