- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
İnşallah cnm yarın kan vericem korkudan test almadım yapmadımBenimde 31 i adet gunumdu o gun aksam cok agridi sonra agrimadi bugun 9. Gunum 31.8 sonucum seninkide cikar eger varsa
Hayırlı olsun canimKızlarrrrr bugün 15.günüm kan testiii tekrarladım 410çıktııııRabbim her diliyen ve istiyene tezzz vakitte nasipp etsin
Gozun aydin canm darsi basimiza insalllahKızlarrrrr bugün 15.günüm kan testiii tekrarladım 410çıktııııRabbim her diliyen ve istiyene tezzz vakitte nasipp etsin
Kizlar 8.gun bu gun dahada koyulasti kan vericem[/QUO
Hayirli olsun canm bu hangi test hizli test mu
BENİMDE gecikmisti negatif oldu o çok önemli değil arkadaşım .Benim geçikmisti negatif oldu
Gözün aydın canım çok sevindim darısı başımızaKızlarrrrr bugün 15.günüm kan testiii tekrarladım 410çıktııııRabbim her diliyen ve istiyene tezzz vakitte nasipp etsin
10.gün kaçtı canım değerin benim 58 düşük gibi geldi banaKızlarrrrr bugün 15.günüm kan testiii tekrarladım 410çıktııııRabbim her diliyen ve istiyene tezzz vakitte nasipp etsin
Cnm bn ilk kan testimi tam gününde yani 12.gün yaptırdım 84çıkmıştı doktorum 3gün sonra tekrarla dedi bu deger çıktı, sen ne zaman tekrarlicaksın testini bnce düşük degil..10.gün kaçtı canım değerin benim 58 düşük gibi geldi bana
bence sakın yapma negatif çıkar düşük çıkar stresin daha çok artar bence en erken 10. günü bekleArkadaşlar üçüncü gün emriyosu olupta 7ngun test yapan varmi
Canm kan verdin miKizlar 8.gun bu gun dahada koyulasti kan vericem
Ne önemli diil anlamadım canimBENİMDE gecikmisti negatif oldu o çok önemli değil arkadaşım .
Ben erken gebelik testinden yapmıştım çıkmıştı canımArkadaşlar üçüncü gün emriyosu olupta 7ngun test yapan varmi
Yanı transferden sonra adetin gecikmesi gebelik olustugunu illaki göstermiyor. Test günümüz adetten daha geç bir günde olabiliyor.Ben erken gebelik testinden yapmıştım çıkmıştı canım
bence sakın yapma negatif çıkar düşük çıkar stresin daha çok artar bence en erken 10. günü bekle
Insallah güzel haberler alirsnKızlar yarın test günüm.Bir tuhafım .Çok korkuyorum sonuç negatif olucak diye.Sabah erkenden gidicem kan vermeye.dua edin lütfen
İnşallah teşekkür ederimInsallah güzel haberler alirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?