Canım seni çok merak ediyorum muhakkak haberdar et biziTeşekkürler cnm bakalım yarın kan testi tekrarlicam rabbimin eliyle işallah yükselmiştir
canim yanilmiyorsam sen kan vermistin? 2 gun sonra tekrar verdin mi?Evet kanda 8. Gün pozitif çıktı bende ve bir iki arkadaşta
Ok haberdar etcem yarın siziCanım seni çok merak ediyorum muhakkak haberdar et bizi
Evet kanda 8. Gün pozitif çıktı bende ve bir iki arkadaşta
Canım dün test yaptım 46 çıktı 8. Gün sonucu bu değercanim yanilmiyorsam sen kan vermistin? 2 gun sonra tekrar verdin mi?
anladim yarin verecek misin tekrar? Insallah katlanarak artar degerin.Canım dün test yaptım 46 çıktı 8. Gün sonucu bu değer
Artık Pazartesi veririm canım amin Allah razı olsun hepimizin artar inşalalhanladim yarin verecek misin tekrar? Insallah katlanarak artar degerin.
Artık Pazartesi veririm canım amin Allah razı olsun hepimizin artar inşalalh
Göğüslerim hafif ağrıyor ama progestandan olduğunu düşünüyorum.çok nadir kasık ağrısı.okadar.pek bir belirtim yok malesefbelirtiniz var mi?
o korku ben de de var yaa , Allah yardimcimiz olsun.... belirtiler vs var mi? Allah hayirlisini nasp etsin. CanimKızlar benimde test günüm cumartesi.Vakit geçmiyor ya.Aslında bugun 8.günüm.test yapabikirim ama yapmıycam.Negatifi görürüm diye çok korkuyorm.İlk denemem
Masallah canim rabbim tamamina erdirsin. Darisi bize insallah. Kacinci gun embriyosuydu?Transferin 10. Cu günü demin kan verdim 58 çıktı sizce değerin nasıl normal mi kızlar normalde iki gün daha beklemem gerekiyordu dayanamadım
Sağol canım inşallah 3. Gün embriyosu iki adet tiMasallah canim rabbim tamamina erdirsin. Darisi bize insallah. Kacinci gun embriyosuydu?
Degerin masallah gayette iyi katlanarak artsin insallah.Sağol canım inşallah 3. Gün embriyosu iki adet ti
Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsunDegerin masallah gayette iyi katlanarak artsin insallah.
Amin canim amin. Neler yaptin 10 gun boyunca peki?Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun
Ben 4 gun yattim canim ama sonrasinda dikkat ederek normal hayata döndüm esim 4 gun evdeydi ilgilendi sonrasi kalktim yemegimi kendimi yormada tum islerimi yaptim hatta misafir bile agirladimAmin canim amin. Neler yaptin 10 gun boyunca peki?
canım dokturuma ulaşmak o kadar zor ki pazaretsi yine kan veririm merkezi ararım ne yapmam erekiyorsa bir hafta yaparım sonrasında kese için gittiğimde görüşürüz detayları ama haberiniz olsun bu ilaçları kullanıyorum bırakmam gereken bir tanesi varsa uyarın beni ilaçlar;clexane,estrofem günde 4 adet(bundan emin değilim)progesteron,crinone jelCanım sen bilirsin ama pazartesi geç olmaz mı?
Hani iki günde bir kan verip değerlere bakıyolar ya ?
Doktorun bu konuda ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?