Sagol canim insallah hayirlisiyla sagliklisiyla senin devammi ikizler ne yapiyorAyy kuzum gördüm çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim tamamını erdirir hayırlısıyla sağlığıyla bebeklerimizin kucağımıza alırız çok çok sevindim
Herseyin basi dua ve sabirdir. Namazini kil kuranini oku tesbihini cek dua et Rabbime. Elimizden baska birsey gelmez. Diyelim pozitif sonuc aldin bu gunlerini harap ettigine uzulursun. Sakin ol .sen bi taraflarini yirtsanda verici Rabbimdir. Surekli bol bol dua et4.gün emriyosu yaşım 29 olduğundan ve ilk olduğundan 1 tane transfer edildi. ne biliyim çok heycanlıyım korkuyorum da. çünkü normalde yumurtlarım oluşmuyodu ilk defa busefer 6 yumurta elde ettik 1 tanesi çok iyi kalitede diğerleri alt kalitedeydi. diğerleri 5.günde gitmş. transfer edilenin kalitesi bi tık daha iyiydi dediler ama ne bliyim bugün çok üzüldüm. ümitsizlik etmek istemiyorum ama kendimi dinlemekten kafayı yicem sanırım
2 hafta sonra kontrol var bekliyoruzSagol canim insallah hayirlisiyla sagliklisiyla senin devammi ikizler ne yapiyor
Ayyyy çok sevindim canımmmmm gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhKizlar cok sukur testim pozitif.
Aminn tatlim aminnAyyyy çok sevindim canımmmmm gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
Allah razi olsun canim benimm. Insallah hayirlisi olur. Senin ilk 12. Gun tahlilin kacti ikiz oldugunu kontroldemi anladiniz canm2 hafta sonra kontrol var bekliyoruzvallahi az önce ezan okundu dua ettim senin icinde kendim içinde
Benim 8.gun kanamam oldu Dr tahlil yaptır dedi 283 çıktı 11.gun tekrar yaptırdım 875 çıktı 6.haftada 2 kese göründü 8.haftada kalp atışlarını gördük 5.gun embriyosuAllah razi olsun canim benimm. Insallah hayirlisi olur. Senin ilk 12. Gun tahlilin kacti ikiz oldugunu kontroldemi anladiniz canm
Bende 8.gun yapmistim idrar testini 9.gun kahverengi leke geldi aksama kalmadan kesildi kendiliginden sukur. 12.gunde 969.8 cikti belki ikizdir bakalim muayneye bende 2 hafta sonra gidicem nasipseBenim 8.gun kanamam oldu Dr tahlil yaptır dedi 283 çıktı 11.gun tekrar yaptırdım 875 çıktı 6.haftada 2 kese göründü 8.haftada kalp atışlarını gördük 5.gun embriyosu
Canım doktor bana 8 Ocakta test yaptır dedi bugün 5.i günüm daha
Pardon canim baska arkadasi etiketlicektim :) seni etiketlemisimCanım doktor bana 8 Ocakta test yaptır dedi bugün 5.i günüm daha
Olmazmi bi tanem yarın tatil bide özel yerler açık olurmu
O zaman bugun veya pazartesi ver canim. Bugun 11.gunun dimi. Belki acik olmayabilir yani benim pek bi bilgim yokOlmazmi bi tanem yarın tatil bide özel yerler açık olurmu
Pazartesi 10 gün test günü dedi doktor pazartesi de yılbaşı tatili ya ondan diyorum ama ben bi yer bulurum.artik dayanamiyom yetti gariiiiiO zaman bugun veya pazartesi ver canim. Bugun 11.gunun dimi. Belki acik olmayabilir yani benim pek bi bilgim yok
O zaman saliyi beklemelisin canim. Sabirsiz davranma olmaz sabirli ol gunler cok cabuk geciyorPazartesi 10 gün test günü dedi doktor pazartesi de yılbaşı tatili ya ondan diyorum ama ben bi yer bulurum.artik dayanamiyom yetti gariiiii
Hic idrar testi yapmadin dimi. Kacinci gun embriyosuydiEdin diyo ki salı yapalım bende dayanamıyorum yarın olsun diye bakalım yarın açık yer bulursak batıracağım kalbim güm güm güm güm atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?