TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Amin canım.yani ara sıra kasık aprısı oluyor ama çok hafif .bazen hiç olmuyor.göğsümde acıyor dokununca ama progestandan olduğunu düşünüyorum.senin varmı belirti?
Ben de de hafif gogus agrisi sonra arada kasik agrilarim var, belim agriyo inceden hafif.. calisiyorum is konusunda da bi aksaklik yasamiyorum hani engel olmuyo hafif oldugu icin.... bi de ben de Crinone jel ve progrsteron ignesi kullaniuorim onlardan da olabilir bugun transfer gunu haric 8. Gunum seninle ayni sanirim??

Bana da demedi sadece kaliteli emrio transfer edildi dedi tutunup tutunmamasi konusunda bisi demedi, guzel haberler alabilmek dilegiyle kacinci gunundesin transfer gunu haric canim?

Herkese merhaba , benimde d0n itibariyle transferim yapildi test günün 15 Subat ... Herkes umarim olumlu sonuc alir... Ben gecen sene mart ayin da ilk bebegime kavustum. 2016 haziran transferim olmustu... bu ikinci bebis icin... umudunuzu hicbir zaman kirmayin olmasi gereken zamanda mutlaka oluyor herkese bol sans

Tra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…