- 15 Ağustos 2017
- 472
- 713
- 23
Geçen kış kullanmıştım
D vitamini
Bu doktorum B12 verdi
2 kutu yedim
Allah razı olsunHayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin
Ben de kaldırmıştım hemde baya uzun bişey Olmaz bak ben silikte olsa gördümKizlar bugun transferde 5.gunum
4 5 kiloluk bi tencere kaldirdim sizce sorun olur mu?
Test ne zaman yapcan kandaBen de kaldırmıştım hemde baya uzun bişey Olmaz bak ben silikte olsa gördüm
Hayirli olsun canim. kacinci gun embriyosu kacinci gun yaptin testini
3. Gün emnriyosu ve dondurulmuşlara 8. Gün yaptım çok teşekkür ediyorumHayirli olsun canim. kacinci gun embriyosu kacinci gun yaptin testini
Bugün yapmayı düşünüyordum bilmiyorum hastane çok uzak otobüsle gidersem giderim diye düşünüyorum zor olmazsa gider yaparım sizi de habersiz bırakmamTest ne zaman yapcan kanda
gercekten mi ay uzuldum biraz dr.uma mesaj attim rahat ol bir sey olmaz dediBen de kaldırmıştım hemde baya uzun bişey Olmaz bak ben silikte olsa gördüm
Çok sağol darısı isteyen herkesin başına ben süt tenceresi kaldırmıştım baya ama ayrıca taşımıştım 20 dakika boyuncagercekten mi ay uzuldum biraz dr.uma mesaj attim rahat ol bir sey olmaz dedi
Insallah olmaz Allah.a siginiyorum
Seninde hayirli olsun canim insallah katlanarak artar degerin
Sen ne kaldirmistin? Kacinci gunde?
ah nasil cesaret ettin? Ben farketmeden kaldirdim. Kac kiloydu? Ben tarttim kaplara koyup 4.5 kiloymusÇok sağol darısı isteyen herkesin başına ben süt tenceresi kaldırmıştım baya ama ayrıca taşımıştım 20 dakika boyunca
Ya dördüncü ya da beşinci gündü valla taşıdığım süt 4 kiloydu am tencerem de bir kilo evdeki biraz beni düşündürmüştü sadece evim şehirden çok uzak o yüzden birşey görsem hemen alıyorumah nasil cesaret ettin? Ben farketmeden kaldirdim. Kac kiloydu? Ben tarttim kaplara koyup 4.5 kiloymus
Cnm senin bgn kaçıncı günün?Test ne zaman yapcan kanda
anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun en azindan sen pozitifi gormussun. Ne zaman kan testi vereceksin?Ya dördüncü ya da beşinci gündü valla taşıdığım süt 4 kiloydu am tencerem de bir kilo evdeki biraz beni düşündürmüştü sadece evim şehirden çok uzak o yüzden birşey görsem hemen alıyorum
Transferle birlikte 9.gun cnm seninCnm senin bgn kaçıncı günün?
Cnmm bnm bgn 13Transferle birlikte 9.gun cnm senin
Güzel haberler bekliyoruzCnmm bnm bgn 13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?