TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhaba kizlar benimde transferimin 3. Gunu hic bir belirti yok sizllerde bir belirti varmiydi

Evet kanda 8. Gün pozitif çıktı bende ve bir iki arkadaşta

Anladım teşekkür ederim
Kan testi vermeden önce idrar testinde belirgin 2. Çizgiyi görmüş müydünüz ?
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir deniyor taze transferde emin olamadım

Kızlar benimde test günüm cumartesi.Vakit geçmiyor ya.Aslında bugun 8.günüm.test yapabikirim ama yapmıycam.Negatifi görürüm diye çok korkuyorm.İlk denemem
o korku ben de de var yaa , Allah yardimcimiz olsun.... belirtiler vs var mi? Allah hayirlisini nasp etsin. Canim

Merhaba arkadaşlar benimde dün transferim yapıldı 10 Şubat test gunum ilk denememden bir kızım var 2 denemem de düşük bakalım bu 3. Deneme ben hep 5.gun test yaptım kandan hep 20+ çıkmıştı 2 denememde de predictor early almıştım silikte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm şu günler geçmek bilmiyor

Canım sen bilirsin ama pazartesi geç olmaz mı?
Hani iki günde bir kan verip değerlere bakıyolar ya ?
Doktorun bu konuda ne diyor
canım dokturuma ulaşmak o kadar zor ki pazaretsi yine kan veririm merkezi ararım ne yapmam erekiyorsa bir hafta yaparım sonrasında kese için gittiğimde görüşürüz detayları ama haberiniz olsun bu ilaçları kullanıyorum bırakmam gereken bir tanesi varsa uyarın beni ilaçlar;clexane,estrofem günde 4 adet(bundan emin değilim)progesteron,crinone jel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…