Cok tesekkur ederim cnm bu arada test koyulasti daha belirgin.kasik agrisi sagli sollu bacak agrisi goguste agri yanma sizin kacinci gun?Ne gibi belirtileriniz vardi
Benim üçüncü gun emriyosu transfer günü hariç 5 bugün. Beşinci gun emriyosu olunca daha çabuk çıkıyormuş öyle dediler bilmiyorumCok tesekkur ederim cnm bu arada test koyulasti daha belirgin.kasik agrisi sagli sollu bacak agrisi goguste agri yanma sizin kacinci gun?
Cok tesekkur ederim cnm bu arada test koyulasti daha belirgin.kasik agrisi sagli sollu bacak agrisi goguste agri yanma sizin kacinci gun?
Hayirlisi olsun insallah cnm insallah pozitifi gorursun sende hepimizBenim üçüncü gun emriyosu transfer günü hariç 5 bugün. Beşinci gun emriyosu olunca daha çabuk çıkıyormuş öyle dediler bilmiyorum
Amin cnm insallahHayirlisi olsun insallah cnm insallah pozitifi gorursun sende hepimiz
Canım tebrik ederim çok ama çok sevindimEki Görüntüle 2104172 kizlar 6.gunun sizce varmi resimde pek degil ama ciplak gozle daha koyu
Evet var canımEki Görüntüle 2104172 kizlar 6.gunun sizce varmi resimde pek degil ama ciplak gozle daha koyu
Yani erken gebelik testi cnm.tesekkur ederim kani da versem tamam olacak insallahVar canım predictor mu?gözün aydın
Insallah tam cekemedim normalde daha belirginEvet var canım
Hadi gozun aydin cnmCanlarım değerim 46 hamileyim Kızlar tüm dualarım sizinle
Yaaa üzüldüm canım benim de negatif çıktı ama doktor ilaçlara devam edelim geç tutunma olabilir dediSonucum negatif kızlar...
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hayirlisi olsun cnm uzulme devam et aallah buyukturSonucum negatif kızlar...
Üzüldüm canm pes etme ınsallah yine yaparsinSonucum negatif kızlar...
Canım pes etme rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah kendini topla yeniden başlaSonucum negatif kızlar...
Aylin canım çok üzüldüm kaçıncı denemendi?biraz dinlenip tekrardan başlarsın benim gibi.3 ay önce negatif aldım ilk 3 gün üzüldüm sonra toparlandım.Uğraşa uğraşa olacak inşallah İnan ben oldumsa herkes olur benimki o kadar zordu kiSonucum negatif kızlar...
Teşekkürler cnmm rabbimmm her istiyen diliyene tez vakitte versin, cnm ilk günler pek belirti olmuo, bendeki belirtiler...Canm hayirli olsun bende 3 denemeyi yaptim 5 ci gun beklemedeyim hic belirtim yok sende ne gibi belirtiler oldu
Hayırlı ugurlu olsun cnmCanımın içi ben 6.günde kan verdim utandım söylemeye.8. Günü ise idrar tahlili öğlen gibi kan verdim 46 çıktı inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?