Canim cok teşekkur ederim :) hayirlisi beklemedeyiz artik heyecanlaCnm bnde hep ama hepppp belirtileri olan varmı diye yazılanları okudum durdum,
Benim belirtilerim
Kasık agrısı
Bel agrısı adet agrısı ile tam aynı
Ara ara gögüs sızlaması
Vajinada yogun ayakta durunca dışa baskı
Hayırlısı olsun cnm..
Kizlar bugun tam adt gunumdu gun boyunca az kasik agrim vardi.simdi sanki adet olacagim cogaldi agrimCnm bnde hep ama hepppp belirtileri olan varmı diye yazılanları okudum durdum,
Benim belirtilerim
Kasık agrısı
Bel agrısı adet agrısı ile tam aynı
Ara ara gögüs sızlaması
Vajinada yogun ayakta durunca dışa baskı
Hayırlısı olsun cnm..
Dünkü sonuçum 11 gün bugün kan günümdü değerim düşük çıktı 26.49 ve akşam üstü adet olacak gibi ağrılarım başladı bu durumda hiç olan yok mu moralim bozuldu inşallah bebeğim bana tutunur
Gebelik testi bugünde test günümdü iki gün sonra yine yapcam kimsayal gebelik olabilirmişçok üzüldümGebelik testi mi
Ovülasyon mu
12.günden önce yapmayın dediler bana
Şaşırtabilir cünkü
Silik var bunda hayalet çizgi
Gebelik testi bugünde test günümdü iki gün sonra yine yapcam kimsayal gebelik olabilirmişçok üzüldüm
Amin canımm sabahtan yer yer geziyorum belki bişey bulurum diye bazılarının yükselmiş ama genelde hep kimsayal ile sonuçlanmış üzülmemeye çalışıyorum ama insanın elinde değilİnşallah gerçekten hamilesindir cnm
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin canımm sabahtan yer yer geziyorum belki bişey bulurum diye bazılarının yükselmiş ama genelde hep kimsayal ile sonuçlanmış üzülmemeye çalışıyorum ama insanın elinde değil
Cnmmm aynısı bndede öyle olduu dün adet günümdü hiççç stresss yapma adet gününde agrılar çogalırmış ama adet olunmazmış hadiiiii gelsinnn güselll haberler...Kizlar bugun tam adt gunumdu gun boyunca az kasik agrim vardi.simdi sanki adet olacagim cogaldi agrim
İğne yerine crinone jel de kullanabilirsin aslında tabi dr una danışmanı tavsiye ederim o da oldukça etkiliKızlar Progesteron iğne ve fitili kullanan var mı aranızda, ne kadar zaman kullanmayı önerdi doktorunuz? (kullanan var ise)
Ben yumurta toplamadan beri kullanıyorum yaklaşık 10 gündür, çalışanlar için biraz sıkıntılı olabiliyor İğne olayı , acaba iğne yerine İlaçla devam edenlerimiz var mı :)) Allahım bize yardım etsin, çabalarımızı boşa çıkarmasın
Kullanıyorum :) tesekkur ederimİğne yerine crinone jel de kullanabilirsin aslında tabi dr una danışmanı tavsiye ederim o da oldukça etkili
Haydi inşallahKızlar birazdan idrar testi yapıyorum bir hafta oldu yazarım 10 dakikaya
Insallah cnm ya uyudum biraz gecmis agrim cok korktumCnmmm aynısı bndede öyle olduu dün adet günümdü hiççç stresss yapma adet gününde agrılar çogalırmış ama adet olunmazmış hadiiiii gelsinnn güselll haberler...
Kızlar nasıl fotoğraf ekleyeceğim yardımHaydi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?