TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Merhabalar arkadaşlar pozitif veya negatif sonuç alanlar genelde test yaptırmadan önce adet tarihiniz geçmişmiydi yani normal düzene göre adetiniz gecikmismiydi benim dün adet tarihimdi o yüzden daha çok kaşık agrim oldu 9.günüm bugün iki tane 5.gün embriyosuydu

Bence test yaptir belli olmuştur. Ama anlamıyorum adet günü nasıl gecikiyor tedavi süresinde tedavi zaten adetliyken başlıyor ve 15.18 gunn sürüyor nasıl adet gününüz geçiyor anlamadım bunu

Önce değerim 26 Çıktı Bugun 17 çıktı doktor ilaçları Bırak deri negatif yani anlayacagın. Adetim geçti üzerinden normalde 28 Ocak'ta adet tarihimdi 30 Ocak'ta ilk kanımı verdim. Adet belirtiler oluyor ama olmuyorsun

Bence test yaptir belli olmuştur. Ama anlamıyorum adet günü nasıl gecikiyor tedavi süresinde tedavi zaten adetliyken başlıyor ve 15.18 gunn sürüyor nasıl adet gününüz geçiyor anlamadım bunu
Bir daha ki adet tedavi zamanın daki değil benim dondurulmuş embriyodu

Anladım cnm hayırlısı cumartesi vercem 11.gun oluyor normalde merkez pazartesi 13.güne verdi tahlili inşallah pozitif olursa merkezde de katlanan değeri görürüm tabi İnşallahhh pozitiftir

Arkadaşlar birşeyi merak ediyordum transfer olduktan sonra doktorunuz size tutup tutamayacağı hakkında bilgi verdimi emriyonun kalitesi iyi tutmaması için bbisebep yok vs.seyler soyledimi .benim doktorum birsey demedi hayırlısı olsun sadece dedi

Anladım cnm hayırlısı cumartesi vercem 11.gun oluyor normalde merkez pazartesi 13.güne verdi tahlili inşallah pozitif olursa merkezde de katlanan değeri görürüm tabi İnşallahhh pozitiftir
İlaç vermişlerse ilaçın etkisiyle zaten adet olamasın sadece belirtlerini yaşarsın inşallah hayırlısı olsun

Benimde 31 i adet gunumdu o gun aksam cok agridi sonra agrimadi bugun 9. Gunum 31.8 sonucum seninkide cikar eger varsa

o korku ben de de var yaa , Allah yardimcimiz olsun.... belirtiler vs var mi? Allah hayirlisini nasp etsin. Canim
Amin canım.yani ara sıra kasık aprısı oluyor ama çok hafif .bazen hiç olmuyor.göğsümde acıyor dokununca ama progestandan olduğunu düşünüyorum.senin varmı belirti?

İlaçlarını bırakma test gününe kadar bence testti yapınca söylerler zaten devam edip etmeyeceğin bende kese gördükten sonra estrofemi 4ten 2ye düşürdü tekrar kontrole kadar devam et diğer ilaçlarla birlikte demişti canım

Canm hayirli olsun tekrardan var anlattiklarin gibi ama cok korkuyorum 2sinde hersey hisettim olmadi bunda bisey yok varda ben cikarmiyorum belki pazar gunu kan verecem

Canım buna çok takılmaman gerek çünkü herkesin ilaç kullanım yapılan müdahaleler embriyonun gelişim günü farklı oluyo bu sebeple şöyle hesaplıyorlar transferin yapıldığı gün iki haftalık 15 günlük gebelik sayılıyor ve sonrası 12 13 gün sayılarak 28 e tamamlaniyo

boyle olmak istiyorummmmm rabbbim sen bana ve isteyen herkese nasip et
Merhaba kacinci gununuz yarin

Benim geçikmisti negatif oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…