Kızlar Progesteron iğne ve fitili kullanan var mı aranızda, ne kadar zaman kullanmayı önerdi doktorunuz? (kullanan var ise)
Ben yumurta toplamadan beri kullanıyorum yaklaşık 10 gündür, çalışanlar için biraz sıkıntılı olabiliyor İğne olayı , acaba iğne yerine İlaçla devam edenlerimiz var mı :)) Allahım bize yardım etsin, çabalarımızı boşa çıkarmasın
Dosya yükle alttannnnKızlar nasıl fotoğraf ekleyeceğim yardım
Resim büyük diyorDosya yükle alttannnn
Hemen canımın içiYan çevir
Kırpmadan yada
Kalpten gideceğim
Kızlar darısı isteyen herkesin başına çok uğraştım ama bu sefer yaptığım herşeyi anlatacağım tavsiyemdir daha önce yapmadım bunda yaptıklarımı inşallah işinize yarar
Hayırlı olsun canim
Bekliyoruz[/QUOT
Hergün bir veya 2 dilim ananas yedim (Kıbrıs taki embriyologlar tavsiyesi)ve 4 lü kutu kayısılı activia kabız olmamaya çalıştım.3. Günden sonra hep gezdim çok değil tabi ama hergün dışardaydım ve çay kahve içmedim 6 yıl önce bir kızım olmuştu(tüp bebek)aynılarını yapmıştım ama bundan öncekilerine yapmadım ve ilaçları aynı saatte aldım (bir iki saat erken geç farketmez)
Hergün bir veya 2 dilim ananas yedim (Kıbrıs taki embriyologlar tavsiyesi)ve 4 lü kutu kayısılı activia kabız olmamaya çalıştım.3. Günden sonra hep gezdim çok değil tabi ama hergün dışardaydım ve çay kahve içmedim 6 yıl önce bir kızım olmuştu(tüp bebek)aynılarını yapmıştım ama bundan öncekilerine yapmadım ve ilaçları aynı saatte aldım (bir iki saat erken geç farketmez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?