TesekkurlerHayırlı olsun cnm
Bence test yaptir belli olmuştur. Ama anlamıyorum adet günü nasıl gecikiyor tedavi süresinde tedavi zaten adetliyken başlıyor ve 15.18 gunn sürüyor nasıl adet gününüz geçiyor anlamadım bunuMerhabalar arkadaşlar pozitif veya negatif sonuç alanlar genelde test yaptırmadan önce adet tarihiniz geçmişmiydi yani normal düzene göre adetiniz gecikmismiydi benim dün adet tarihimdi o yüzden daha çok kaşık agrim oldu 9.günüm bugün iki tane 5.gün embriyosuydu
Önce değerim 26 Çıktı Bugun 17 çıktı doktor ilaçları Bırak deri negatif yani anlayacagın. Adetim geçti üzerinden normalde 28 Ocak'ta adet tarihimdi 30 Ocak'ta ilk kanımı verdim. Adet belirtiler oluyor ama olmuyorsunMerhabalar arkadaşlar pozitif veya negatif sonuç alanlar genelde test yaptırmadan önce adet tarihiniz geçmişmiydi yani normal düzene göre adetiniz gecikmismiydi benim dün adet tarihimdi o yüzden daha çok kaşık agrim oldu 9.günüm bugün iki tane 5.gün embriyosuydu
Bir daha ki adet tedavi zamanın daki değil benim dondurulmuş embriyoduBence test yaptir belli olmuştur. Ama anlamıyorum adet günü nasıl gecikiyor tedavi süresinde tedavi zaten adetliyken başlıyor ve 15.18 gunn sürüyor nasıl adet gününüz geçiyor anlamadım bunu
Anladım cnm hayırlısı cumartesi vercem 11.gun oluyor normalde merkez pazartesi 13.güne verdi tahlili inşallah pozitif olursa merkezde de katlanan değeri görürüm tabi İnşallahhh pozitiftirÖnce değerim 26 Çıktı Bugun 17 çıktı doktor ilaçları Bırak deri negatif yani anlayacagın. Adetim geçti üzerinden normalde 28 Ocak'ta adet tarihimdi 30 Ocak'ta ilk kanımı verdim. Adet belirtiler oluyor ama olmuyorsun
İlaç vermişlerse ilaçın etkisiyle zaten adet olamasın sadece belirtlerini yaşarsın inşallah hayırlısı olsunAnladım cnm hayırlısı cumartesi vercem 11.gun oluyor normalde merkez pazartesi 13.güne verdi tahlili inşallah pozitif olursa merkezde de katlanan değeri görürüm tabi İnşallahhh pozitiftir
Benimde 31 i adet gunumdu o gun aksam cok agridi sonra agrimadi bugun 9. Gunum 31.8 sonucum seninkide cikar eger varsaMerhabalar arkadaşlar pozitif veya negatif sonuç alanlar genelde test yaptırmadan önce adet tarihiniz geçmişmiydi yani normal düzene göre adetiniz gecikmismiydi benim dün adet tarihimdi o yüzden daha çok kaşık agrim oldu 9.günüm bugün iki tane 5.gün embriyosuydu
Amin canım.yani ara sıra kasık aprısı oluyor ama çok hafif .bazen hiç olmuyor.göğsümde acıyor dokununca ama progestandan olduğunu düşünüyorum.senin varmı belirti?o korku ben de de var yaa , Allah yardimcimiz olsun.... belirtiler vs var mi? Allah hayirlisini nasp etsin. Canim
İlaçlarını bırakma test gününe kadar bence testti yapınca söylerler zaten devam edip etmeyeceğin bende kese gördükten sonra estrofemi 4ten 2ye düşürdü tekrar kontrole kadar devam et diğer ilaçlarla birlikte demişti canımcanım dokturuma ulaşmak o kadar zor ki pazaretsi yine kan veririm merkezi ararım ne yapmam erekiyorsa bir hafta yaparım sonrasında kese için gittiğimde görüşürüz detayları ama haberiniz olsun bu ilaçları kullanıyorum bırakmam gereken bir tanesi varsa uyarın beni ilaçlar;clexane,estrofem günde 4 adet(bundan emin değilim)progesteron,crinone jel
Canm hayirli olsun tekrardan var anlattiklarin gibi ama cok korkuyorum 2sinde hersey hisettim olmadi bunda bisey yok varda ben cikarmiyorum belki pazar gunu kan verecemTeşekkürler cnmm rabbimmm her istiyen diliyene tez vakitte versin, cnm ilk günler pek belirti olmuo, bendeki belirtiler...
Kuru vajina hiç akıntım yoktu kupkuru (diger negatiflerimde hep akıntım olmuştu)
Gögüste böyle kıyafet giyince hafif hassasiyet yatakta sag sol olunca hafif hassasiyet
Kasık batma sagda hafif hafif
(Negatiflerimde çok yogun bacak agrım oluodu bunda olmadı)
Ayakta uzun durumca bel sırt agrısı
Vajinam kopucak gibi dışa baskı aynı adetteki gbi.
Canım buna çok takılmaman gerek çünkü herkesin ilaç kullanım yapılan müdahaleler embriyonun gelişim günü farklı oluyo bu sebeple şöyle hesaplıyorlar transferin yapıldığı gün iki haftalık 15 günlük gebelik sayılıyor ve sonrası 12 13 gün sayılarak 28 e tamamlaniyoMerhabalar arkadaşlar pozitif veya negatif sonuç alanlar genelde test yaptırmadan önce adet tarihiniz geçmişmiydi yani normal düzene göre adetiniz gecikmismiydi benim dün adet tarihimdi o yüzden daha çok kaşık agrim oldu 9.günüm bugün iki tane 5.gün embriyosuydu
Cnmm oluruna bırak inan en hayırlısı olsun hepimizin adına saglıkla rabbin eliyleCanm hayirli olsun tekrardan var anlattiklarin gibi ama cok korkuyorum 2sinde hersey hisettim olmadi bunda bisey yok varda ben cikarmiyorum belki pazar gunu kan verecem
Amin canm imsalllah yarin kan versem cikar dimiCnmm oluruna bırak inan en hayırlısı olsun hepimizin adına saglıkla rabbin eliyle
Arkadaşlar birşeyi merak ediyordum transfer olduktan sonra doktorunuz size tutup tutamayacağı hakkında bilgi verdimi emriyonun kalitesi iyi tutmaması için bbisebep yok vs.seyler soyledimi .benim doktorum birsey demedi hayırlısı olsun sadece dedi
Merhaba kacinci gununuz yarinboyle olmak istiyorummmmm rabbbim sen bana ve isteyen herkese nasip et
Benim geçikmisti negatif olduMerhabalar arkadaşlar pozitif veya negatif sonuç alanlar genelde test yaptırmadan önce adet tarihiniz geçmişmiydi yani normal düzene göre adetiniz gecikmismiydi benim dün adet tarihimdi o yüzden daha çok kaşık agrim oldu 9.günüm bugün iki tane 5.gün embriyosuydu
7 ci gunum 5 gun embriyosuMerhaba kacinci gununuz yarin
Canm srnin sonucun ne ciktiMerhaba kacinci gununuz yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?