- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 34
3. Gün emnriyosu ve dondurulmuşlara 8. Gün yaptım çok teşekkür ediyorum
Yani testte çıkmaz mı diyorsunuz
Yani testte çıkmaz mı diyorsunuz
CümlemizdenAllah razı olsun
Hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsinEczaneden al kullan hiçbir zararı Yok hatta ingilterede kıbrosta tüp bebek tedavisinde olsun olmasın spontan gebelikte de veriyorlar bebeğin sağlıklı gelişimi için
Canm hayirli olsun bende 3 denemeyi yaptim 5 ci gun beklemedeyim hic belirtim yok sende ne gibi belirtiler olduEvettt cnmm dün erken gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı testte, Aminnnn cnmmm Rabbimmm her istiyen diliyene versin saglıkla benim bu 3.denememdi..
Canlarım değerim 46 hamileyim Kızlar tüm dualarım sizinleCanım silimo nickli arkadaşımızın çıktı inşallah kanda da değerini yüksek görürüz bugün
Net bişey denilmez erken bi gün çünkü ben açıkcası erken yapmaya korkuyorum cesaretin varsa yap sen canım
Canımın içi ben 6.günde kan verdim utandım söylemeye.8. Günü ise idrar tahlili öğlen gibi kan verdim 46 çıktı inşallah yükselir
Canim benim teste bakarmisinCanımın içi ben 6.günde kan verdim utandım söylemeye.8. Günü ise idrar tahlili öğlen gibi kan verdim 46 çıktı inşallah yükselir
Canım testin nerde(6 yıldır kk ya girmiyordum unutmuşum)Canim benim teste bakarmisin
Canım testin nerde(6 yıldır kk ya girmiyordum unutmuşum)
Evet cnm bence var kaçıncı gün emriyosuyduEki Görüntüle 2104172 kizlar 6.gunun sizce varmi resimde pek degil ama ciplak gozle daha koyu
Canımın içi ben 6.günde kan verdim utandım söylemeye.8. Günü ise idrar tahlili öğlen gibi kan verdim 46 çıktı inşallah yükselir
5. Gun canim belirti cok olunca test yapiym dedim ciplak gozle daha net kameram kotuEvet cnm bence var kaçıncı gün emriyosuydu
Allah tamamına erdirsin ınsallah sizin adınıza çok sevindim5. Gun canim belirti cok olunca test yapiym dedim ciplak gozle daha net kameram kotu
Ne gibi belirtileriniz vardi5. Gun canim belirti cok olunca test yapiym dedim ciplak gozle daha net kameram kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?