Devlet acil sanmiyorum ama bi sansini dene canim. Yani bizim okmeydani devletin acil bolumunde keyfi veremiyorsun kan. Onlara gore bu keyfi tatlimBende yarın devlette acilde vermeyi planlıyorum yaparlar testi dimi kızlar
Daha önce vetmiştim canım hemde kimyasal gebelik diye 5 kere falan verdim en az sifirlanana kadar deger bakalım inşallah yarın ola hayrolaDevlet acil sanmiyorum ama bi sansini dene canim. Yani bizim okmeydani devletin acil bolumunde keyfi veremiyorsun kan. Onlara gore bu keyfi tatlim
O cok ayri bisey tatlim.bende senin gibi dusuklerimde gitmistim sanmistim ki her zaman gidebiliyorum. Ama oyle degilmis tabiki. Yarin 12.gunun mu . Insallah alirlar sansini dene bakalim bizede haber vermeyi unutmaDaha önce vetmiştim canım hemde kimyasal gebelik diye 5 kere falan verdim en az sifirlanana kadar deger bakalım inşallah yarın ola hayrola
11. Canım. Ama ilk gittiğimde kimyasal olduğunu bende onlarda bilmiyordu.Yapmazlarsa başka yerde yaptırirm yada salı günü yaptırırım kapaloysada heryer malum tatil laboratuarlar çalışmıyo olabilir : (O cok ayri bisey tatlim.bende senin gibi dusuklerimde gitmistim sanmistim ki her zaman gidebiliyorum. Ama oyle degilmis tabiki. Yarin 12.gunun mu . Insallah alirlar sansini dene bakalim bizede haber vermeyi unutma
Evet canim aynen. Hayirlsii olsun pozitif olsnda sonu11. Canım. Ama ilk gittiğimde kimyasal olduğunu bende onlarda bilmiyordu.Yapmazlarsa başka yerde yaptırirm yada salı günü yaptırırım kapaloysada heryer malum tatil laboratuarlar çalışmıyo olabilir : (
Acil e veriliyor mu ne deyip sıra alacaksın ki benim bi arka sokağın da devlet varBende yarın devlette acilde vermeyi planlıyorum yaparlar testi dimi kızlar
Bugun 9. Gun oluyormus cnm idrarda altinci gunden beri silik ikiyor ama kasiklarim agriyor korkoyorum yarin 10 gun doktorum 10. Gun test dedi 1 ocak yani eşim de erken gebelik testi almaya nöbetçi eczaneye gitti ama yok mus yarına kaldi
Silik cikan testi yollarmisin canim resminiBugun 9. Gun oluyormus cnm idrarda altinci gunden beri silik ikiyor ama kasiklarim agriyor korkoyorum yarin 10 gun doktorum 10. Gun test dedi 1 ocak yani eşim de erken gebelik testi almaya nöbetçi eczaneye gitti ama yok mus yarına kaldi
Aminn canim . Hayirlsii olsun insallah. Az kalmis test gunune .Kızlar benim de transfer 27 aralık çift embriyo test günü 5 ocak. Beni de listeye alın . İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz @Mucizeolsakeske
Cnn zeytinburnunda sante plus var oraya geldim yeğen orda bugün nöbetiymiş yarim saate haber veririm kan verdimSilik cikan testi yollarmisin canim resmini
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. Heyecanlanipda buraya yazmayi unutma sakinCnn zeytinburnunda sante plus var oraya geldim yeğen orda bugün nöbetiymiş yarim saate haber veririm kan verdim
Yazacağım cnn inşallah hayırlısı olsunHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz. Heyecanlanipda buraya yazmayi unutma sakin
Ben bile heyecan yaptım seni hic düşünemiyorm canm. Umarım beklediğin şeye kavuşursunYazacağım cnn inşallah hayırlısı olsun
2.88 kızlarBen bile heyecan yaptım seni hic düşünemiyorm canm. Umarım beklediğin şeye kavuşursun
Uzulme canim iki gun sonra tekrarlicakmisin bi daha doktorun bisey dedimi2.88 kızlar
Gerek yok fazla yükselmez dedi ama anlamadığım idrarda kaç gündür çıkıyorken kanda çıkmaması yıktı beni açıkçası doktor bu adetinde donmus bir tane embriyo var onu kullanalım yeniden ilaç başlamak için bir ay geçmesi lazimmisUzulme canim iki gun sonra tekrarlicakmisin bi daha doktorun bisey dedimi
Olsun canim uzulme en azindan ikincisini deneme sansin var . Allah buyuktur. Bir daha da idrar testi yapma o zaman bak hayal kirikligi yasamak daha kotuGerek yok fazla yükselmez dedi ama anlamadığım idrarda kaç gündür çıkıyorken kanda çıkmaması yıktı beni açıkçası doktor bu adetinde donmus bir tane embriyo var onu kullanalım yeniden ilaç başlamak için bir ay geçmesi lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?