Tamam canm hayirlisi olsun insallah yaziyrm senide listeyeİyi akşamlar @Mucizeolsakeske benimde 27 Aralık transfer 4 Ocak test tarihim
Merhaba. Bende 27 aralık transfer oldum ama 8 ocak test tarihi dediler. Sizin neden bu kadar erken acaba ? Benim dondurulmuş embriyo. Sizin taze transfer mi acabaİyi akşamlar @Mucizeolsakeske benimde 27 Aralık transfer 4 Ocak test tarihim
Sizide listeye aliyorum canim hadi insallah guzel haberlerle gelinMerhana
Merhaba. Bende 27 aralık transfer oldum ama 8 ocak test tarihi dediler. Sizin neden bu kadar erken acaba ? Benim dondurulmuş embriyo. Sizin taze transfer mi acaba
Sizide listeye aliyorum canim hadi insallah guzel haberlerle gelin
Evet taze transfer 5.gun embriyosu banada erken geliyor bende anlamadım inaninMerhana
Merhaba. Bende 27 aralık transfer oldum ama 8 ocak test tarihi dediler. Sizin neden bu kadar erken acaba ? Benim dondurulmuş embriyo. Sizin taze transfer mi acaba
Bende cuma günü yapayım diyorum. 9.günü oluyor. Az da olsa bi değer çıkar diye düşünüyorumEvet taze transfer 5.gun embriyosu banada erken geliyor bende anlamadım inanin
Ben hiç yapmadım Pers günü direk hastaneye gidecegim kandan bakılsın bakalım ne cikacakBende cuma günü yapayım diyorum. 9.günü oluyor. Az da olsa bi değer çıkar diye düşünüyorum
Hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Bende belirti ve his namına birsey yok. Hayır olsun bakalımBen hiç yapmadım Pers günü direk hastaneye gidecegim kandan bakılsın bakalım ne cikacak
Bendede hala yok:)Hadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Bende belirti ve his namına birsey yok. Hayır olsun bakalım
Amin inşallah benim kasiklarim agriyor oda iyi belirtimi kötü mü bilemedimHadi inşallah güzel haberler veririz birbirimize. Bende belirti ve his namına birsey yok. Hayır olsun bakalım
Inşallah sizdeki sessizlik gibi sonuçların bizm sessizlikte
Aminnnn cani benimInşallah sizdeki sessizlik gibi sonuçların bizm sessizlikte
Insallah hayirli haberlerle donersin canmKızlar test gunum yarın çok korkuyorum dua edin lütfen
Yarın buraya güzel bir değer yazmayı ne kadar istiyorum hepiniz biliyorsunuzInsallah hayirli haberlerle donersin canm
Insallah canm benm insallah . Hic idrar testi yaptirdinmiYarın buraya güzel bir değer yazmayı ne kadar istiyorum hepiniz biliyorsunuz
Hayır hiç yapmadım 5.gun embriyosu 7.gunumInsallah canm benm insallah . Hic idrar testi yaptirdinmi
Anladim canim doktormu dedi 8.gun yaptir diye ben 8.gun yaptigimda ogrenmistim idrar testiyle. Sonra kan vermeye gitmedim 12.gun gitmistimHayır hiç yapmadım 5.gun embriyosu 7.gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?