Hayırlı olsun varEki Görüntüle 2104172 kizlar 6.gunun sizce varmi resimde pek degil ama ciplak gozle daha koyu
Üçüncü gün emriyosumuyduKizlar sanirim artik daha net
Evet net gözüküyor hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinKizlar sanirim artik daha net
Transfer günü sayılmıyor tatlım 9.gün oluyor önemli olan değerin yükselmesi hayırlı olsunKizlar ghnaydin yarin test gunumdu ama ben test yaptim sonuc 31.8 cikti.bugun transfer gunuyle 10.gunum sonuc az cikmis dimi
Canim cok tesekkurlerEvet net gözüküyor hayırlı olsun rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
6. Gun yaptim cnmKaçıncı gün yaptınız idrar testini transfer günü hariç
5. Gun embriyosuÜçüncü gün emriyosumuydu
Aynı gün transfer olmuşuz yaşımız da aynı sanırım sizin ilk mi5. Gun embriyosu
Erken gebelik testi yaptim ondan alip yapsaniz cikar.ucuzlardan aldim onda cikmamisti bu yuzde 99 cikiyorBugün yedinci gün benim de beşinci gün embriyosu cumartesiye kadar dayanamayacağım meraktan
Gecen persembe oldum ben 2. Denemem digerinde hic belirtim biseyim yoktu.hep test yapmistim cikmiyodu olmamisti zatenAynı gün transfer olmuşuz yaşımız da aynı sanırım sizin ilk mi
Bu arada sizin kacinci denemeGecen persembe oldum ben 2. Denemem digerinde hic belirtim biseyim yoktu.hep test yapmistim cikmiyodu olmamisti zaten
O nasıl bir test nerede satılıyorErken gebelik testi yaptim ondan alip yapsaniz cikar.ucuzlardan aldim onda cikmamisti bu yuzde 99 cikiyor
Cnm erken gebelik diyorsun veriyorlar 28 tlO nasıl bir test nerede satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?