Canim benimvyarin 8 oluyor.6. Gun idrarda pozitif cikti yarin tekrar idrardan bakicam kan veririm belkiCanm srnin sonucun ne cikti
Aramizda bi gun var canim insalllah guzel haber aliriz insallahCanim benimvyarin 8 oluyor.6. Gun idrarda pozitif cikti yarin tekrar idrardan bakicam kan veririm belki
Kacinci denemn benim 3Canim benimvyarin 8 oluyor.6. Gun idrarda pozitif cikti yarin tekrar idrardan bakicam kan veririm belki
Idrarda hangi testini kullandin cnmCanim benimvyarin 8 oluyor.6. Gun idrarda pozitif cikti yarin tekrar idrardan bakicam kan veririm belki
Kaçıncı günün cnmbgn?Amin canm imsalllah yarin kan versem cikar dimi
Bence idrar testi içinde kan testi içinde erken biraz daha sabır yapma moralini bozma, ben 11.günü erken gebelik testi yapmama ragmen bile idrar sikil çıkmıştı...7 ci gunum 5 gun embriyosu
Yanlış yazdım pardon idrar silik çıkmıştı..7 ci gunum 5 gun embriyosu
7 canmKaçıncı günün cnmbgn?
Ben de de hafif gogus agrisi sonra arada kasik agrilarim var, belim agriyo inceden hafif.. calisiyorum is konusunda da bi aksaklik yasamiyorum hani engel olmuyo hafif oldugu icin.... bi de ben de Crinone jel ve progrsteron ignesi kullaniuorim onlardan da olabilir bugun transfer gunu haric 8. Gunum seninle ayni sanirim??Amin canım.yani ara sıra kasık aprısı oluyor ama çok hafif .bazen hiç olmuyor.göğsümde acıyor dokununca ama progestandan olduğunu düşünüyorum.senin varmı belirti?
Bana da demedi sadece kaliteli emrio transfer edildi dedi tutunup tutunmamasi konusunda bisi demedi, guzel haberler alabilmek dilegiyle kacinci gunundesin transfer gunu haric canim?Arkadaşlar birşeyi merak ediyordum transfer olduktan sonra doktorunuz size tutup tutamayacağı hakkında bilgi verdimi emriyonun kalitesi iyi tutmaması için bbisebep yok vs.seyler soyledimi .benim doktorum birsey demedi hayırlısı olsun sadece dedi
Bugün 7 canm üçüncü gün emriyosu sizBana da demedi sadece kaliteli emrio transfer edildi dedi tutunup tutunmamasi konusunda bisi demedi, guzel haberler alabilmek dilegiyle kacinci gunundesin transfer gunu haric canim?
Tm 8 demişsinBugün 7 canm üçüncü gün emriyosu siz
Beni ki de 3. Gun emrio su 8. Gunum bugun, sali test gunum canimBugün 7 canm üçüncü gün emriyosu siz
Kizlar 8.gun bu gun dahada koyulasti kan vericem
Tesekkur ederim cnm kana bu gun gitcem yazarimCanım gözün aydın çok net kan testini verde iyice netleşsin için rahatlasın hemen haber ver bizede
Hayirli olsun canimKizlar 8.gun bu gun dahada koyulasti kan vericem
TraKizlar öncelikle transferiniz hayirli olsun diliyorum.
Insallah hayirlisiyla transferimiz tutar hayirli ve saglikli evlatlar dunyaya getiririz .
Hadi bakalim kizlar transferi olanlar test gunlerini yazsin birlikte bekleyelim birbirimize destek olalim insaAllah ..
TEST GUNUNU BEKLEYENLER
@vahiba Transfer tarihi : 24 Ocak
Test Tarihi : 3 Subat
@Esmeralda1004 Transfer Tarihi : 23 Ocak
Test Gunu : 5 Subat
@hilal1907 Transfer Tarihi : 26 Ocak
Test Tarihi : 7 Subat
@limonlutarcinlikek Tranfer tarihi : 26 Ocak
Test Tarihi : 7 Subat
HAMILELER
@kuzununannesi
@Mucizeolsakeske
@sus_panda
@aryemuh
@Gamze020
@p0ly__
@kortopcu
@gmysticall__82
@Crn07
@fatoceren8888
@gmysticall__82
@Karak87
@dejavu_one
@Hande1166
@hpinar
@EdilaH
@sevgikelebegiolmaklazim
@zzelalee
@Melindanaz
@Genczey
@sakvsr
@-Gul-
@Fenomenal
@naturelll
@cemile___
@siyah_pisicik
@Askubra
@batirfilay
@duysin
cocukoloji
@Mucizem35
@silimo
@emn523452
@madammorsi
L Lawinya34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?