Masallah allah bagislasin insallah kardescik gelirBenim dördüncü denemem pek belirti yok üçüncü denemeden bir çocuğum var dört buçuk yaşında inşallah bir kardeşi olur çok istiyor çünkü
Insallah olur allah hayirlisini versinOn iki yıllık evliyim evlendiğimden beri uğraşıyorum yedi sene sonra kavuştum bebeğime bu bana yeter şükür diyordum ama öte olmuyormuş kardeş diye tutturdu kim aklına soktu bilmem benim hiç kardeşim olmayacak mı diyor durup durup oyun arkadaşı arıyor biraz da çok kötü durumdayım inşallah duası kabul olur
Attim cnm ciplak gozle daha net 6. Gun bu gun resimi net cekemesim olmuyo
Valla cnm bilmiyorum.catlatma ignesini cok cok onceden vuruldum ben.yum toplamadan sonra 2 ay bekledim benMerhaba testte pozitif çıkarsa 7.gün kesin midir acaba
14 gün önceki Çarlatma iğnesinin etkisi olur mu ?
Bide 5. Gun benimki bizim erken cikiyorValla cnm bilmiyorum.catlatma ignesini cok cok onceden vuruldum ben.yum toplamadan sonra 2 ay bekledim ben
Valla cnm bilmiyorum.catlatma ignesini cok cok onceden vuruldum ben.yum toplamadan sonra 2 ay bekledim ben
Hayırlı olsun cnmKizlar ghnaydin yarin test gunumdu ama ben test yaptim sonuc 31.8 cikti.bugun transfer gunuyle 10.gunum sonuc az cikmis dimi
Cnm sanada hayirli olsunHayırlı olsun cnm
Kani vermedim ctesi verecegim tam gununde olsun dedimAnladım teşekkür değerim
Kan testi yaptırdınız mı ?
taze transfer olanlar 7. Veya 8. Gün pozitif gördüyseniz kan da da pozitif çıktı mı ?
Teşekkürler cnm bakalım yarın kan testi tekrarlicam rabbimin eliyle işallah yükselmiştirCnm sanada hayirli olsun
Kaçıncı gün embriyosuKızlar benimde test günüm cumartesi.Vakit geçmiyor ya.Aslında bugun 8.günüm.test yapabikirim ama yapmıycam.Negatifi görürüm diye çok korkuyorm.İlk denemem
5.canımKaçıncı gün embriyosu
Evet kanda 8. Gün pozitif çıktı bende ve bir iki arkadaştaAnladım teşekkür değerim
Kan testi yaptırdınız mı ?
taze transfer olanlar 7. Veya 8. Gün pozitif gördüyseniz kan da da pozitif çıktı mı ?
belirtiniz var mi?5.canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?