3. Denemem canımİlk deneme miydi cnm ?
Evet fazlası zarar ama iki bardak açık çay içtiğim oldu ama açık olmasına özen gösterdimAnanas faydalı sanırım
Kahve içmiyorum
Ama çay içiyorum
Zararlı mı ki ?
Evet fazlası zarar ama iki bardak açık çay içtiğim oldu ama açık olmasına özen gösterdim
Tekrar tebrik ederim seniBir
3. Denemem canım
Kızlar bir şey diyeceğim.Dondurulmuşlara şans çok daha fazla hala yapmayan merkezler var.Eğer yapmazlarsa siz deyin doktorunuza
Hayırlı olsun cnm peki belirtilerin nelerdiDondurulmuş benim
Hayırlı olsun cnm peki belirtilerin nelerdi
İnşallah tutmuş sımsıkı annesineDondurulmuş benim
Hayirli oDaha dün transfer oldu
Hiçbir belirti yok henüz
Hayirli olsun.benimde 6. Gunum yarin 5. Gun embriyosu inanilmaz kasik agrilarim var uyutmuyor tutanlarin boyle mi oldu acaba yazarmisiniz.2.denemem 1.de boyke olmamistimdaHayırlı olsun cnm peki belirtilerin nelerdi
Hayirli o
Hayirli olsun.benimde 6. Gunum yarin 5. Gun embriyosu inanilmaz kasik agrilarim var uyutmuyor tutanlarin boyle mi oldu acaba yazarmisiniz.2.denemem 1.de boyke olmamistimda
İnşallah tutmuş sımsıkı annesine
Göğüslerim şişti (gerçi progesteron zaten şişiriyor)tuvalete çişe çok çıkıyordum 3 gündür sabaha doğru normalde hiç uyanmam o saatlerde(5 6 gibi)bir de su gibi akıntı 2 gündür geliyor kızımda da olmuştu böyleHayırlı olsun cnm peki belirtilerin nelerdi
Kabız olmamaya çalış canım ilk 3 gün yorma kendini ayrıca devit 3 muhakkak alın çok etkisi varİlk denemem
Daha ilk günüm
Hiçbir belirti yok
Kabız olmamaya çalış canım ilk 3 gün yorma kendini ayrıca devit 3 muhakkak alın çok etkisi var
Evet D vitamini damla şeklinde aslında transferden 1 ay önce kullanılsa daha iyi ama sonrasında da olur.çok faydasının olduğunu söylemişti doktorumuzD vitamini mi cnm ?
Evet D vitamini damla şeklinde aslında transferden 1 ay önce kullanılsa daha iyi ama sonrasında da olur.çok faydasının olduğunu söylemişti doktorumuz
Eczaneden al kullan hiçbir zararı Yok hatta ingilterede kıbrosta tüp bebek tedavisinde olsun olmasın spontan gebelikte de veriyorlar bebeğin sağlıklı gelişimi içinBana vermedi
Eczaneden al kullan hiçbir zararı Yok hatta ingilterede kıbrosta tüp bebek tedavisinde olsun olmasın spontan gebelikte de veriyorlar bebeğin sağlıklı gelişimi için
Hayirli olsun allah tamamima erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?