TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Cok tesekkur ederim cnm bu arada test koyulasti daha belirgin.kasik agrisi sagli sollu bacak agrisi goguste agri yanma sizin kacinci gun?
Benim üçüncü gun emriyosu transfer günü hariç 5 bugün. Beşinci gun emriyosu olunca daha çabuk çıkıyormuş öyle dediler bilmiyorum

Sonucum negatif kızlar...
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sonucum negatif kızlar...
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aylin canım çok üzüldüm kaçıncı denemendi?biraz dinlenip tekrardan başlarsın benim gibi.3 ay önce negatif aldım ilk 3 gün üzüldüm sonra toparlandım.Uğraşa uğraşa olacak inşallah İnan ben oldumsa herkes olur benimki o kadar zordu ki

Canm hayirli olsun bende 3 denemeyi yaptim 5 ci gun beklemedeyim hic belirtim yok sende ne gibi belirtiler oldu
Teşekkürler cnmm rabbimmm her istiyen diliyene tez vakitte versin, cnm ilk günler pek belirti olmuo, bendeki belirtiler...

Kuru vajina hiç akıntım yoktu kupkuru (diger negatiflerimde hep akıntım olmuştu)
Gögüste böyle kıyafet giyince hafif hassasiyet yatakta sag sol olunca hafif hassasiyet
Kasık batma sagda hafif hafif
(Negatiflerimde çok yogun bacak agrım oluodu bunda olmadı)
Ayakta uzun durumca bel sırt agrısı
Vajinam kopucak gibi dışa baskı aynı adetteki gbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…